GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Otvoren Samsung premium servisni centar u Arena Parku u Zagrebu

Otvoren Samsung premium servisni centar u Arena Parku u Zagrebu
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.03.2023 / 16:40
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Tvrtke Samsung Electronics i Smart Smart d.o.o. otvorile su novi premium servisni centar unutar Arena Parka, na adresi Jaruščica 4 u Zagrebu, neposredno pokraj Arena Centra. Korisnicima su svaki dan od 9 do 21 sat omogućene brojne usluge i pogodnosti – od brzog servisa unutar sat vremena pa sve do savjetovanja i kupnje dodatne opreme za uređaje.

U sklopu Samsung premium servisnog centra glavne usluge su brzi servisi pametnih telefona za koje je popravak moguć već unutar sat vremena te televizora s popravkom unutar istog dana kao i mogućnost doživljaja najnovijih Samsung uređaja.

„U Samsungu uvijek osluškujemo želje naših korisnika, a uz inovativne uređaje i stručni savjet, usluga brzog servisa je ono što naši korisnici iznimno cijene. Upravo zato nam je drago što smo otvorili još jedan premium servisni centar gdje će naši korisnici uz brzi servis moći doživjeti i povezanost Samsung uređaja te uvidjeti kako isti našu svakodnevicu mogu učiniti jednostavnijom.“ rekao je John Kang, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Osim pametnih telefona i televizora, u servisu se vrše jamstveni i vanjamstveni popravci Samsung pametnih satova i slušalica, Samsung soundbar uređaja te Samsung projektora. Također je moguća i kupovina dodatne opreme za pametne telefone i televizore.

Uz brzu uslugu, korisnicima se na lokaciji nudi i savjetovanje od strane stručnog osoblja kao i pomoć pri odabiru i kupovini Samsung uređaja. Također, osigurana je rezervacija termina za popravak i prikup uređaja na lokaciji korisnika uz zahtjev na www.samsung.com/hr/support.

Povodom otvaranja Samsung premium servisnog centra do 30.04.2023. Samsung i Smart Smart d.o.o. su pripremili i posebnu ponudu, popust od 15% na zamjenu zaslona za mobilne telefone iz Galaxy S serije S20, S21, S22, S23 te kompletnu Galaxy A seriju.

Tagovi: Samsung premium servisni centar, Arena Park, Samsung Electronics, Samsung
PROČITAJ I OVO
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
POTEZI
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
PEKING - Američki tehnološki div Apple uklonio je Metine aplikacije WhatsApp i Threads iz svog App Storea u Kini.
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
POTENCIJALI
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
ZAGREB - PwC i CEE Digital Coalition vjeruju da zemlje u regiji srednje i istočne Europe (CEE) imaju potencijal ojačati i razviti svoje ICT sektore i stvoriti Silicijsku dolinu EU-a, stoji u novom izvješću.
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE