GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

DC Travelu dodijeljen certifikat Travelife Partner

DC Travelu dodijeljen certifikat Travelife Partner
CERTIFIKAT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.12.2014 / 12:22
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zbog poslovanja prema načelima održivog razvoja, putničkoj agenciji DC Travel Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) je dodijelila međunarodni certifikat Travelife Partner.
Certifikat joj je dodijeljen jer posluje u skladu sa zadanim kriterijima, a koji, između ostalih, pokrivaju područja od uredskog poslovanja agencije (potrošnja električne energije, korištenje recikliranog papira itd.), vođenja brige o očuvanju kulture, tradicije i okoliša u lokalnoj zajednici, aktivne suradnje među dionicima turističke ponude, preferiranje partnera koji također posluju u skladu s načelima održivosti, savjetovanje i educiranje putnika.

- Dodijeljeni međunarodni certifikat Travelife Partner potvrda je predanosti društveno odgovornom poslovanju što je prepoznala i turistička struka. Naime, održivi razvoj je važan i neizbježan u svakoj gospodarskoj grani, pa tako i u turističkoj djelatnosti. Sam certifikat potvrđuje našu ekološku usmjerenost vođenja poslovanja kao strateške odrednice, a što je bitno jer pokazuje odgovornost DC Travela prema zajednici i okolišu. Osim toga, ukazuje na kontinuirano unaprjeđenje kvalitete usluge, kao i brigu o interesima naših klijenata. istaknula je direktorica Slađana Petrović o razlozima certificiranja agencije.

DC Travel se na postupak certificiranja odlučio zbog važnosti održivog poslovanja, posebice u turizmu, koji se oslanja na očuvanosti prirode te materijalnih i nematerijalnih kulturnih dobara lokalnih zajednica. Kako agencije donose odluku o odredištu putovanja te u različitim dijelovima svijeta mogu odabrati partnere svjesne održivog razvoja, u samom procesu održivosti igraju vrlo važnu ulogu. Stoga DC Travel, prije svega nastoji raditi s onim partnerima koji također posluju prema principima očuvanja okoliša, lokalne tradicije i kulture. Uz to, DC Travel principe održivog poslovanja primjenjuje i u svojem svakodnevnom poslovanju.

Putnička agencija DC Travel, posluje kao dio Erste grupe. Osim cjelokupne organizacije putovanja za privatne i poslovne klijente, te velikog izbora tečajeva stranih jezika u stranim zemljama, agencija omogućuje i organizaciju ispita znanja stranih jezika potrebnih za daljnje školovanje na sveučilištima u inozemstvu.

Tagovi: DC Travel, Travelife Partner, Erste banka, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Višnja Bijelić kupila 500 dionica AD Plastika
KUPNJA
Višnja Bijelić kupila 500 dionica AD Plastika
SOLIN - Članica Uprave AD Plastika Višnja Bijelić, temeljem trgovine na Zagrebačkoj burzi, stekla je dana 14. lipnja 2021. godine 500 dionica ADPL ukupne vrijednosti od 96.500 kuna, po prosječnoj cijeni od 193 kune.
Azijska tržišta: Stagnacija indeksa, investitori oprezni
OPREZ
Azijska tržišta: Stagnacija indeksa, investitori oprezni
ŠANGAJ - Na azijskim burzama u petak vlada oprez, kao i na Wall Streetu dan prije, dok je dolar dodatno ojačao nakon procjena čelnika Feda da bi kamate u SAD-u trebalo povećati već u 2023. godini.
Wall Street: S&P 500 blago pao, Nasdaq porastao
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street: S&P 500 blago pao, Nasdaq porastao
NEW YORK - Na Wall Streetu je u četvrtak S&P 500 indeks oslabio treći dan zaredom jer su ulagači i dalje pod dojmom poruka američke središnje banke, dok je Nasdaq indeks porastao, zahvaljujući usponu tehnološkog sektora.
Beogradska berza: Oštar pad akcija Laste, indeksi potonuli
CLOSING BELL BSE
Beogradska berza: Oštar pad akcija Laste, indeksi potonuli
BEOGRAD - Pad indeksa i prometa obeležili su trgovački dan na Beogradskoj berzi. Ukupan promet na trgovanju potonuo je na približno 3,7 miliona dinara (31 hiljada evra).
Zagrebačka burza: CROBEX ojačao treći dan zaredom
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: CROBEX ojačao treći dan zaredom
ZAGREB - Na Zagrebačkoj burzi u četvrtak je Crobex indeks blago ojačao, ostvarivši dobitak treći dan zaredom, uz i dalje skroman promet, a u fokusu investitora bile su dionice Maistre i Atlantske plovidbe.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE