GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Xiaomi otvorio prvi Mi Store u Splitu

Xiaomi otvorio prvi Mi Store u Splitu
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.07.2020 / 18:36
Autor: SEEbiz
SPLIT – Xiaomi, svjetski lider pametnih telefona i proizvoda potrošačke elektronike, danas je otvorio vrata prvog Mi Storea u Splitu. Nakon što je 2018. godine, zahvaljujući tvrtki Bijelić Co, otvoren prvi Mi Store u zagrebačkom Arena Centru, Xiaomi nastavlja sa širenjem poslovanja i dostupnosti svojih proizvoda u regiji Jug.

Slijedeću viziju njegovanja prijateljstva sa svojim korisnicima, Xiaomi je posvećen stalnim inovacijama, s nepokolebljivim fokusom na kvaliteti i učinkovitosti, osiguravajući na taj način nevjerojatne proizvode s pristupačnim cijenama kako bi svima u svijetu omogućio bolji život zahvaljujući inovativnoj tehnologiji.

„Drago mi je da će još više Xiaomijevih obožavatelja u Hrvatskoji imati priliku upoznati i uživati u našim uređajima. Zahvaljujem našim partnerima i svima koji su sudjelovali u otvaranju drugog Mi Storea u Hrvatskoj. Upravo zahvaljujući njima, Xiaomi će ponuditi još više inovativnih proizvoda za sve“, naglasio je Tony Chen, generalni menadžer Xiaomija za srednju i istočnu Europu te nordijsku i baltičku regiju.

Xiaomi je trenutno četvrti najveći proizvođač pametnih telefona u svijetu koji je prisutan u više od 90 zemalja i regija diljem svijeta. Da ga korisnici zaista obožavaju dokazuje i činjenica da je uspostavio vodeću svjetsku IoT platformu za potrošače s kojom je povezano više od 235 milijuna pametnih uređaja (izuzev pametnih telefona i laptopa).

„Velika zainteresiranost korisnika u južnom dijelu Hrvatske bila nam je glavni razlog za otvaranje prvog Mi Storea u Splitu. Uvažavamo želje i potrebe naših korisnika te sukladno njima donosimo odluke s obzirom na to da su nam zadovoljni korisnici na prvom mjestu u određivanju budućih ulaganja. U jeku krize uzrokovane korona virusom, unatoč mnogobrojnim preprekama, zadržali smo stabilnost distribucijske mreže Xiaomijevih pametnih telefona i uređaja potrošačke elektronike na svim tržištima, a sve kako bismo krajnjim korisnicima na vrijeme isporučili uređaje. Naša ekspertiza u primjeni zahtjeva s globalnog na lokalno tržište te visokoučinkovita distribucijska mreža bile su upravo i temeljni razlozi zbog kojih nas je Xiaomi odabrao kao jedinog strateškog partnera na tržištu Hrvatske, Slovenije, Crne Gore i Austrije“, istaknuo je Viktor Bijelić, vlasnik i predsjednik Uprave tvrtke Bijelić Co, ovlaštenog Xiaomijevog distributera za Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Crnu Goru.

U sklopu Mi Storea, smještenog u City Centeru one Split, koji će se prostirati 160 m2, Xiaomi će izložiti svoj bogati portfolio pametnih telefona i AIoT pametnih proizvoda. Pored navedenog, Xiaomi je organizirao prodajne akcije koje uključuju 1+1 prvih 11 minuta, 2+1 daljnjih 21 minuta, 3+1 daljnjih 31 minuta, cjelodnevne akcije na popularne uređaje (Redmi Note 9S 64GB -25% popusta; Amazfit GTR 47 mm LITE - Aluminium Alloy -30% popusta; Mi Band 4 -35% popusta itd.). Mi Store u City Centeru one Split i Arena Centru Zagreb otvoreni su u partnerstvu Xiaomija i tvrtke Bijelić Co, a zahvaljujući kojoj je ove godine pokrenut i online Mi Store www.xiaomi-store.hr

Tagovi: Xiaomi, Mi Store, Split, Bijelić Co., Viktor Bijelić, City Center One Split, Tony Chen
PROČITAJ I OVO
Netflix više neće objavljivati podatke o broju pretplatnika; na Wall Streetu nisu sretni
PODACI
Netflix više neće objavljivati podatke o broju pretplatnika; na Wall Streetu nisu sretni
NEW YORK - Netflix (NFLX) će početkom sljedeće godine prestati izvještavati o brojkama pretplatnika. To ne odgovara Wall Streetu.
Microsoft planira organizirati konferenciju u Bonnu za partnere u AI
PLANOVI
Microsoft planira organizirati konferenciju u Bonnu za partnere u AI
BONN - Američka tehnološka kompanija Microsoft planira u svibnju organizirati međunarodnu partnersku konferenciju u njemačkom gradu Bonnu.
Gaming industrija u Srbiji lani ostvarila 175 milijuna eura prihoda
RAST
Gaming industrija u Srbiji lani ostvarila 175 milijuna eura prihoda
BEOGRAD - Srbijanska gaming industrija lani je zaradila više od 175 milijuna eura, što je 17 posto više nego 2022. godine, pokazuje istraživanje Udruženja industrije videoigara Srbije (SGA), čiji su rezultati predstavljeni u Privrednoj komori Srbije (PKS).
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
POTEZI
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
PEKING - Američki tehnološki div Apple uklonio je Metine aplikacije WhatsApp i Threads iz svog App Storea u Kini.
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
POTENCIJALI
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
ZAGREB - PwC i CEE Digital Coalition vjeruju da zemlje u regiji srednje i istočne Europe (CEE) imaju potencijal ojačati i razviti svoje ICT sektore i stvoriti Silicijsku dolinu EU-a, stoji u novom izvješću.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE