GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

SportKlub ispada iz MaxTV-a, N1 ipak ostaje

SportKlub ispada iz MaxTV-a, N1 ipak ostaje
PROMJENE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.07.2022 / 08:45
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatski Telekom tijekom sljedeće četiri sezone ima ekskluzivna prava emitiranja najgledanijeg sportskog sadržaja u Hrvatskoj; Hrvatske nogometne lige i Hrvatskog nogometnog kupa.

Prijenosi utakmica odvijati će se na novoosnovanim MAXSport programima, koji su korisnicima testno uključeni od 1. srpnja, a od kojih će MAXSport 1 prenositi veći dio HNL utakmica te će biti dostupan već u osnovnom paketu MAXtv-a. Nogometnu sezonu na MAXSportu otvara u ekskluzivnom prijenosu utakmica Superkupa Dinamo-Hajduk ove subote, 9. srpnja, u 20h.

Osim prijenosa uživo, program će sadržavati i posebne emisije koje će se baviti hrvatskim nogometom, primjerice ponedjeljkom je planirana posebna emisija u trajanju od 90 minuta posvećena HNL-u. Želja HT-a je s vremenom proširiti program na hrvatske lige i kupove iz drugih sportova i da MAXsport bude sadržajem bogati, izvorni hrvatski sportski kanal.

MAXSport1 program dostupan je već u osnovnom paketu svim korisnicima MAXtv, dok će MAXSport2 program biti dostupan MAXtv korisnicima sportskih paketa. MAXSport2 program sadržavat će prijenose uživo u trenutcima kada će se odigravati više paralelnih utakmica, dok će ostatak vremena na njemu prikazivati snimke i sažeci. Oba MAXSport programa biti će dostupa i na MAXtv satelitu, te u ponudi Iskona i evotv-a.

To će upotpunit nogometne utakmice najboljih i najzanimljivijih liga i natjecanja: UEFA Liga prvaka, UEFA Konfederacijska liga, španjolska La Liga, engleski Premiership, talijanska Seria A, francuska Ligue 1, portugalska Primeira, koje će se sve prenositi na ArenaSport kanalima dostupnima na MAXtv-u.

„Hrvatski Telekom usko je povezan sa sportom u mnogim segmentima svog poslovanja. Kao vodeća telekomunikacijska kompanija u Hrvatskoj, uvijek stremimo osigurati najkvalitetniji sadržaj našim korisnicima. Kako smo mi u Hrvatskoj poznati kao strastveni ljubitelji sporta, posebice nogometa, naša je zadaća omogućiti vrhunsko iskustvo putem najgledanijeg sportskog sadržaja i pritom podržavati i promovirati hrvatski sport. Vjerujem kako ćemo uz MAXSport1 i MAXSport2 programe zadovoljiti i opravdati povjerenje naših gledatelja“, izjavio je Richard Brešković, direktor Sektora marketinga za privatne korisnike.

Sve utakmice HNL-a na MAXsport kanalu prenosit će se u najvišoj HD kvaliteti s obzirom da je HT osigurao povezanost stadiona optičkom infrastrukturom sa gigabitnim linkovima, čime su već sad ispunjeni preduvjeti i za buduće prijenose u 4k kvaliteti koje povremeno možemo očekivati već i u novoj sezoni.

Ovih dana MAXtv korisnici koji su do sada imali SportKlub programe 1 do 6, Grand TV, Lov i Ribolov te Pikaboo i Vavoom dječje kanale, dobit će obavijest da prestaju biti dijelom ponude MAXtv-a od 1. kolovoza.

U zamjenu za te sadržaje dobit će (ovisno o paketu koji imaju):

MAXSport 1 i MAXSport 2 kanali - prvi u osnovnom paketu, drugi u sportskom;
ArenaSport programe 7 do 10 uz nastavak prijenosa engleskog Premiershipa koji se od ove sezone emitira na ArenaSportu, uključuje i UEFA Ligu prvaka.
Snimalicu na Nova TV i Doma TV kanalima - usluga je do sada bila uključena kao dio Nova TV paketa i dodatno se naplaćivala;
Disney Junior i Disney Channel kanale - sadržaj za najmlađe;
Informativni kanal N1 - nastavljate gledati kao i do sada;
Arena eSport i Arena Fight kanale - za sve koji uživaju u eSport sadržaju i borilačkim sportovima;
Balkan Trip, Toxic TV i Toxic Folk - turistički i glazbeno-zabavni kanali.
Od 1. kolovoza bit će i manjih korekcija (povećanja) cijena za neke od paketa, a svima koji nisu zadovoljni s promjenama u ponudi TV kanala ili izmjenama cijena, omogućit će se i raskid ugovora bez naknade (ta ponuda trajat će samo 30 dana).

Tagovi: SportKlub, MaxTV, N1 televizija, Hrvatski Telekom, Richard Brešković
PROČITAJ I OVO
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
POTONUĆE
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
PEKING - Appleova prodaja iPhonea oštro je pala u Kini u prvom tromjesečju ove godine, a tvrtka je osjetila jaku konkurenciju domaće marke Huawei, prema novom izvješću tvrtke za istraživanje tržišta Counterpoint Research.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE