GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Croatia Full of New Beginnings: Nova kampanja za hrvatski turizam

Croatia Full of New Beginnings: Nova kampanja za hrvatski turizam
KAMPANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.01.2021 / 13:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska turistička zajednica (HTZ) do sredine veljače na društvenim mrežama na 15 tržišta provodi novu kampanju za hrvatski turizam "Croatia Full of New Beginnings/Hrvatska puna novih početaka" i uz oznaku #CroatiaWishList2021, čiji je cilj promocija Hrvatske kroz nove početke i pozitivne želje.

Kampanju je HTZ počeo u ponedjeljak i provodi ju na mrežama Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest i TikTok uz oznaku/'hešteg' #CroatiaWishList2021 na 15 tržišta - Austriji, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Nizozemskoj, Francuskoj, Sloveniji, Švedskoj, Norveškoj, Belgiji i Švicarskoj.

"I ovom kampanjom cilj nam je zadržati vidljivost i prisutnost Hrvatske na najvažnijim emitivnim tržištima uz predstavljanje manje istraženih lokacija i prijedloga za planiranje odmora u Hrvatskoj, čime želimo inspirirati naše pratitelje na mrežama i motivirati ih na kreiranje vlastite liste želja tj. destinacija i iskustava koje u Hrvatskoj žele posjetiti i doživjeti čim se stvore svi potrebni uvjeti za putovanja", poručio je uz kampanju direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Za kraj siječnja najavljuje i zasebnu kampanju koja će komunicirati sve prednosti Hrvatske kao sigurne turističke destinacije kroz sedam posebno pripremljenih videa, a u veljači kampanju namijenjenu digitalnim nomadima, s fokusom na tržišta SAD-a, Kanade, Velike Britanije, Irske i Švedske.

"Od proljeća ćemo pokrenuti i intenzivne tzv. pozivne marketinške kampanje, a sveukupno u 2021. očekujemo bolje turističke rezultate nego u 2020. te zadržavanje pozicije Hrvatske kao jedne od vodećih destinacija Mediterana", istaknuo je Staničić.

Tagovi: Croatia Full of New Beginnings, Kristjan Staničić, hrvatski turizam, Hrvatska turistička zajednica
PROČITAJ I OVO
Vučić se izvinio istarskim vinarima
IZVINJENJE
Vučić se izvinio istarskim vinarima
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se javno izvinio istarskim vinarima.
Ognjenović: Ova sezona bit će teža od lanjske, sigurnost nam mora biti najvažniji adut
TURIZAM
Ognjenović: Ova sezona bit će teža od lanjske, sigurnost nam mora biti najvažniji adut
INTERVJU - "Prednost je sigurno blizina tako da će automobili i ove godine biti glavno sredstvo dolaska. Ne zato što aviolinija neće biti, nego zato što vlastiti automobil daje individualizam."
Smanjenje upotrebe pesticida u EU: Hoće li hrvatski vinari preživjeti?
PESTICIDI
Smanjenje upotrebe pesticida u EU: Hoće li hrvatski vinari preživjeti?
ZAGREB - Nova strategija održivog razvoja poljoprivrede u Europskoj uniji najavljuje drastično smanjenje upotrebe pesticida što će značajno utjecati na velik dio poljoprivrednika, a posebno na vinogradare.
Covid putovnice: Kako će izgledati putovanja ovog ljeta?
EU TRAŽI RJEŠENJE
Covid putovnice: Kako će izgledati putovanja ovog ljeta?
ZAGREB - Nakon što je predsjednica Europske komisije, Ursula von der Leyen, ovaj tjedan najavila da razmišljaju o uvođenju "Digitalnog zelenog certifikata" za lakši prelazak granice, postalo je jasno da se na razini Unije definitivno traži zajedničko rješenje za ponovno pokretanje putničkog prometa među zemljama.
Dolar ojačao prema košarici valuta drugi tjedan zaredom
TJEDNI FOREX
Dolar ojačao prema košarici valuta drugi tjedan zaredom

LONDON - Na svjetskim je tržištima vrijednost dolara prema košarici valuta porasla i prošloga tjedna, drugoga zaredom, što se zahvaljuje rastu prinosa na američke obveznice i nadi ulagača u ubrzanje oporavka najvećeg svjetskog gospodarstva.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE