GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Predstavljen 5G Nokia pametni telefon uz širenje portfelja uređaja

Predstavljen 5G Nokia pametni telefon uz širenje portfelja uređaja
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.03.2020 / 21:23
Autor: SEEbiz
ESPOO - HMD Global, dom Nokia telefona, danas predstavlja tri nova Nokia pametna telefona, novog člana Originals obitelji i svoju potpuno novu jednostavnu uslugu roaminga podataka.

Nokia 8.3 5G prvi je 5G Nokia pametni telefon koji je dodan u portfelj, a pridružili su mu se novi Nokia 5.3 i Nokia 1.3, kao i najnoviji član Originals obitelji, Nokia 5310. HMD Global ulazi u potpuno novu kategoriju usluga s HMD Connect Global Data Roamingom, inovativnom i jednostavnom uslugom koja vas drži povezanima s onime što vam je najvažnije.

Uz četiri nova uređaja i potpuno novu roaming uslugu, HMD Global povećava svoje prisustvo najavljujući širenje u Brazil ove godine. A kako bi proslavili ekskluzivno telefonsko partnerstvo s 25. filmom o Bondu Za smrt nema vremena koji će se prikazivati u kinima u studenom, fanovi sada mogu nabaviti ekskluzivnu i brendiranu 007 Kevlar masku za uređaje Nokia 6.2 i Nokia 7.2 iz posebne kolekcije.


Nokia 8.3 5G
Prvi doista globalni, 5G Nokia pametni telefon spreman za budućnost, Nokia 8.3 5G dizajniran je za podršku višestrukih i evoluirajućih 5G mrežnih implementacija, s podrškom za samostalne i nesamostalne 5G kombinacije, koje operateri predstavljaju širom svijeta. Budući da se radi o prvom pametnom telefonu koji je koristio rješenje Qualcomm® 5G RF prednjeg modula, kao dio svoje modularne platforme Qualcomm®, Nokia 8.3 5G sažima više od 40 različitih RF komponenata u jedan modul, što ga čini ne samo globalnim uređajem, već i pametnim telefonom koji je spreman za budućnost i sljedeći korak u 5G.

Nokia 8.3 5G također dolazi s moćnom PureView četverostrukom kamerom sa ZEISS optikom. S obzirom da uvodi ZEISS Cinema snimanje i uređivanje uz izvanredne snimke pri slabom svjetlu s OZO zvukom, Nokia 8.3 5G idealan je pametni telefon za one koji žele stvarati bez ograničenja. Nokia 8.3 5G uvijek će biti spreman za sljedeći korak jer je savršeno optimiziran za buduće 5G mreže - osiguravajući većem broju ljudi uživanje nevjerojatno velikih brzina za strujanje i igranje svugdje. Inspiriran finskim korijenima, Nokia 8.3 5G dolazi u Polar Night boji koja inspiraciju uzima ravno s arktičkog neba.


Cristiano Amon, predsjednik, Qualcomm:
„Ponosni smo što podržavamo HMD Global u najavi njihovog novog 5G uređaja - jednog od prvih komercijalno najavljenih uređaja koji će se temeljiti na modularnoj platformi Qualcomm ®Snapdragon ™ 765G. Razvili smo ovu platformu kako bismo svima pomogli pružiti 5G iskustva i omogućili da ove prednosti dođu do naših korisnika - to je visoko integrirano rješenje koje se temelji na prvoj najavljenoj svjetskoj mobilnoj platformi s integriranim 5G, zajedno s naprednim RF modulom kako bi stvorili doista globalno 5G rješenje. Korištenjem ovog modularnog pristupa, Nokia 5G uređaji bit će savršen spoj elegantnog dizajna s podrškom za cjelodnevno trajanje baterije. Gledajući unaprijed, mogućnosti s 5G uistinu su neograničene i mi smo uzbuđeni zbog onoga što će Qualcomm i HMD zajedno postići u eri 5G."


Nokia 5.3
Nokia 5.3 donosi po prvi puta nekoliko novina uz fenomenalnu vrijednost: četverostruku kameru, najnoviji Qualcomm® Snapdragon ™ 665 procesor i dvodnevno trajanje baterijei. Četiri kamere pokretane umjetnom inteligencijom omogućuju savršenu snimku bez obzira gdje se nalazite, čak i pri slabom svjetlu, zahvaljujući noćnom načinu rada. Širokokutne i makro leće pomažu vam pri snimanju izbliza ili širokih snimaka. A sa svojim velikim 6,55” zaslonom, Nokia 5.3 pomaže u gledanju omiljenih emisija i cjelodnevnom igranju. Nokia 5.3 ima izdržljiv, ali zapanjujući nordijski dizajn, dolazi s Android™ 10 i korisnicima omogućuje brži pristup Google Assistantu Assistant putem namjenskog gumba.


Nokia 1.3
Nokia 1.3 nudi modernu tehnologiju i potpuno novi Android 10 (Go verzija) OS, po pristupačnijoj cijeni nego ikad prije. Donoseći Camera Go prvi put na pametnom telefonu, kao i AI tehnologiju spajanja slika pri niskom osvjetljenju, Gallery Go i svijetli HD+ zaslon od ruba do ruba, Nokia 1.3 omogućuje vam da sve to zaista vidite bez obzira jeste li u zatvorenom ili na suncu. Prva telefon predstavljen s Androidom 10 (Go verzija), Nokia 1.3 to koristi za veću brzinu, veću sigurnost i milijune aplikacija kako bi započeli svoj dan. Osim toga, budite u tijeku uz iskustvo koje postaje sve bolje s uređajem koji će biti spreman za Android 11 (Go verzija).


Nokia 5310
Nova interpretacija originalnog uređaja Nokia 5310 Xpress Music, Nokia 5310 sadrži MP3 player i FM radio, u kombinaciji s moćnim dvostrukim prednjim zvučnicima koji omogućuju da nosite svoje omiljene melodije gdje god krenuli. Nokia 5310 podsjeća na klasični dizajn s novim dodatcima, elegantnim dizajnom i baterijom koja je stvorena da izdrži, održavajući vas povezanima iz dana u dan.


HMD Connect Global Data Roaming Service
HMD Global ulazi u novu kategoriju usluga pokretanjem svoje HMD Connect globalne usluge podataka u roamingu, omogućujući ljudima širom svijeta da koriste jednostavnu podatkovnu SIM karticu prilikom putovanja i zadrže potpunu kontrolu nad svojom podatkovnom pretplatom. HMD Connect Global Data Roaming omogućava vam lakšu vezu sa stvarima koje su vam najvažnije, tako da plaćate samo ono što vam je potrebno. Nakon što se prijave putem aplikacije, korisnici će dobiti SIM karticu na kućnu adresu i moći će jednostavno kontrolirati svoju podatkovnu pretplatu. HMD Connect će se prvo pokrenuti u Beta verziji putem HMDConnect.com, donoseći jednostavan, siguran i pristupačan roaming u cijelom svijetu.

HMD Connect globalna usluga za roaming podataka trenutno djeluje u preko 120 zemalja svijeta, a zajedno s partnerima Greenwave Systems i lokalnim operaterima, HMD Global radi na proširenju pokrivenosti na još više mreža i zemalja u budućnosti.

Tagovi: Nokia 8.3 5G, Nokia 5.3., Nokia 1.3., Nokia 5310, Nokia
PROČITAJ I OVO
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BOLJE OD OČEKIVANJA
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
TAIPEI - Taiwan Semiconductor Manufacturing Company u četvrtak je nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, zahvaljujući stalnoj snažnoj potražnji za naprednim čipovima, posebno onima koji se koriste u aplikacijama umjetne inteligencije.
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
REZULTATI
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
AMSTERDAM - ASML je u ponedjeljak priopćio da je dobit u prvom tromjesečju nadmašila očekivanja, dok je prodaja iznevjerila predviđanja, a kompanija ostaje pri svojim izgledima za cijelu godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE