GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Najiščekivaniji Samsung pametni telefon stiže u Hrvatsku

Najiščekivaniji Samsung pametni telefon stiže u Hrvatsku
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.09.2020 / 19:09
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Samsung Galaxy Z Fold2 5G, predvodnik treće generacije preklopnih telefona, od 18. rujna je moguće kupiti i u Hrvatskoj.

Riječ je o uređaju profinjenog dizajna, s još većim prednjim te masivnim glavnim zaslonom, koji je idealan za užurbanu svakodnevicu i multitasking tijekom cijelog dana. Na Samsung Galaxy Z Fold2 5G preklopnom pametnom telefonu dostupne su i sve Google povezane aplikacije.
Samsung Galaxy Z Fold2 5G pravi je predvodnik nove generacije preklopnih telefona.

Svim korisnicima Galaxy Z Fold2 5G pruža novo mobilno iskustvo, uz poboljšana usavršavanja i značajne inovacije. Ono što karakterizira ovaj vrhunski uređaj je odvažni dizajn u kombinaciji s naprednim inženjeringom. Kada se otvori, Galaxy Z Fold2 5G ima glavni zaslon od 7,6 inča. Slanje elektroničke pošte ili gledanje omiljenog sadržaja moguće je i bez otvaranja uređaja, zahvaljujući 6,2-inčnom Infinity-O Cover Screenu maksimalne iskoristivosti.

Dio novog dizajna je i šarka, koja se uklapa u tijelo pametnog telefona s CAM mehanizmom potpuno neprimjetno. Šarka na Galaxy Z Fold2 5G odlikuje se revolucionarnom tehnikom rezanja, modificiranim sastavom i podešenom gustoćom vlakana. Također, Galaxy Z Fold2 5G koristi novu inovativnu tehnologiju čišćenja, kako bi se prašina i neželjene čestice odbile od razmaka između tijela i kućišta samog uređaja.

Korisničko iskustvo uz pametni telefon kao što je Galaxy Z Fold2 5G dostiže potpuno novu razinu. Budući da je novi Samsung preklopni telefon izuzetno pogodan za sve koji vole multitasking, uz značajku Flex Mode snimanje, fotografiranje i pregledavanje sadržaja u realnom vremenu napokon postaje lakše. Uz sve to, kamera na Galaxy Z Fold2 5G uređaju ima Pro Video, Single Take, Bright Night i Night Mode načine, što korisnicima omogućuje da ovjekovječe svaki trenutak u zapanjujućoj kvaliteti.

Ovaj jedinstveni preklopni telefon dostupan je u mistično crnoj i mistično brončanoj boji, po cijeni od 15.499 kuna. Više informacija o uređaju možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-z-fold2/.

Tagovi: Samsung Galaxy Z Fold2 5G, Samsung, Samsung Electronics
PROČITAJ I OVO
Nizozemska vlada investira 2,5 milijarde eura kako bi zadržala ASML
POTEZI
Nizozemska vlada investira 2,5 milijarde eura kako bi zadržala ASML
EINDHOVEN - Nizozemska vlada objavila je u četvrtak da planira uložiti 2,5 milijarde eura u regiju Eindhoven u sklopu plana koji bi trebao odvratiti proizvođača opreme za proizvodnju čipova ASML od selidbe u inozemstvo.
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
INVESTICIJE
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
SEATTLE - Amazon je objavio da će potrošiti dodatnih 2,75 milijardi dolara podupirući Anthropic, startup sa sjedištem u San Franciscu koji se smatra predvodnikom u generativnoj umjetnoj inteligenciji. Njegov temeljni model i chatbot Claude natječu se s OpenAI-jem i ChatGPT-om.
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
NAGRADE
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
ZAGREB – Spectra Assure, sigurnosni proizvod IT kompanije ReversingLabs koji pogoni umjetna inteligencija, prošlog je tjedna u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem u kategoriji sigurnosti lanca nabave softvera.
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
SKOK
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
ANALIZA - Američki proizvođač memorijskih čipova, Micron Technology, dosegao je rekord svih vremena prošlog tjedna, nakon objave kvartalnih rezultata i objave iznenađujuće visokih očekivanih prihoda temeljenih na procvatu umjetne inteligencije (AI).
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
NA VRHU
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
ZAGREB – Huawei je u 2023. godini podnio zahtjev za čak 5071 patent i tako zadržao svoju poziciju najvećeg podnositelja prijava. Slijede ga Samsung, LG, Qualcomm i Ericsson.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE