GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Michelle Simmons vodit će Microsoftovu podružnicu u srednjoj i istočnoj Europi, koja uključuje i Hrvatsku

Michelle Simmons vodit će Microsoftovu podružnicu u srednjoj i istočnoj Europi, koja uključuje i Hrvatsku
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.02.2022 / 10:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Microsoft je danas objavio da će Michelle Simmons preuzeti dužnost generalne direktorice Microsoft „Multi-Country“* podružnice te upravljati poslovanjem za 24 zemlje srednje i istočne Europe, među kojima je i Hrvatska. Prethodno voditeljica marketinga i operacija za cijelu središnju i istočnu Europu, Michelle preuzima funkciju od Anke den Ouden koja sada vodi Microsoft u Nizozemskoj.

Michelle na poziciju dolazi s 1. travnjem 2022. U Microsoftu je više od 20 godina te ima značajno znanje i iskustvo u industriji. Tijekom karijere obnašala je brojne pozicije diljem srednje i istočne Europe, Azije i SAD-a te je bila odgovorna za pokretanje strateškog rasta na više tržišta, kao i za izgradnju odnosa s partnerima i korisnicima. Kao generalna direktorica za nova tržišta jugoistočne Azije, Michelle je vodila Microsoftovo poslovanje u 9 zemalja koje čine neka od najbrže rastućih tržišta Azije i Pacifika, fokusirajući se na modernizaciju gospodarstva i tvrtki putem digitalne transformacije.

Na prethodnoj poziciji voditeljice marketinga i operacija, Michelle je bila zadužena za poslovne strategije, proizvodne prihode, marketing i operacije da bi se omogućila digitalna transformacija kupaca i partnera u 33 zemlje koje čine Microsoftovo poslovanje u srednjoj i istočnoj Europi.
„Oduševljena sam što imam priliku voditi Microsoftovu raznoliku Multi-Country regiju u srednjoj i istočnoj Europi. Tehnologija danas ima više potencijala no ikada da omogući tvrtkama i javnom sektoru da uvedu inovacije i da se transformiraju. Veselim se suradnji s našim partnerima i korisnicima kako bismo taj potencijal pretvorili u vrijednost u regiji,” rekla je Michelle Simmons.

Na novoj poziciji Michelle će biti odgovorna za daljnje unaprjeđenje Microsoftove vizije da pomogne regiji da postigne rezultate na temelju velikog tehničkog talenta i pretvori se u digitalni hotspot, mjesto na kojem digitalne inovacije omogućavaju ljudima, tvrtkama i zajednicama da napreduju i rastu te da imaju globalne ambicije. Zajedno sa svojim timom radit će s lokalnim korisnicima, partnerima, poduzetnicima, tvrtkama i organizacijama javnog sektora na digitalnoj transformaciji i inovacijama koristeći cloud tehnologije, kao i na poticanju digitalnih vještina da bi se stvorile prilike za sve.

Komentirajući imenovanje, Philippe Rogge, predsjednik Microsofta za središnju i istočnu Europu, rekao je: „Michellein spoj strateškog i komercijalnog iskustva čini je savršenim izborom za vođenje našeg tima na tržištu koje je podjednako fascinantno i raznoliko. Ona je uporan, predan i empatičan vođa, s vještinama i stručnošću da donese najbolje od Microsofta za pokretanje unutarnje transformacije tržišta prema bogatijim, zelenijim i konkurentnijim gospodarstvima u regiji.“

Tagovi: Michelle Simmons, Microsoft, Anke den Ouden
PROČITAJ I OVO
Generacija Z okreće leđa Facebooku
DOSADAN
Generacija Z okreće leđa Facebooku
NEW YORK - Generacija Z sve više koristi internet, no broj tinejdžera na Facebooku se rapidno smanjuje, pokazalo je istraživanje Pew Research Centera.
Rusku rupu u europskoj svemirskoj industriji mogao bi popuniti Muskov SpaceX
KORISTI PRILIKU
Rusku rupu u europskoj svemirskoj industriji mogao bi popuniti Muskov SpaceX
PARIZ - Europska svemirska agencija (ESA) započela je preliminarne tehničke razgovore s tvrtkom Elona Muska SpaceX, koji bi mogli dovesti do privremene upotrebe njezinih lansirnih rampi nakon što je sukob u Ukrajini blokirao pristup Zapada ruskim raketama Sojuz.
Apple počeo s financiranjem podcasta, evo zašto
PODCASTI
Apple počeo s financiranjem podcasta, evo zašto
SAN FRANCISCO - Tvrtka je potpisala ugovor s Futuro Studios, studiom koji je dobio Pulitzerovu nagradu za podcast “Suave” kojim će im financirati razvoj i proizvodnju podcasta.
Lenovo deveti kvartal zaredom ostvaruje rekordne rezultate uz rast prihoda i profitabilnosti
POZITIVNO
Lenovo deveti kvartal zaredom ostvaruje rekordne rezultate uz rast prihoda i profitabilnosti
HONG KONG – Lenovo Group je objavio rekordne rezultate Grupe u prvom kvartalu koji pokazuju rast prihoda i profitabilnosti i to već deveti uzastopni kvartal.
Disney prestiže Netflix prema broju pretplatnika
TREND
Disney prestiže Netflix prema broju pretplatnika
NEW YORK - Disney stječe sve više pretplatnika i prema broju prestiže Netflix zbog čega će u SAD-u lansirati i novu uslugu za streaming u prosincu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE