GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Netflix se od četvrtka može gledati na hrvatskom jeziku

Netflix se od četvrtka može gledati na hrvatskom jeziku
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.11.2020 / 10:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Netflix, vodeći svjetski servis za streaming zabavnog sadržaja, danas je pokrenuo lokaliziranu uslugu u Hrvatskoj.

Korisnici Netflixa u Hrvatskoj imat će pristup hrvatskom korisničkom sučelju kao i titlovima na hrvatskom jeziku koji će im omogućiti da još više uživaju u zabavnom sadržaju. Tako se hrvatski jezik pridružio skupini od više od 30 lokaliziranih usluga na svijetu dostupnih na Netflixu.

„Jako smo sretni i uzbuđeni što - gotovo pet godina nakon pokretanja naše usluge na engleskom jeziku u Hrvatskoj - možemo predstaviti potpuno lokaliziranu uslugu našim korisnicima koja obuhvaća tisuće sati omiljenih svjetskih filmova i serija, uključujući hvaljeni originalni Netflix sadržaj. Cilj nam je nastaviti oduševljavati naše korisnike, a lokalizacijom usluge želimo pružiti uranjanje u golemi svijet mogućnosti i zabavno iskustvo za svoje korisnike u Hrvatskoj”, izjavili su iz Netflixa.

Netflix nudi potpuno novi način zabave i omogućuje korisnicima trenutni pristup filmovima, serijama i emisijama na tabletima, pametnim telefonima, računalima i igraćim konzolama, osiguravajući im da uživaju u zabavi bilo kad i bilo gdje. Bogata zbirka omogućava korisnicima odabir velikog broja filmskih hitova, popularnih serija, dokumentarnih i nezavisnih filmova, stand-up komedija i programa za djecu. Novi filmovi i originalni Netflix sadržaj također su dostupni, a sve se epizode mogu pogledati odmah.

Neke od najomiljenijih originalnih Netflix serija i filmova u Hrvatskoj uključuju: znanstveno-fantastičan horor klasik s nostalgičnom referencom na 80-te Stranger Things; fantasy dramu temeljenu na istoimenoj seriji knjiga s Henryjem Cavillom u glavnoj ulozi Vještac; seriju koja prati dvije velike pljačke iskusne družine kriminalaca koju je okupio čovjek nadimka „Professor“ Kuća od papira; post-apokaliptični horor triler u kojem Sandra Bullock pokušava zaštititi sebe i dvoje djece od zlonamjernog nadnaravnog entiteta Kućica za ptice; kriminalistički film Irac legendarnog redatelja Martina Scorsesea temeljen na istinitoj priči te prema knjizi „I Heard You Paint Houses“; Cijena spasa, uzbudljivi akcijski triler o neustrašivom plaćeniku s crnog tržišta Tyleru Rakeu koji se upušta u najsmrtonosniji posao izvlačenja do sada; The Queen's Gambit, ekranizaciju romana Waltera Tevisa iz 1983. godine koji prati život djevojke Beth Harmon koja s osam godina u sirotištu nauči igrati šah te zahvaljujući svom oštrom umu i odlučnosti dolazi do titule svjetske prvakinje u šahu; te brojni drugi.

Uz lokalizaciju na hrvatski jezik, Netflix nudi golemi svijet mogućnosti zabave s mnogim naslovima dostupnima u Ultra HD 4K rezoluciji i visoko dinamičkom rasponu (HDR), kao i visokoj razlučivosti (HD) s Dolby Digital Plus 5.1 surround zvukom. Napredne tehnologije preporuka s do pet korisničkih profila omogućuju korisnicima otkriti zabavu koja će im se svidjeti.

Za korisnike mobilnih uređaja Netflix nudi kontrolu podatkovnog prometa kako bi im pomogao u boljoj kontroli potrošnje podatkovnog prometa koje korisnici koriste za streaming. Internetska stranica fast.com omogućuje korisnicima uvid u brzinu njihove internetske veze, bilo na mobilnoj ili širokopojasnoj mreži i predstavlja još jedan alat koji korisnici Netflixa mogu koristiti za bolji uvid i kontrolu internetske usluge.
Korisnici koji su neprestano u pokretu mogu bez problema preuzeti veći dio kataloga i pogledati ga kasnije bez pristupa internetu, maksimalno iskoristivši nedostatak interneta ili vrijeme prilikom putovanja.

Centar za korisničku podršku dostupan je na linku. Također, nude mogućnost razgovora s agentom iz korisničke službe chatom na engleskom jeziku kao i in-app voice dostupne 24x7.

Tagovi: Netflix, hrvatski jezik
PROČITAJ I OVO
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
POTONUĆE
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
PEKING - Appleova prodaja iPhonea oštro je pala u Kini u prvom tromjesečju ove godine, a tvrtka je osjetila jaku konkurenciju domaće marke Huawei, prema novom izvješću tvrtke za istraživanje tržišta Counterpoint Research.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE