GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vertiv najavljuje novi paket proizvoda za edge infrastrukturu

Vertiv najavljuje novi paket proizvoda za edge infrastrukturu
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.07.2020 / 11:28
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Vertiv (NYSE: VRT), globalni pružatelj kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja, najavio je ključne dodatke svom nagrađivanom Vertiv™ Partner Programu (VPP).

Spomenuta poboljšanja uključuju poboljšani edge-ready paket, stalke za raspodjelu napajanja (rPDU), neprekidne izvore napajanja (UPS), sustave za hlađenje stalaka, namjenski softver i usluge za partnere i kupce u Europi, Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

Nakon uspješnog lansiranja VPP-a prošle godine, baza partnera Vertiva povećala se deset puta diljem EMEA regije, a kompanija u skladu s time nastavlja dodavati pogodnosti za nove i postojeće partnere. Potpuno novi partnerski sustav upravljanja odnosima (PRM) i poboljšani partner portal omogućit će Vertiv partnerima da trenutačno iskoriste prilagođene treninge kako bi se uskladili s postavljenim zahtjevima za partnerstvo, kao i nove alate za prodaju i marketing, online obuke i certificiranje te selektore i konfiguratore proizvoda. Novi paket alata dizajniran je kako bi pomogao partnerima u razvoju ključnih vještina i znanja te postizanju što veće diferencijacije i profitabilnosti, uz povećanje poslovnih mogućnosti.

Joachim Fischer, direktor prodaje EMEA kanala u Vertivu, rekao je:

„Jasno je da digitalizacija postaje sve zastupljenija, a 5G prestaje biti fikcija te sve više postaje stvarnost. Očekuje se da će više od tri četvrtine globalnih telekom operatera početi isporučivati 5G uslugu do 2021. Naš unaprjeđeni partner program nastavit će opremati preprodavače (resellere) vrhunskim proizvodima i uslugama kako bi se lakše suočili s predstojećim izazovima koje će donijeti tehnološki napredak, poput kritične potrebe za uvođenjem edge-a. Posvećeni smo budućnosti VPP-a te, nadograđujući se na izvanrednu godinu, nastavljamo pružati najvišu razinu podrške kako bi omogućili rast i razvitak našim partnerima“.

Novi paket proizvoda dodatno poboljšava sveobuhvatni portfelj IT tehnologija i usluga Vertiva, povezujući ih u cjelovito i fleksibilno rješenje s jedinstvenim ishodištem temeljenom na stalcima te uključuje:

Novi Vertiv™ VRC Rack Jedinica za hlađenje sa samostalnom i razdvojenom verzijom te Vertiv™ Liebert® CRV Row jedinicom za hlađenje, dizajniranom posebno za ključnu opremu u malim sobama za servere, mrežnim ormarima i edge lokacijama.
Sustavi jedinstveno raspoređuju kompresore i ventilatore promjenjivog kapaciteta na način da odgovaraju opterećenju, čineći ga jednim od najvećih i najučinkovitijih kapacitetom rashladnih jedinica za IT ormare u industriji. Vertiv VRC nadopunjuje kompletan paket usluga koji uključuje instalaciju, vrijeme reakcije pri pokretanju i preventivno održavanje.

Vertiv™ Geist™ Rack rPDU serija s novom 2-u-1 univerzalnom utičnicom za fleksibilno povezivanje potrošača. Geist™ UPDU najnoviji je dodatak obitelji Geist rPDU, koji sadrži inovativnu univerzalnu ulaznu utičnicu koja klijentima omogućuje različite konfiguracije i višestruke implementacije diljem svijeta. Geist ™ rPDU može pristupiti svim uređajima u stalku u svrhu daljinskog praćenja i upravljanja s jedinstvene točke, a nadgledanje se može nadograđivati sukladno razvitku tehnologije i poslovnih potreba. Geist UPDU modeli omogućavaju poboljšane performanse i upravljanje dinamičkim IT prostorima, istovremeno pojednostavljujući postupak kupovine i ubrzavajući implementaciju širom svijeta. Štoviše, rPDU serija koristi pogodnost paketa usluga Vertiv™ Distribution Assurance.

Visoko učinkovita jednofazna UPS rješenja, poput Vertiv™ Liebert® GXT5 i inovativnog Vertiv™ EDGE line-interaktivnog UPS-a, za kojeg se očekuje da će na EMEA tržištu biti dostupan do kraja kolovoza. Osim toga, Vertiv Lifecycle Power Assurance Service usluge pružaju praktičnu i isplativu podršku za isporuku električne energije malim IT lokacijama. Budući da primjena edgea nastavlja rasti u vidu uporabe i važnosti za tvrtke, petogodišnji plan zaštite koji je osmislio Vertiv štiti male IT stranice, pružajući vidljivost kritičnog sustava u stvarnom vremenu, što rezultira ranim otkrivanjem bilo kakvih anomalija.

S očekivanim predstavljanjem u listopadu, Vertiv™ Avocent® ACS 8000 napredna console server ima mobilne mogućnosti, zahvaljujući kojima nudi besprijekorno, integrirano daljinsko upravljanje Vertiv opremom, ali i opremom drugih proizvođača. Ovime osigurava učinkovitije i sigurnije mrežno poslovanje, čak i na udaljenim mjestima ili u slučaju kada nije dostupan žični internet. Prošle godine, Vertiv je od strane IHS Markit rangiran kao broj 1 dobavljač rješenja za daljinsko upravljanje informatičkim tehnologijama u svijetu, na tržištu vrijednom 720 milijuna dolara koje nastavlja snažno rasti zajedno s edge računarstvom i daljinskim IT uslugama.

Sve ove ponude omogućuju EMEA preprodavačima da skupe više bodova putem Vertiv™ Incentive Programa (VIP), koji im omogućava da u kratkom roku unovče nagrade. Od srpnja 2020., poboljšani program poznat kao VIP+ pružat će dodatne koristi prodavačima kroz srebrno, zlatno i platinasto članstvo, uključujući niže prepreke za ulazak, dodatne poticaje pri registraciji i veći povrat na određenim paketima. Spomenuti dodatni benefit omogućit će još većem broju partnera da koriste program, istovremeno razvijajući ključne vještine i znanja vlastitim tempom.

„Partnerstvo s Vertivom donosi brojne pogodnosti i benefite, pretežito zbog njihovog snažnog položaja na svjetskom tržištu i globalnog cjelovitog portfelja proizvoda. Također, suradnja je značajno poboljšana Vertiv Partner programom koji nudi niz prednosti koje su nam omogućile iskoristiti maksimum od onoga što Vertiv može ponuditi.“, rekla je Ana Blažinić, izvršna direktorica tvrtke Ingram Micro.

Tagovi: Vertiv, Vertiv™ Partner Program, Joachim Fischer, Ana blažinić
PROČITAJ I OVO
Nokia mijenja strategiju za 5G, prihodi pali u trećem kvartalu
PAD
Nokia mijenja strategiju za 5G, prihodi pali u trećem kvartalu
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia izvijestio je u četvrtak o padu prihoda u trećem tromjesečju zbog slabijeg rezultata u segmentu mrežnih usluga i najavio promjenu strategije u odjelu opreme za mreže nove generacije.
Hrvatski Telekom prvi u Hrvatskoj započeo s komercijalnim radom 5G mreže
5G
Hrvatski Telekom prvi u Hrvatskoj započeo s komercijalnim radom 5G mreže
ZAGREB - Hrvatski Telekom, predvodnik digitalizacije Hrvatske, danas je prvi u Hrvatskoj započeo s komercijalnim radom 5G mreže koja je temelj budućeg tehnološkog razvoja gospodarstva i društva.
Kako su mobiteli utjecali na generaciju Z?
UREĐAJI
Kako su mobiteli utjecali na generaciju Z?
ZAGREB - Pojam “milenijalci” već je uvelike dio naše svakodnevice. Svi znamo da je trenutno najmnogoljudnija skupina odraslih zapravo generacija koja je poznata po naprednoj upotrebi tehnologije, čestim promjenama posla, odgađanju životnih odluka, ali i velikoj dozi samopouzdanja.
Odlični rezultati Sonyja
DOBRA GODINA
Odlični rezultati Sonyja
TOKYO - Sony je objavio financijsko izvješće u kojem navodi da je u kvartalu između lipnja i rujna njegova gaming (PlayStation) divizija ostvarila prihode od 507 milijardi jena, odnosno 4,9 milijardi dolara i operativni profit od 105 milijardi yena, odnosno milijardu dolara, što je povećanje od 52%, odnosno 40% u odnosu na godinu dana prije.
Digitalizacija i sajber zaštita – odgovor biznisa na krizu usled pandemije
ODGOVOR NA KRIZU
Digitalizacija i sajber zaštita – odgovor biznisa na krizu usled pandemije
BEOGRAD - Kako su biznisi odgovorili na aktuelnu globalnu krizu uzrokovanu panedemijom konoranavirusa, koliko je poslovanje izloženo napadima sajber kriminalaca i kako se zaštiti, ali i kako upravljati kontinuitetom poslovanja, bile su teme onlajn skupa „Odgovor biznisa na krize: kontinuitet i bezbednost“ održane 27. oktobra.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE