GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Adris grupa od sljedeće godine ima 7 članova NO-a

Adris grupa od sljedeće godine ima 7 članova NO-a
NADZORNICI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.10.2012 / 16:02
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Adris grupa obavijestila je Zagrebačku burzu da će se glavna Skupština društva održati 17. prosinca u Rovinju.
Na dnevnom redu Skupštine je odluka o razrješenju članova Nadzornog odbora. Zbog isteka mandata 31. prosinca razrješuju se dosadašnji članovi NO-a: Rino Bubičić, Tomislav Budin, Marica Šorak-Pokrajac, Andrea Cerin, Teodora Hodak i Hrvoje Patajac koji se izabiru na još jedan mandat. No, od sljedeće godine Nadzornom odboru koji je do sada brojio šest članova pridružuje se i sedmi Roberto Škopac. Mandat članova NO-a počinje od 1. siječnja 2013.

Pravo sudjelovanja u radu Glavne skupštine imaju dioničari koji su upisani u depozitoriju Središnjega klirinškoga depozitarnoga društva d.d. Zagreb, odnosno na čije ime glasi skrbnički račun otvoren kod nadležne institucije kao skrbnika za redovne dionice, najmanje 7 dana prije održavanja Glavne skupštine i koji podnesu prijavu za sudjelovanje na Glavnoj skupštini najkasnije 6 kalendarskih dana prije dana održavanja Glavne skupštine. Dan prijave i dan održavanja Glavne skupštine se ne uračunavaju. Prijava (obrazac dostupan na web stranici Društva) se podnosi u pisanom obliku Upravi Društva na adresu sjedišta Društva. U prijavi dioničar navodi pored osobnih podataka i namjeru za koju točku dnevnog reda želi sudjelovati u raspravi.Na Glavnoj skupštini može se glasovati i putem punomoćnika, stoji u obavijesti ZSE-u.

Tagovi: Ante Vlahović, Adris Grupa, Roberto Škopac, Rino Bubičić, Tomislav Budin, Marica Šorak-Pokrajac, Andrea Cerin, Teodora Hodak, Hrvoje Patajac
PROČITAJ I OVO
Europska tržišta pala četvrti dan zaredom
LOŠA SERIJA
Europska tržišta pala četvrti dan zaredom
FRANKFURT - Na europskim su burzama u četvrtak ujutro cijene dionica pale četvrti dan zaredom, skliznuvši blizu najnižih razina u mjesec dana, jer su ulagači zabrinuti zbog nepopustljivog širenja koronavirusa u Europi.
Azijska tržišta: Neizvjesnosti iz SAD-a spustile indekse
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Neizvjesnosti iz SAD-a spustile indekse
ŠANGAJ - Na azijskim su burzama u četvrtak cijene dionica pale, kao i na Wall Streetu dan prije, zbog neizvjesnosti u vezi pregovora o novim gospodarskim poticajima u SAD-u, ali i zbog nepopustljivog širenja koronavirusa u svijetu.
 Wall Street blago pao, u fokusu pregovori u Washingtonu
AMERIČKO TRŽIŠTE
 Wall Street blago pao, u fokusu pregovori u Washingtonu
NEW YORK - Na Wall Streetu su u srijedu cijene dionica blago pale, nakon nesigurnog trgovanja, dok se u Washingtonu vode pregovori o novim poticajnim gospodarskim mjerama.
Dionice AstraZenece tonu nakon informacije o smrti volontera
REAKCIJA TRŽIŠTA
Dionice AstraZenece tonu nakon informacije o smrti volontera
LONDON - Dionice AstreZenece skliznule su s pozitivnog u negativni teritorij nakon informacije o smrti volontera tijekom testiranja cjepiva protiv koronavirusa.
Liege ima i treću željezničku vezu s Kinom
POVEZANOST
Liege ima i treću željezničku vezu s Kinom
LIEGE - Nakon direktne linije između Liegea i Zhengzhoua i između Liegea i Yiwua, ovaj belgijski lučki grad sada ima treću direktnu vezu s Kinom – sa gradom Chengdu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE