GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Korisničko iskustvo: U 2020. godini Huaweijeva 5G mreža bila je najbolja

Korisničko iskustvo: U 2020. godini Huaweijeva 5G mreža bila je najbolja
5G
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2021 / 11:22
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Usprkos pandemiji, Huawei je prošle godine poboljšao kvalitetu mreže na više od 120.000 lokacija i osigurao izvanredno iskustvo povezivanja, a prema 5G testovima provedenih od strane brojnih organizacija u većim gradovima diljem svijeta, Huaweijeva 5G mreža redovito je bila ocijenjena kao najbolja što se tiče iskustva korisnika, naglašeno je na okruglom stolu na kojem je prisustvovalo 50 novinara, analitičara te stručnjaka iz 15 zemalja Huaweijeve CEE i Nordics regije, u koju spada i Hrvatska.

Huawei je u 2020. godini nastavio pružati sigurnu uslugu za 132 mreže u 28 država diljem svijeta, čime je podržana stabilnost komunikaciji, online učenju te online kupovini za ljude diljem svijeta.

Iz Huaweija su istaknuli da je Huawei u CEE i Nordics regiji i prošle godine nastavio s trendom rasta poslovanja koji traje posljednjih 8 godina.

Istaknuto je da su Huaweijeva enterprise, Cloud i rješenja iz segmenta umjetne inteligencije pomogli malim i srednjim poduzećima u srednjoj i istočnoj Europi, kao i skandinavskoj regiji, pokrenuti digitalnu transformaciju. Do kraja 2020. godine, kompanija je sa 1.800 partnera iz 20 industrija diljem regije stvorila digitalni ekosustav temeljen na uzajamnom uspjehu i zajedničkom stvaranju. Huawei je pokrenuo i oko 200 digitalnih rješenja u cloudu u preko 18 kategorija kako bi izgradio inteligentna industrijska rješenja dostupna širem krugu korisnika.

S predstavljanjem HarmonyOS-a te ekosustava Huaweijevih mobilnih sustava, a kroz implementaciju Seamless AI Life strategiju („1+8+N“), poboljšano je pametno korisničko iskustvo na svim uređajima s posebnim fokusom na pametni ured, zdravlje i fitness, lakša putovanja te zabavu. U prošloj je godini Huawei potvrdio i svoju lidersku poziciju na tržištu pametnih satova u CEE te skandinavskoj regiji.

„U središtu našeg poslovanja jest zadovoljstvo potrošača, ali također naporno radimo te znatno doprinosimo boljoj i održivoj Europi za što preuzimamo i svoj dio odgovornosti“, rekao je Radoslaw Kedzia, potpredsjednik Huaweija za srednju i istočnu Europu.

Također, jedan od prioriteta kompanije je kibernetička sigurnost i zaštita privatnosti. Uz potporu vlastitih projekata iz segmenta društveno odgovornog poslovanja, uključujući Seeds for the Future, 1000 Dreams i Empowering Women, Huawei će nastaviti raditi na tome da ostane jedan od najboljih poslodavaca u Europi uz veliku predanost zajednicama u kojima djeluje.

Tagovi: Huawei, 5G mreža, 5G tehnologija, Radoslaw Kedzia
PROČITAJ I OVO
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
POTONUĆE
Oštar pad prodaje iPhonea u Kini
PEKING - Appleova prodaja iPhonea oštro je pala u Kini u prvom tromjesečju ove godine, a tvrtka je osjetila jaku konkurenciju domaće marke Huawei, prema novom izvješću tvrtke za istraživanje tržišta Counterpoint Research.
Apple blizu dogovora s FIFA-om oko TV prava
DOGOVOR
Apple blizu dogovora s FIFA-om oko TV prava
NEW YORK - Globalno upravno tijelo nogometa FIFA blizu je dogovora s Appleom da toj tehnološkoj kompaniji da svjetska televizijska prava za novi, jednomjesečni klupski turnir, izvijestio je u ponedjeljak New York Times.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE