GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vertiv najavljuje novi paket proizvoda za edge infrastrukturu

Vertiv najavljuje novi paket proizvoda za edge infrastrukturu
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.07.2020 / 11:28
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Vertiv (NYSE: VRT), globalni pružatelj kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja, najavio je ključne dodatke svom nagrađivanom Vertiv™ Partner Programu (VPP).

Spomenuta poboljšanja uključuju poboljšani edge-ready paket, stalke za raspodjelu napajanja (rPDU), neprekidne izvore napajanja (UPS), sustave za hlađenje stalaka, namjenski softver i usluge za partnere i kupce u Europi, Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

Nakon uspješnog lansiranja VPP-a prošle godine, baza partnera Vertiva povećala se deset puta diljem EMEA regije, a kompanija u skladu s time nastavlja dodavati pogodnosti za nove i postojeće partnere. Potpuno novi partnerski sustav upravljanja odnosima (PRM) i poboljšani partner portal omogućit će Vertiv partnerima da trenutačno iskoriste prilagođene treninge kako bi se uskladili s postavljenim zahtjevima za partnerstvo, kao i nove alate za prodaju i marketing, online obuke i certificiranje te selektore i konfiguratore proizvoda. Novi paket alata dizajniran je kako bi pomogao partnerima u razvoju ključnih vještina i znanja te postizanju što veće diferencijacije i profitabilnosti, uz povećanje poslovnih mogućnosti.

Joachim Fischer, direktor prodaje EMEA kanala u Vertivu, rekao je:

„Jasno je da digitalizacija postaje sve zastupljenija, a 5G prestaje biti fikcija te sve više postaje stvarnost. Očekuje se da će više od tri četvrtine globalnih telekom operatera početi isporučivati 5G uslugu do 2021. Naš unaprjeđeni partner program nastavit će opremati preprodavače (resellere) vrhunskim proizvodima i uslugama kako bi se lakše suočili s predstojećim izazovima koje će donijeti tehnološki napredak, poput kritične potrebe za uvođenjem edge-a. Posvećeni smo budućnosti VPP-a te, nadograđujući se na izvanrednu godinu, nastavljamo pružati najvišu razinu podrške kako bi omogućili rast i razvitak našim partnerima“.

Novi paket proizvoda dodatno poboljšava sveobuhvatni portfelj IT tehnologija i usluga Vertiva, povezujući ih u cjelovito i fleksibilno rješenje s jedinstvenim ishodištem temeljenom na stalcima te uključuje:

Novi Vertiv™ VRC Rack Jedinica za hlađenje sa samostalnom i razdvojenom verzijom te Vertiv™ Liebert® CRV Row jedinicom za hlađenje, dizajniranom posebno za ključnu opremu u malim sobama za servere, mrežnim ormarima i edge lokacijama.
Sustavi jedinstveno raspoređuju kompresore i ventilatore promjenjivog kapaciteta na način da odgovaraju opterećenju, čineći ga jednim od najvećih i najučinkovitijih kapacitetom rashladnih jedinica za IT ormare u industriji. Vertiv VRC nadopunjuje kompletan paket usluga koji uključuje instalaciju, vrijeme reakcije pri pokretanju i preventivno održavanje.

Vertiv™ Geist™ Rack rPDU serija s novom 2-u-1 univerzalnom utičnicom za fleksibilno povezivanje potrošača. Geist™ UPDU najnoviji je dodatak obitelji Geist rPDU, koji sadrži inovativnu univerzalnu ulaznu utičnicu koja klijentima omogućuje različite konfiguracije i višestruke implementacije diljem svijeta. Geist ™ rPDU može pristupiti svim uređajima u stalku u svrhu daljinskog praćenja i upravljanja s jedinstvene točke, a nadgledanje se može nadograđivati sukladno razvitku tehnologije i poslovnih potreba. Geist UPDU modeli omogućavaju poboljšane performanse i upravljanje dinamičkim IT prostorima, istovremeno pojednostavljujući postupak kupovine i ubrzavajući implementaciju širom svijeta. Štoviše, rPDU serija koristi pogodnost paketa usluga Vertiv™ Distribution Assurance.

Visoko učinkovita jednofazna UPS rješenja, poput Vertiv™ Liebert® GXT5 i inovativnog Vertiv™ EDGE line-interaktivnog UPS-a, za kojeg se očekuje da će na EMEA tržištu biti dostupan do kraja kolovoza. Osim toga, Vertiv Lifecycle Power Assurance Service usluge pružaju praktičnu i isplativu podršku za isporuku električne energije malim IT lokacijama. Budući da primjena edgea nastavlja rasti u vidu uporabe i važnosti za tvrtke, petogodišnji plan zaštite koji je osmislio Vertiv štiti male IT stranice, pružajući vidljivost kritičnog sustava u stvarnom vremenu, što rezultira ranim otkrivanjem bilo kakvih anomalija.

S očekivanim predstavljanjem u listopadu, Vertiv™ Avocent® ACS 8000 napredna console server ima mobilne mogućnosti, zahvaljujući kojima nudi besprijekorno, integrirano daljinsko upravljanje Vertiv opremom, ali i opremom drugih proizvođača. Ovime osigurava učinkovitije i sigurnije mrežno poslovanje, čak i na udaljenim mjestima ili u slučaju kada nije dostupan žični internet. Prošle godine, Vertiv je od strane IHS Markit rangiran kao broj 1 dobavljač rješenja za daljinsko upravljanje informatičkim tehnologijama u svijetu, na tržištu vrijednom 720 milijuna dolara koje nastavlja snažno rasti zajedno s edge računarstvom i daljinskim IT uslugama.

Sve ove ponude omogućuju EMEA preprodavačima da skupe više bodova putem Vertiv™ Incentive Programa (VIP), koji im omogućava da u kratkom roku unovče nagrade. Od srpnja 2020., poboljšani program poznat kao VIP+ pružat će dodatne koristi prodavačima kroz srebrno, zlatno i platinasto članstvo, uključujući niže prepreke za ulazak, dodatne poticaje pri registraciji i veći povrat na određenim paketima. Spomenuti dodatni benefit omogućit će još većem broju partnera da koriste program, istovremeno razvijajući ključne vještine i znanja vlastitim tempom.

„Partnerstvo s Vertivom donosi brojne pogodnosti i benefite, pretežito zbog njihovog snažnog položaja na svjetskom tržištu i globalnog cjelovitog portfelja proizvoda. Također, suradnja je značajno poboljšana Vertiv Partner programom koji nudi niz prednosti koje su nam omogućile iskoristiti maksimum od onoga što Vertiv može ponuditi.“, rekla je Ana Blažinić, izvršna direktorica tvrtke Ingram Micro.

Tagovi: Vertiv, Vertiv™ Partner Program, Joachim Fischer, Ana blažinić
PROČITAJ I OVO
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
INVESTICIJE
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
SEATTLE - Amazon je objavio da će potrošiti dodatnih 2,75 milijardi dolara podupirući Anthropic, startup sa sjedištem u San Franciscu koji se smatra predvodnikom u generativnoj umjetnoj inteligenciji. Njegov temeljni model i chatbot Claude natječu se s OpenAI-jem i ChatGPT-om.
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
NAGRADE
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
ZAGREB – Spectra Assure, sigurnosni proizvod IT kompanije ReversingLabs koji pogoni umjetna inteligencija, prošlog je tjedna u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem u kategoriji sigurnosti lanca nabave softvera.
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
SKOK
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
ANALIZA - Američki proizvođač memorijskih čipova, Micron Technology, dosegao je rekord svih vremena prošlog tjedna, nakon objave kvartalnih rezultata i objave iznenađujuće visokih očekivanih prihoda temeljenih na procvatu umjetne inteligencije (AI).
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
NA VRHU
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
ZAGREB – Huawei je u 2023. godini podnio zahtjev za čak 5071 patent i tako zadržao svoju poziciju najvećeg podnositelja prijava. Slijede ga Samsung, LG, Qualcomm i Ericsson.
EU otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete
ISTRAGA
EU otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete
BRUXELLES - Europska unija u ponedjeljak je otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete, u svojoj prvoj istrazi prema novom novom tehnološkom zakonodavstvu Zakona o digitalnim tržištima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE