GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Crna Gora, Hrvatska i Slovenija u ponudi Prestige Holidaysa

Crna Gora, Hrvatska i Slovenija u ponudi Prestige Holidaysa
PONUDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.08.2013 / 15:58
Autor: SEEbiz / RTCG
PODGORICA - Britanski nezavisni turoperator Prestige Holidays u brošuru za narednu godinu uključio je i Crnu Goru.
Povodom proslave 25 godina rada u luksuznim putovanjima, Prestige Holidays objavio je najveću do sada brošuru „Destinacije za narednu godinu", prenosi Travel Daily News, koji čini mrežu portala za profesionalna putovanja.

U brošuri je istaknuto preko 20 destinacija, uključujući i program u Sloveniji, koja je prikazana prvi put. Hoteli sa pet zvjezdica u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Siciliji, koji su do sada bili prikazani u samostalnim brošurama su takođe uključeni.

Operator je uključio Eolska ostrva, sjeverno od Sicilije za narednu godinu i proširen izbor destinacija u Hrvatskoj, Siciliji, Kipru, Maroku, Madeiri i Algarveu.

Generalni direktor Prestige Holidaysa, John Dixon saopštio je da su na zahtjev klijenata i agenata, uključeni i proizvodi od pet zvjezdica iz Hrvatske, Crne Gore i Sicilije.

„Brošura „Destinacije" se kreće korak unaprijed od naših specijalnih ponuda, tako da omogućava agentima da prodaju ta mjesta klijentima koji žele da rezervišu ranije ova mjesta za odmor naredne godine. Širimo naše specijalne brošure za narednu godinu, tako da očekujemo puno novih proizvoda koje ćemo pokrenuti krajem ljeta", poručio je Dixon.

Prestige je u Sloveniji prikazao „destinaciju iz bajke", jezero Bled, kao i veće jezera Bohinj, koje je savršeno za ljubitelje prirode. Okružen vodom i pristupom do pokretnog mosta, luksuzni dvorac Otočec je savršen za romantična bjekstva. Dvorac nudi samo 16 soba i posjeduje odličnu kuhinju. Kanui mogu biti angažovani za rječna putovanja, a hotel takođe organizuje ribolov.

Novo u ponudi Kipra je hotel sa četiri zvjezdice Aleksandar u Pafosu i sa pet zvjezdica" Thallasa Boutique Hotel&Spa". Oba hotela nude raznovrsne restorane, bazene i spa centre.

Takođe novina u narednoj godini je Selman Marakeš u Maroku, smješten na periferiji grada. Nalazi se na šest hektara bašte koja uključuje štale za privatne kolekcije vlasnika arapskih konja, bazen dužine 80 metara i prelijep spa.

Nova brošura uključuje odmore u portugalskoj Algarvi i Madeiri, Kanarskim ostrvima, Tenerifima, kao i olakšice za Tursku, sjevernu Španiju, Majorku, Maltu, italijanska jezera i Krit.

Tagovi: Prestige Holidays, crnogorski turizam, hrvatski turizam, Bohinj, Bled
PROČITAJ I OVO
Mihajlović: Srbija će postati drugi najveći proizvođač bakra u Evropi
BAKAR
Mihajlović: Srbija će postati drugi najveći proizvođač bakra u Evropi
BEOGRAD - Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović ocenila je da će zahvaljujući novootvorenom rudniku „Čukaru Peki“ kod Bora, Srbija „u nekom trenutku“ postati drugi najveći proizvođač bakra u Evropi.
Zagrebačka burza: Slab promet i blagi rast indeksa na kraju tjedna
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Slab promet i blagi rast indeksa na kraju tjedna
ZAGREB - Na Zagrebačkoj burzi na kraju tjedna Crobex indeksi su blago ojačali, no uz vrlo skroman obujam trgovanja, jer nema poticajnih poslovnih vijesti koje bi potaknule veću aktivnosti investitora.
Dolarov indeks u blagom minusu
FOREX
Dolarov indeks u blagom minusu
LONDON - Dolar je u petak blago oslabio prema ostalih šest najvažnijih svjetskih valuta na međunarodnim tržištima, jer su investitori bili nešto skloniji valutama koje percipiraju rizičnijima nakon dobrih vijesti iz Kine.
Svjetske i europske nagrade za lošinjski spa i održivi turizam
NAGRADE
Svjetske i europske nagrade za lošinjski spa i održivi turizam
ZAGREB - Otok Lošinj se ovih dana dodatno potvrdio na međunarodnoj turističkoj mapi, s nagradama malološinjskom hotelu Belleuve za najbolju spa i wellness ponudu u svijetu, te projektu "Lošinjski loger Nerezinac" za drugo mjesto među najboljim europskim projektima održivog kulturnog turizma.
Stočari po utovljenoj svinji gube 600, a junetu i 2500 kn
GUBICI
Stočari po utovljenoj svinji gube 600, a junetu i 2500 kn
ZAGREB - Svinjogojci u ovome trenutku po jednom tovljeniku od 120 kilograma gube 600, a tovljači junadi po grlu od oko 600 kilograma i 2500 kuna, alarmantne su brojke koje ovih dana iznose hrvatski stočari, piše u petak Večernji list.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE