" /> "> Dodeljene nagrade za najbolja preduzeća na tržištu Srbije | SEEbiz.eu

Dodeljene nagrade za najbolja preduzeća na tržištu Srbije

Dodeljene nagrade za najbolja preduzeća na tržištu Srbije
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.03.2012 / 07:27
Autor: SEEBiz/Tanjug
BEOGRAD - Privredna komora Srbije (PKS), dnevni ekonomski list "Privredni pregled" i Ministarstvo poljoprivrede i trgovine uručili su sinoć nagrade za najbolje brendove u okviru tradicionalne akcije "Najbolje iz Srbije".

Nagrade su dodeljene u dvadeset kategorija i to za najbolje robne, uslužne, korporativne i lične brendove na tržištu Srbije.

Najbolji su izabrani na osnovu svojih finansijskih rezultata, ali i prema ocenama potrošača koji su glasali putem interneta.

Dobitnici nagrada iz sektora svakodnevne potrošnje su korporativni brend hrana , "Karneks" - Vrbas, robni "eurokrem" - Svislajon- Takovo", korporativni brend pića - "Nektar" Bačka Palanka, robni "jelen pivo" Apatinska pivara, korporativni brend hemija "Maksima"- Lučani i robni "marisol" -"Esensa", Beograd.

Nagrađeni su i korporativni brendovi - odeće i obuće "Mona" Beograd, poslovne usluge - Naučni institut za veterinarstvo „Novi Sad", trgovina -DIS -Krnjevo, usluge - Specijalna bolnica za rehabilitaciju Ribarska Banja i za usluge (mala i srednja preduzeća) - Slobodna zona Pirot.

Nagrada je pripala i robnim brendovima za proizvodna dobra "Nutiko koncentrati" - Vranje i lokalnom "Nišvil džez festivalu" Niš.

Nagradu kao najbolji inostrani korporativni brend osvojio je "Merkator-S" d.o.o - Novi Sad.

Ciljevi ove tradicionalne godišnje akcije usmereni su na promovisanje vrednosti domaće privrede i tržišnog načina poslovanja, jačanje imidža domaćih brendova i konkurencije, uz podršku inovativnosti i afirmaciju lokalnih brendova.

Akcijom se daje podrška i stranim investitorima i inostranim firmama, za ostvarene poslovne rezultate na našem tržištu.

Tagovi: Najbolje iz Srbije
PROČITAJ I OVO
Sputnjik V trenutno najtraženije cjepivo na svijetu
RUSKO CJEPIVO
Sputnjik V trenutno najtraženije cjepivo na svijetu
FRANKFURT - Ugledni njemački list Frankfurter Allgemeine Zeitung u novom istraživanju piše o popularnosti ruskog cjepiva Sputnjik V koje iz tjedna u tjedan postaje dio programa cijepljenja u sve više zemalja svijeta.
Fitch: Cijene zlata u silaznoj putanji
ANALITIČARI
Fitch: Cijene zlata u silaznoj putanji
NEW YORK - Međunarodna rejting agencija Fitch predviđa da će cijena zlata ove godine pasti sa 1.734 na 1.600 dolara za uncu, a 2022. godine smanjiti se na 1.400 dolara „zbog povećane potražnje uslijed investicijskih tokova i kupovine od centralne banke“.
Bitcoin potonuo 25 posto ispod rekordne razine
KRIPTOVALUTE
Bitcoin potonuo 25 posto ispod rekordne razine
NEW YORK - Bitcoin (a s njim i gotovo sve kriptovalute) prošli je tjedan prošao korekciju. Prethodni je vikend vrijedio 58 tisuća dolara (dvostruko više nego prilikom ulaska u 2021), cijena je u petak pala na dobrih 44 tisuće dolara.
Novi uzlet dionica GameStopa
SNAŽAN RAST
Novi uzlet dionica GameStopa
NEW YORK - Ovoga tjedna ponovno velika uzbuđenja oko dionica GameStopa.
Prinosi na američke obveznice govore da ulazimo u opasna vremena
OBVEZNICE
Prinosi na američke obveznice govore da ulazimo u opasna vremena
NEW YORK - U četvrtak je raženi prinos na američku desetogodišnju obveznicu, koja utječe na sve kreditne aktivnosti (uključujući hipotekarne kredite), porastao na 1,6 posto, što negativno utječe na rizična ulaganja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE