GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Strateško partnerstvo BE-terne i Infobipa

Strateško partnerstvo BE-terne i Infobipa
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.04.2021 / 12:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Informatičke tvrtke BE-terna i Infobip sklopile su strateško partnerstvo za unapređenje korisničkog iskustva za korisnike Microsoftove platforme Dynamics 365, izvijestili su u ponedjeljak iz BE-terne.

Tvrtke time proširuju BE-ternino Dynamics 365 rješenje snagom Infobipove tzv. omnichanel infrastrukture, a BE-terna će u svoje usluge uvrstiti cijelu Infobipovu ponudu softvera, kao usluge SaaS odnosno model koji podrazumijeva prodaju softvera putem godišnjih ili mjesečnih licenci, navodi se u priopćenju BE-terne, iz koje napominju da su jedan od vodećih europskih partnera za Microsoft Dynamics..

Korisnici BE-terna Dynamics 365 rješenja sada će komunicirati s klijentima putem raznih kanala koristeći jednu platformu, što uključuje i omogućavanje personalizirane komunikacije i korisničke podrške kroz WhatsApp, Messenger, Viber, SMS, e-poštu, RCS i razmjenu poruka putem mobilnih aplikacija.

Starteški direktor za partnerstva u Infobipu Aleksandar Daić naglasio je u priopćenju da se "percepcija brendova više ne definira oglašavanjem, već iskustvom koje nude korisnicima, a strategije omnichannel komunikacije temeljni su dio tog iskustva, jer korisnici vole biti u interakciji s brendovima kroz više različitih komunikacijskih kanala".

Smatra i da je za tvrtke presudno da se prilagode korisničkim željama i potrebama te pojednostave složene tehničke procese i ogromne količine korisničkih podataka kako bi isporučili vrhunsko brend iskustvo tijekom cijelog korisničkog 'putovanja'.

Regionalni voditelj CRM BE-terne Igor Tasić naglasio je da u omnichanel podršci ili marketingu postoji pet ključnih prednosti koje korisnici B2C i B2B mogu očekivati - povećanje prihoda, poboljšana korisnička podrška, veće zadovoljstvo kupaca, povećanje stope zadržavanja kupaca i bolje marketinške kampanje.

Suradnju s Infobipom ocijenio je važnom za osnaživanje kupca i optimiziranje kanala komunikacije kombinirajući mrežni, izvanmrežni i fizički svijet.

Iz BE-terne u priopćenju iznose da su prisutni u osam država, uključujući i Hrvatsku.

Tagovi: BE-terna, Infobip, Microsoft, Aleksandar Daić, Microsoft Dynamics
PROČITAJ I OVO
eBay dopustio prodaju NFT-a
ODLUKE
eBay dopustio prodaju NFT-a
NEW YORK - Ebay na svojoj platformi dopušta prodaju nezamjenjivih tokena (NFT) za digitalne kolekcionarstvo, poput trgovačkih kartica, slika i video isječaka, navodi Reuters.
Infobip priprema investicijsku rundu od 500 milijuna dolara
INVESTICIJE
Infobip priprema investicijsku rundu od 500 milijuna dolara
ZAGREB - Riječ je o pojedinačno najvećoj startup investiciji u Hrvatskoj, ali i jednoj od najvećih investicija u neku domaću tvrtku dosad.
Tehnološki divovi traže američke subvencije za proizvodnju čipova
SUBVENCIJE
Tehnološki divovi traže američke subvencije za proizvodnju čipova

NEW YORK - Skupina velikih tehnoloških tvrtki, uključujući Apple, Microsoft i Google, pridružila se vodećim proizvođačima čipova u formiranju lobističke grupe koja od Washingtona traži subvencije za proizvodnju čipova.

Američki državni odvjetnici pozivaju Facebook da odustane od dječjeg Instagrama
POZIV
Američki državni odvjetnici pozivaju Facebook da odustane od dječjeg Instagrama
WASHINGTON - Američko Nacionalno udruženje državnih odvjetnika (NAAG) pozvalo je Facebook da odustane od planova za pokretanje verzije Instagrama za djecu mlađu od 13 godina "Instagram Kids", pozivajući se na zabrinutost zbog sigurnosti i dobrobiti djece i štetu koju im društvene mreže mogu nanijeti.
JPMorgan: Kineske tehnološke dionice i dalje su dobra oklada
ANALITIČARI
JPMorgan: Kineske tehnološke dionice i dalje su dobra oklada
NEW YORK - Kineske tehnološke dionice i dalje su dobra oklada bez obzira na nesigurnosti zbog pritiska regulatora, kaže Howard Wang, šef odjela za kinesko tržište u JPMorgan Asset Managementu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE