GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

United Grupa predstavlja EON Connect, uslugu koja korisnicima omogućava upravljanje kućnim internetom

United Grupa predstavlja EON Connect, uslugu koja korisnicima omogućava upravljanje kućnim internetom
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.03.2021 / 14:39
Autor: SEEbiz
BEOGRAD  – United Grupa, vodeći telekomunikacijski i medijski operator u jugoistočnoj Europi, danas je predstavila EON Connect, inovativnu novu uslugu koja korisnicima omogućava upravljanje kućnim internetom kao nikada do sada te funkcionalnosti zbog kojih je internet sigurnije mjesto za njihovu djecu.

EON Connect, koji je za početak u ponudi korisnicima u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori, omogućava jednostavno upravljanje WiFi-jem i LAN-om kroz aplikaciju za mobitele i tablete. Aplikacija je dostupna za iOS, Android i Huawei uređaje.

Usluga je besplatna za korisnike SBB-a i Telemacha s pretplatom za EON FULL i EON PREMIUM pakete te onima s naprednijim modemima. Uslugu je razvio United Cloud, inovativni centar u United Grupi koji je također razvio i njihovu nagrađivanu EON TV platformu.
U sklopu United Grupe u Hrvatskoj posluju telekom operator Telemach Hrvatska kao i televizije i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV i portal dnevnik.hr.

Osim prilagođavanja WiFi-ija jednim klikom, EON Connect omogućava poboljšanu sigurnost i kontrolu. Primjerice, korisnici mogu kreirati profile i upravljati uređajima po profilu te konfigurirati pravila i dopuštenja za svaki profil.

Roditeljski nadzor omogućuje filtriranje sadržaja po kategorijama, odnosno omogućuje korisnicima da djeci ograniče pristup društvenim mrežama ili određenim kategorijama sadržaja koje smatraju neprikladnim, ograničenje korištenja podatkovnog prometa te pristupa internetu kada je vrijeme za spavanje ili školske zadaće, kao i trenutno pauziranje korištenja interneta na bilo kojem uređaju ili profilu.
Korisnici također mogu upravljati korištenjem interneta, vidjeti popis uređaja povezanih s njihovom kućnom mrežom i stvoriti gostujuću WiFi mrežu.

"EON Connect je još jedan primjer uloge koju razvojni tim United Cloud ima u inovativnim proizvodima i uslugama koje United Group pruža korisnicima", rekao je Srđan Đurđević, izvršni direktor United Clouda.

"Ova revolucionarna usluga je rezultat suradnje tima diljem Grupe te još jednom potvrđuje da smo i vodeća i pokretačka snaga u svojoj industriji."

United Cloud je vodeći centar za istraživanje i razvoj u jugoistočnoj Europi, a čine ga više od 200 stručnjaka i profesionalaca, uključujući inženjere, programere proizvoda i inovatore, te UX / UI dizajnere. Rade na pet lokacija u tri države.

Tagovi: United Grupa, United Group, Telemach, EON Connect, kućni internet
PROČITAJ I OVO
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BOLJE OD OČEKIVANJA
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
TAIPEI - Taiwan Semiconductor Manufacturing Company u četvrtak je nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, zahvaljujući stalnoj snažnoj potražnji za naprednim čipovima, posebno onima koji se koriste u aplikacijama umjetne inteligencije.
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
REZULTATI
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
AMSTERDAM - ASML je u ponedjeljak priopćio da je dobit u prvom tromjesečju nadmašila očekivanja, dok je prodaja iznevjerila predviđanja, a kompanija ostaje pri svojim izgledima za cijelu godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE