GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Microsoft pokrenuo svoju liniju odjeće

Microsoft pokrenuo svoju liniju odjeće
ODJEĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.07.2022 / 07:09
Autor: SEEbiz
REDMOND - Microsoft i dizajner Gavin Mathieu predstavili su Hardwear – capsule liniju odjeće (guglajte ako ne znate o čemu se radi) koja "slavi superheroja u svakome od nas".

Kolekcija koja se sastoji od devet odjevnih komada u Normcore stilu uključuje, između ostalog, majice dugih i kratkih rukava, trenirke i hlače i dostupna je za kupnju putem linka Microsoft.com/Hardwear.

Gavin Mathieu je osnivač i kreativni direktor tvrtke Supervsn Studios smještene u Los Angelesu, Kalifornija. Partneri tvrde da je zajednički kreativni proces počeo od toga da dijele istu filozofiju. U Microsoftu često kažu 'ne radite ovdje da biste izgledali cool, radite u Microsoftu da biste drugi zbog vas izgledali cool', a Gavinovo razmišljanje i sve što je radio do sada je u skladu s tim. S fokusom na ljude, a ne na proizvode, Gavin kreira kako bi uzdigao i osnažio ljude – što je vodeće načelo i misija koja pokreće sve što Microsoft radi „da osnaži svakog pojedinca da postigne više“.

Stoga kolekcija odražava Normcore stil, estetiku životnog stila koji stavlja fokus na pojedince, a ne na odjeću koju nose.

Odjeća koju je Gavin dizajnirao za ovu kolekciju ulovila je bit Microsoftovih namjera da ljudima omoguće da se kreću i stvaraju na način koji im pomaže da ostvare najbolji učinak. Gavin vjeruje da su „ljudi na svojoj najvišoj razini kada kreiraju“. Microsoft vjeruje da bi to izražavanje kreativnosti trebalo biti jednostavno i bez napora.

Zato je Hardwear jednostavan i osmišljen kako bi smanjio bilo kakva ometanja kreativnosti: riječ je o kolekciji od devet odjevnih predmeta, majica kratkih i dugih rukava, kapa, trenirki, jakni i hlača. Svaki je komad napravljen s namjerom i iza svakog odjevnog komada u Hardwearu stoji priča.

Tagovi: Microsoft, Hardwear, Gavin Mathieu
PROČITAJ I OVO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE