GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Viber ima nove opcije

Viber ima nove opcije
OPCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.07.2021 / 07:14
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Rakuten Viber, u partnerstvu sa Snap Inc. u aplikaciju dovodi dašak magije AR (augmented reality) Lenses maski. Pomoću Snapovih razvojnih alata kao što su Camera Kit, Creative Kit i Bitmoji, Viber će u vlastiti app integrirati personalizirane Bitmoji avatare, AR Lenses maske i omogućiti dijeljenje sadržaja prema Snapchatu

Viber Lenses Powered by Snap korisnicima će po prvi put omogućiti AR video messaging i fotografije s maskama. Moći će se birati između 30 novih Viber Lenses maski, poput životinja i Viber likova, a tu su i podvodna maska, “silly cat” interakcije i još mnogo cool opcija. U planu je dodavanje 300 novih Lenses maski do kraja godine, a tvrtke i brendovi će imati mogućnosti kreirati i vlastite, ekskluzivne Viber maske. WWF, FC Barcelona i Svjetska zdravstvena organizacija među prvim su Viber partnerima koji su na platformi ponudili nove, brendirane Lenses maske. Personalizirane maske pomoći će korisnike dodatno približiti omiljenim brendovima na Viberu.

Viber je messaging aplikacija koja spaja ljude diljem svijeta i nudi im priliku za kreativno izražavanje – bez obzira tko su i gdje se nalazili. Privatni i grupni chatovi na Viberu koriste obostranu enkripciju, pa korisnici mogu biti sigurni da je njihova komunikacija uvijek zaštićena i nedostupna kako drugima, tako i Viberu.

Viber Lenses maske su najnoviji dodatak postojećoj kolekciji stickera, koji korisnicima omogućuje kreativno se izraziti tijekom samog chata i to na izrazito vizualan način. Uz Snapov Camera Kit, Bitmoji i Creative Kit by Viber chatovi će postati još zabavniji.

Novosti u Viber appu:

Instant Augmented Reality: Vizualni elementi koji prekrivaju i nadograđuju okolinu viđenu kroz kameru dovode moć AR-a na vaš smartphone
Kreativni fileri: Provucite svoje fotografije kroz maštovite filtere i potaknite prijatelje na chat
Ekspresivne maske: Birajte između mnoštva maski koje precizno prate pokrete vašeg lica
Alati za uljepšavanje: Obradite i uljepšajte vaše fotografije realističnim dodacima ruža, rumenila i cijele palete boja kose
Personalizirani Bitmoji: Umetnite personalizirane Bitmoji likove izravno na fotografiju ili video
Ponuda sponzoriranih i brendiranih Lenses maski omogućit će dodatnu zaradu. Poslovni partneri moći će kreirati personalizirane Lenses maske za svoje communityje.

'Snapovo partnerstvo s Rakuten Viberom odličan je potez za obje strane', izjavio je Elliot Solomon, direktor Camera Platform Partnership, Snap Inc. 'Pomoći će nam unaprijediti i proširiti našu AR tehnologiju u regije u kojima Viber već ima snažnu prisutnost, a Viberovim će korisnicima pomoći kreativno se izraziti putem AR alata na Viber platformi'.

'Oduševljeni smo što Viberu dodajemo moć Snap kamere', rekao je Djamel Agaoua, izvršni direktor Rakuten Vibera. 'Ovim partnerstvom našim korisnicima želimo pružiti nove, kreativne AR alate, koji će ih inspirirati na još maštovitije načine komunikacije s prijateljima i obitelji. Viber je više od messengera. Viber spaja ljude, ali je istovremeno i mjesto na kojem mogu stvarati zabavne, uzbudljive sadržaje koje dijele s prijateljima i zajednicama u kojima sudjeluju'.

iOS verzija appa s novim alatima, kao i Android beta verzija na engleskom, bit će dostupne od 30. lipnja u sljedećim državama: Australija, Austrija, Belgija, Kanada, Danska, Engleska, Finska, Francuska, Njemačka, Grenland, Island, Irska, Izrael, Italija, Japan, Lihtenštajn, Luksemburg, Maldivi, Nizozemska, Norveška, Portugal, Španjolska, Švedska, Švicarska i SAD. Viber će s vremenom ove alate uvoditi i na ostala tržišta, uključujući Hrvatsku, kao i za Android korisnike.

Tagovi: Viber, Snapchat, Rakuten Viber
PROČITAJ I OVO
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
REZULTATI
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
AMSTERDAM - ASML je u ponedjeljak priopćio da je dobit u prvom tromjesečju nadmašila očekivanja, dok je prodaja iznevjerila predviđanja, a kompanija ostaje pri svojim izgledima za cijelu godinu.
Cook poručio da Apple želi proizvodnju u Indoneziji
PORUKE
Cook poručio da Apple želi proizvodnju u Indoneziji
JAKARTA - Glavni izvršni direktor Applea Tim Cook rekao je da tvrtka "gleda" na proizvodnju u Indoneziji na sastanku s indonezijskim predsjednikom Jokom Widodom u srijedu.
Oštar pad prihoda Ericssona u prvom kvartalu
KATASTROFA
Oštar pad prihoda Ericssona u prvom kvartalu
STOCKHOLM - Ericsson je izvijestio o oštrom padu prihoda u prvom tromjesečju, istaknuvši slabiju potražnju u Aziji i Sjevernoj Americi.
Microsoft ulaže 1,5 milijardi dolara u AI tvrtku G42, koja je pod povećalom zbog veza s Kinom
INVESTICIJE
Microsoft ulaže 1,5 milijardi dolara u AI tvrtku G42, koja je pod povećalom zbog veza s Kinom
REDMOND - Microsoft će uložiti 1,5 milijardi dolara u G42, tvrtku za umjetnu inteligenciju sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, budući da američki div želi ojačati svoju poziciju u tehnologiji usred sve veće konkurencije.
Samsung ponovno na vrhu ljestvice proizvođača pametnih telefona
NA VRHU
Samsung ponovno na vrhu ljestvice proizvođača pametnih telefona
SEUL - Kako javlja francuska novinska agencija AFP, južnokorejski proizvođač pametnih telefona Samsung vratio se na vrh ljestvice najprodavanijih proizvođača pametnih telefona u svijetu, odakle je istisnuo američku kompaniju Apple.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE