GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Benetton traži "nezaposlenika godine"

Benetton traži
PROJEKTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.09.2012 / 18:59
Autor: ;i:3;s:7:
LONDON - U sklopu najnovije kampanje "UNHATE", grupa Benetton pokrenula je u utorak borbu protiv nezaposlenosti i pozvala 100 milijuna nezaposlenih mlađih od 30 godina da pomognu svojim zamislima.
Ta generacija dolazi na tržište rada, a na njemu vladaju gospodarski modeli koji toj generaciji ne pružaju šanse kakve su imali njihovi roditelji, rekao je u Londonu 48-godišnji Alessandro Benetton, predsjednik grupe.

"U povijesti svijeta (...) velike izume, velika djela, velike razlike činili su ljudi mlađi od 30 godina i ne vjerujemo da možemo gledati u budućnosti bez dijaloga s tim ljudima", rekao je.

Na natječaju će se odabrati "100 nezaposlenika godine" koji će dobiti svaki po 5.000 eura za svoje projekte. Sudionici moraju imati između 18 i 30 godina i biti nezaposleni. Životopis i prijedlog projekta trebaju poslati na www.unhatefoundation.org te će biti pozvani na intervju online.

Natječaj je otvoren do 14. listopada.

Statistike pokazuju da je više od 100 milijuna mladih između 15 i 29 godina u svijetu bez posla.

Marka Benetton koja se razvila iz obiteljskog posla ima 6.500 trgovina u 120 zemalja, a proslavila se kako smjelim bojama tako i kontroverznim oglašavanjem. Zadnjih godina trpjela je zbog uspona fleksibilnijih modnih brendova za široke slojeve kao što su španjolske Zara, Inditex i švedska H&M.

Tagovi: Benetton, nezaposlenik godine, Alessandro Benetton
PROČITAJ I OVO
Beogradska berza: Živo trgovanje na MTP, na Regulisanom tržištu tajac
CLOSING BELL BSE
Beogradska berza: Živo trgovanje na MTP, na Regulisanom tržištu tajac
BEOGRAD – Tržišna aktivnost na Multilateralnoj trgovinskoj platformi (MTP) spasila je današnji ukupan promet na Beogradskoj berzi, budući da je investiciona aktivnost na Regulisanom tržištu potpuno zatajila.
Potražnja za kontejnerima ne posustaje
KONTEJNERI
Potražnja za kontejnerima ne posustaje
BERLIN - Usprkos pandemiji koronavirusa ili možda upravo zbog nje, već skoro šest mjeseci ne posustaje potražnja za kontejnerima za prijevoz tereta. Porastao je i promet brodara. Novinari Deutsche Wellea pokušali su odgovoriti zašto.
Zagrebačka burza: Indeksi pali, Atlantic nagrađen za rezultate
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi pali, Atlantic nagrađen za rezultate
ZAGREB - Četvrtak je Zagrerbačkoj burzi donio pad indeksa, ali i znatno veći promet što se može pripisati vrhuncu sezone objava poslovnih rezultata.
Što znače novi uvjeti za odobravanje proizvodno vezanih potpora?
DOBAR ISKORAK
Što znače novi uvjeti za odobravanje proizvodno vezanih potpora?
ANALIZA - Ministarstvo poljoprivrede je početkom veljače predložilo izmjene uvjeta pod kojima će se odobravati proizvodno vezane potpore (PVP) iz Programa izravnih plaćanja i Programa državne potpore za iznimno osjetljive sektore u poljoprivredi, a koji će se primjenjivati na zahtjeve za 2021. godinu.
Snažan rast azijskih indeksa
TRŽIŠTE KAPITALA
Snažan rast azijskih indeksa
ŠANGAJ - Na azijskim su burzama u četvrtak cijene dionica znatno porasle, nadoknadivši dio jučerašnjih gubitaka, jer su nakon komentara predsjednika Feda Jeromea Powella splasnula strahovanja od jačanja inflacije i povećanja kamata.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE