GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Schneider Electric i AVEVA šire partnerstvo radi isporuke cjelovitog rješenja za hyperscale podatkovne centre

Schneider Electric i AVEVA šire partnerstvo radi isporuke cjelovitog rješenja za hyperscale podatkovne centre
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.05.2020 / 10:36
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Schneider Electric, globalni predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji i AVEVA, globalni lider na području inženjerskog i industrijskog softvera, danas su najavili proširivanje svog partnerstva radi isporuke inovativnih rješenja za tržište podatkovnih centara.

Budući da pružatelji hyperscale usluga grade sve veće flote podatkovnih centara kako bi zadovoljili globalnu potražnju, složenost upravljanja i održavanja takvih objekata pred njih stavlja neviđene izazove. Poslovanje u ovim razmjerima zahtjeva drugačiji pristup ključnim objektima koji napajaju digitalnu infrastrukturu svijeta. Kombinacija skalabilnog industrijskog softvera AVEVA™ Unified Operations Center, i Schneider Electricovog EcoStruxure™ sustava za upravljanje i nadgledanje podatkovnih centara svakodnevne poslove čini duboko i široko vidljivima.

Nova zajednička rješenja nude homogen pregled inženjeringa, poslovanja i performansi baziran na heterogenom legacy sustavu. Partnerstvo pružateljima usluge hyperscale podatkovnih centara omogućuje povezivanje platformi i skupova podataka koji su prethodno egzistirali u različitim sustavima. Ujedno će im omogućiti skaliranje bez obzira na broj lokacija ili mjesto gdje se nalaze. Osoblje podatkovnog centra moći će donositi brže, informiranije odluke i optimizirati učinkovitost imovine i operacija tijekom životnog vijeka podatkovnog centra. Time će pružateljima usluga podatkovnih centara omogućiti pružanje globalno dosljednog iskustva koje će zadovoljiti rastuće potrebe svojih klijenata za digitalnom infrastrukturom.

"U vrijeme kada se svjetska digitalna infrastruktura napreže do krajnjih granica, Schneider i AVEVA nude cjelovito rješenje za hyperscale podatkovne centre koji omogućuju rad i održavanje ključnih okruženja", rekao je Pankaj Sharma, izvršni potpredsjednik Secure Power Division-a u Schneider Electricu.

"Rješenje može uzeti podatke kojima se već dugo upravlja u pojedinim centrima podataka, često u izoliranim podsustavima, normalizirati ih na više lokacija i u konačnici informirati i osigurati IT / OT / IoT integraciju na razini poduzeća sa svrhom donošenja odluka u stvarnom vremenu. Cjelovito rješenje osigurava operativnu učinkovitost i pouzdaniju flotu podatkovnih centara."

"Jedinstveno partnerstvo AVEVE i Schneider Electrica našim klijentima iz industrijskog sektora već isporučuje ogromnu vrijednost", rekao je Craig Hayman, predsjednik Uprave AVEVE.

„Za nas je najvažnija strateška prekretnica proširiti partnerstvo na nova tržišta i doći do što više klijenata, kombinirajući AVEVA-ino veliko iskustvo s isporukom cjelovitih jedinstvenih rješenja sa Schneider Electricovom stručnošću na području podatkovnih centara i mogućnostima globalne implementacije. Zahvaljujući našim standardiziranim sustavima i procesima naši zajednički klijenti uživaju koristi učinkovitije radne snage na više lokacija i na razini tvrtke."

Tagovi: Schneider Electric, AVEVA, Craig Hayman, Pankaj Sharma, podatkovni centri, hyperscale podatkovni centri
PROČITAJ I OVO
HT u Samoboru testirao 5G tehnologiju
TESTIRANJE
HT u Samoboru testirao 5G tehnologiju

SAMOBOR - Hrvatski Telekom u Samoboru je testirao tehnologiju kojom je omogućio brzo pokrivanje 5G uslugama na većim područjima, izvijestili su u subotu iz HT-a.

Australski sud kaznio Sony zbog kršenja potrošačkih prava
KAZNA
Australski sud kaznio Sony zbog kršenja potrošačkih prava

CANBERRA - Australski savezni sud kaznio je Sony s 3,5 milijuna australskih ili oko 2,4 milijuna američkih dolara, jer potrošačima nije omogućio povrat novca za neispravne PlayStation igre, priopćio je australski regulator tržišnog natjecanja.

Zuckerberg: Facebook revidira pravila za sadržaj nakon Trumpova posta
REVIZIJA
Zuckerberg: Facebook revidira pravila za sadržaj nakon Trumpova posta

SAN FRANCISCO - Glavni izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg kaže da revidira pravila o sadržaju na toj društvenoj mreži, suočen sa snažnim negativnim reakcijama velikog broja ljudi zbog posta američkog predsjednika Donalda Trumpa u kojemu se prijeti prosvjednicima protiv rasistički utemeljenog policijskog nasilja.

HAKOM o Hvaru i 5G: Ograničavanje razvoja nije u skladu s propisima
5G
HAKOM o Hvaru i 5G: Ograničavanje razvoja nije u skladu s propisima
ZAGREB - HAKOM nije zaprimio ni vidio odluku Gradskog vijeća Hvara o obustavi uvođenja 5G-a pa je ne može potpuno komentirati, ali svako ograničavanje razvoja elektroničke komunikacijske infrastrukture za javne usluge nije u skladu s propisima, ističu iz HAKOM-a u povodom odluke iz Hvara.
Facebook: Nema dokaza o uplitanju stranih aktera u američke prosvjede
TVRDNJE
Facebook: Nema dokaza o uplitanju stranih aktera u američke prosvjede
NEW YORK - Facebook je objavio u petak da nisu pronašli dokaze o koordiniranom vanjskom utjecaju na američke prosvjede putem te društvene mreže, nakon što je američki državni odvjetnik rekao da strani akteri provode dezinformacijsku kampanju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE