GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Borovo daje poslovne prostore u zakup

Borovo daje poslovne prostore u zakup
IMOVINA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.08.2015 / 14:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB -  Najveći hrvatski proizvođač obuće Borovo, čijem su restrukturiranju kroz predstečajni postupak vjerovnici lani dali podršku, stavlja u funkciju nekorištenu imovinu. Do 20. kolovoza prikuplja ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta u Vukovaru te poslovne prostore u Borovu naselju i u Sloveniji.
Za oranice i pašnjake kod aerodroma u Vukovaru Borovo traži zakupca za 46 hektara obradive površine, za koju će godišnje plaćati zakup od dvije tisuće kuna po hektaru plus PDV, no dužan je i preuzeti brigu o neobradivoj površini od 10,6 hektara, kao i sve očistiti od korova i podmirivati vodnu naknadu i ostala komunalna davanja.

Što se poslovnih prostora tiče, zakup bi se zaključivao na tri godine, uz obvezu pokrivanja svih troškova korištenja i održavanja prostora. U ponudi su dva prostora u Borovu naselju, za koje je mjesečni najam 235 kuna za prostor veličine 47 kvadrata, odnosno 840 za prostor 84 kvadratna metra.

U Sloveniji Borovo u zakup želi dati ukupno 14 poslovnih prostora, i to u Brežicama, Ormožu, Ribnici, Ljutomeru, Trbovlju, Sevnici, Velenju, Gornjoj Radgoni, Prevalju, Litiji, u Krškom, Kočevju, Kamniku i Šoštanju. Visina mjesečnog najma koje traži, ovisno o mjestu i veličini prostora, kreće se od 250 do 550 eura, uvećano za PDV. Odluke o izboru najpovoljnijih zakupaca Uprava Borova trebala bi donijeti do kraja kolovoza.

Tagovi: Borovo, poslovni prostori, tržište nekretnina
PROČITAJ I OVO
Dubrovnik: Iznajmljivači spustili cijene 50-60 posto, ali gostiju nema
PUSTOŠ
Dubrovnik: Iznajmljivači spustili cijene 50-60 posto, ali gostiju nema
DUBROVNIK - Prema podacima sustava za prijavu i odjavu gostiju eVisitor, na dan 5. srpnja 2020. godine u Dubrovniku je boravilo 2145 gostiju, što je tek 13 posto od ukupnog broja gostiju prošle godine na isti datum, kad su ostvarena 24.824 noćenja.
U Hrvatskoj oko 16.000 turista iz BiH i Srbije
GOSTI
U Hrvatskoj oko 16.000 turista iz BiH i Srbije
ZAGREB - Hrvatska nije, kako se očekivalo, potpuno zatvorila svoje granice za državljane Bosne i Hercegovine i Srbije, piše u nedjelju Jutarnji list.
Kamperi postali hit u doba pandemije
NOVI TREND
Kamperi postali hit u doba pandemije
LONDON - Pandemija koronavirusa izmijenila je turističke navike, a čini se kako je jedan od pobjednika tih promjena putovanje kamperima.
Istra: Gostiju sve više, prednjače Nijemci
POPUNJENOST
Istra: Gostiju sve više, prednjače Nijemci
PULA - U petak i u subotu do podne granične prijelaze na području PU istarske prešlo je 77.894 putnika, od čega je u Hrvatsku ušlo 45.841 osoba, odnosno 41.737 stranih državljana. Među njima najviše je državljana Slovenije, Njemačke, Italije i Austrije.
Zagrebačka burza: Dukat dobitnik tjedna, indeksi pali
TJEDNI PREGLED ZSE
Zagrebačka burza: Dukat dobitnik tjedna, indeksi pali
ZAGREB - Uz nastavak skromnog obujma trgovanja, na Zagrebačkoj burzi protekloga su tjedna indeksi pali, a nešto veći interes investitora privukla je dionica Dukata zbog najave istiskivanja manjinskih dioničara.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE