GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LeanIX preuzeo slovensko-američku kompaniju Cleanshelf

LeanIX preuzeo slovensko-američku kompaniju Cleanshelf
AKVIZICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.03.2021 / 08:41
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - LeanIX, pružatelj platforme koja timovima za informacijsku tehnologiju korporacija i proizvoda omogućava planiranje i upravljanje kontinuiranom transformacijom, najavio je preuzimanje slovensko-američke tvrtke Cleanshelf sa sjedištem u San Franciscu.

S više od 3000 integracija, vodeći je pružatelj rješenja za upravljanje softverom kao uslugom (SaaS).

Cleanshelf trenutno upravlja pretplatama SaaS-a vrijednim 700 milijuna dolara. Rješenje omogućuje automatizirani pregled svih SaaS aplikacija u tvrtki, što pojednostavljuje njihovo upravljanje i omogućuje optimizaciju resursa. Mrežna platforma Cleanshelf idealna je nadopuna LeanIX-ovom rješenju za upravljanje portfeljem aplikacija, koje pomaže izvršnim direktorima na polju informatike i financija da nadgledaju decentralizirani softverski ekosustav. Kupnjom Cleanshelfa, LeanIX je sada prvi pružatelj u industriji korporativne poslovne informacijske arhitekture koji svojim kupcima nudi gotovo rješenje za upravljanje uslugama SaaS.

"Tehnologija upravljanja rješenjima tvrtke Cleanshelf SaaS i rješenje za upravljanje portfeljem aplikacija LeanIX idealno se nadopunjuju", objašnjava André Christ, izvršni direktor LeanIX-a, dodajući: "Nova ponuda velikim organizacijama omogućuje višu razinu automatizacije i na taj način poboljšava kvalitetu podataka o portfelju. stalni je izazov za tradicionalne alate za poslovnu informacijsku arhitekturu tvrtki. Međutim, manje i mlađe tvrtke sada mogu upravljati svojim portfeljem aplikacija čak i brže, jer se mogu pouzdati u izravno hvatanje svog spektra SaaS usluga bez dugotrajne implementacije rješenja. "

Osnivač i izvršni direktor tvrtke Cleanshelf, Dušan Omerčević, pridružuje se tvrtki LeanIX kao potpredsjednik razvoja proizvoda za upravljanje softverom kao usluga i direktor za Sloveniju. Također će voditi slovenski ured u Ljubljani, koji zapošljava velik dio trenutnog razvojnog tima Cleanshelfa. „Jako smo uzbuđeni što smo dio obitelji LeanIX“, rekao je, dodajući:

„S našom tehnologijom koja je u potpunosti usklađena s postupkom revizije SOC 2, snažno smo usredotočeni na veće tvrtke. Ova je vizija u skladu s vizijom LeanIX-a, za koju se može reći da je poput Googleove mape za IT. Odmah možemo pružiti dodanu vrijednost cijeloj bazi korisnika LeanIX. "

Tagovi: LeanIX, Cleanshelf, André Christ, Dušan Omerčević, industrija korporativne poslovne informacijske arhitekture
PROČITAJ I OVO
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
POTONUĆE
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
PEKING - Appleova prodaja iPhonea oštro je pala u Kini u prvom tromjesečju ove godine, a tvrtka je osjetila jaku konkurenciju domaće marke Huawei, prema novom izvješću tvrtke za istraživanje tržišta Counterpoint Research.
Apple blizu dogovora s FIFA-om oko TV prava
DOGOVOR
Apple blizu dogovora s FIFA-om oko TV prava
NEW YORK - Globalno upravno tijelo nogometa FIFA blizu je dogovora s Appleom da toj tehnološkoj kompaniji da svjetska televizijska prava za novi, jednomjesečni klupski turnir, izvijestio je u ponedjeljak New York Times.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE