GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Payoneer sklopio sporazum s eBayom

Payoneer sklopio sporazum s eBayom
SPORAZUM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.05.2021 / 13:35
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Payoneer, globalna platforma za plaćanja i elektronsku trgovinu koja potiče rast milijuna digitalnih biznisa širom svijeta, objavio je pokretanje suradnje sa eBayom kako bi prodavačima u odabranim zemljama omogućio da budu plaćeni za ono što prodaju na eBay platformi.

eBay se udružio sa Payoneerom u okviru svoje misije modernizacije platforme, pojednostavljenja njenog funkcioniranja i lakše naplate za prodavače diljem svijeta. Uz pomoć Payoneera, prodavači na eBayu će imati brži pristup sredstvima, veću fleksibilnost u upravljanju naplatama u različitim valutama i bolji pristup potencijalnim kupcima preko različitih međunarodnih eBay sajtova.

Payoneer će od travnja 2021. godine upravljati naplatama eBay prodavača iz Kine, dok će eBay proširiti upravljanje plaćanjima diljem svijeta. eBay i Payoneer namjeravaju ovu uslugu uvesti i u druge zemlje tijekom ove godine.

Payoneer je sklopio ovaj sporazum nakon najave da će postati postati javno dioničarsko društvo kasnije ove godine zahvaljujući poslovnom angažmanu sa jednom kompanijom za preuzimanja u posebne svrhe. Val digitalizacije koji se ubrzao tijekom pandemije je dodatno istaknuo važnost nesmetane globalne trgovine, s obzirom da sve više kupaca i prodavača trguje na međunarodnom nivou. Payoneer je tijekom 2020. godine obradio platne transakcije u vrijednosti od 44,4 milijarde dolara, što je 53% više nego 2019.

„Čast nam je što smo postali partner eBaya, istinskog pionira i giganta u svijetu elektronske trgovine”, izjavio je Scott Galit, generalni direktor Payoneera. „Mi i naši klijenti u potpunosti podržavamo njegov cilj stvaranja pojednostavljene, moderne platforme za lakšu prekograničnu trgovinu. Naša misija kao kompanije koja potiče trgovinu je suradnja sa prodavačima na svakoj platformi gdje obavljaju transakcije. Radujemo se zajedničkom radu sa eBayom na pružanju najboljeg mogućeg iskustva za prodavače širom svijeta.”

„Upravljanje plaćanjima na našoj platformi je ključna komponenta unapređenja eBay iskustva za naše klijente”, dodala je Alyssa Cutright, potredsjednica za globalna plaćanja u eBayu. „Drago nam je što ćemo biti partner Payoneeru u vrijeme ovakvog rasta obje naše kompanije. Zajedno ćemo iskoristiti veliki zamah koji je elektronska trgovina doživjela tijekom prethodne godine i pomagati prodavačima da vrše međunarodne transakcije sa kupcima na fleksibilan i siguran način, preko jednostavne, moderne platforme.”

Nikola Mehandžić, Business Development Director Payoneera u Srbiji rekao je da kompanija ulaže velike napore da pomogne razvoj međunarodnih biznisa, te da je partnerstvo sa eBayom jasan dokaz toga. „Ovo strateško partnerstvo omogućit će ljudima širom svijeta lakše trgovanje i obavljanja transakcija. E-commerce zajednica u balkanskoj regiji već je značajna, s tisućama lokalnih poduzeća koja prodaju na međunarodnom tržištu. Kako se digitalizacija trgovine ubrzava kao rezultat COVID-a, vjerujemo da ćemo i u sljedećoj godini obilježiti eksplozivan rast iz ove regije. Zahvaljujući ovoj novoj suradnji, e-commerce prodavci koji koriste eBay imat će brz pristup svojim sredstvima u više valuta, što će im omogućiti da razvijaju svoje poslovanje i iskoriste globalnu priliku.“ – zaključio je Mehandžić.

Tagovi: Payoneer, eBay, Nikola Mehandžić,
PROČITAJ I OVO
Huawei u Sloveniji uspostavlja logistički centar za europska tržišta
LOGISTIKA
Huawei u Sloveniji uspostavlja logistički centar za europska tržišta
LJUBLJANA - Kineski tehnološki gigant Huawei objavio je da planira u Sloveniji uspostaviti svoje središnje regionalno čvorište za srednju i jugoistočnu Europu, gradnjom centralnog skladišta blizu ljubljanskog aerodroma Brnik, čime će se povećati i važnost luke Koper kao destinacije za opskrbu 19 tržišta u Europi.
Austrijski proizvođač poluvodiča ulaže dvije mlrd dolara u tvornicu u Maleziji
ULAGANJA
Austrijski proizvođač poluvodiča ulaže dvije mlrd dolara u tvornicu u Maleziji
KUALA LUMPUR - Austrijski proizvođač poluvodiča AT&S namjerava uložiti 8,5 milijardi ringgita (dvije milijarde dolara) u gradnju tvornice u Maleziji, objavilo je u četvrtak malezijsko ministarstvo trgovine i industrije.
Hrvatski Telekom lansirao Premium fiskalnu blagajnu
USLUGE
Hrvatski Telekom lansirao Premium fiskalnu blagajnu
ZAGREB - Hrvatski Telekom kontinuirano razvija i prilagođava ponudu svojih poslovnih rješenja koja poslovnim korisnicima osiguravaju vrhunsku tehnologiju i usluge kako bi svoje poslovanje učinili što jednostavnijim i učinkovitijim.
iPhone će se moći locirati čak i kada je isključen
LOKACIJA
iPhone će se moći locirati čak i kada je isključen
NEW YORK - Apple je na WWDC21 konferenciji za developere službeno predstavio iOS 15, čija je preview inačica već dostupna, a stabilni build namijenjen svim korisnicima podržanih telefona pojavit će se ove jeseni.
Biden povukao Trumpove uredbe o zabrani TikToka i WeChata
POTEZI
Biden povukao Trumpove uredbe o zabrani TikToka i WeChata
WASHINGTON - Američki predsjednik Joe Biden u srijedu je povukao niz predsjedničkih uredbi kojima je njegov prethodnik Donald Trump htio zabraniti 'skidanje' aplikacija WeChat i TikTok te je naredio ministarstvu trgovine da izradi analizu sigurnosnih rizika koje predstavljaju te i slične aplikacije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE