GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Infobip pokreće ShiftMag, globalni magazin za developere

Infobip pokreće ShiftMag, globalni magazin za developere
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.05.2023 / 10:45
Autor: SEEbiz
VODNJAN – Infobip, globalno najpovezanija cloud komunikacijska platforma, pokreće globalni developerski online magazin ShitfMag, na kojem će posjetitelji moći pronaći analize najnovijih tehnoloških trendova, intervjue s utjecajnim osobama, događanja i vijesti iz svijeta developera te kolumne o aktualnim temama.

Ovaj je projekt novi korak u Infobipovoj strategiji jačanja odnosa s programerima, a kako bi im se približio relevantan sadržaj i najavila nadolazeća developerska konferencija Infobip Shift.

“ShiftMag lansiramo uoči prve Shift konferencije koja će se održati van Hrvatske, na američkom kontinentu, u Miamiju, 23. svibnja. Upravo će ShiftMag biti mjesto na kojem će svi zainteresirani u stvarnom vremenu moći pronaći sadržaj predstavljen na Shiftu - intervjue sa sjajnim govornicima iz najpoznatijih tehnoloških tvrtki, predstavljene inovacije i trendove, kolumne i intervjue s poznatim imenima iz tehnološkog svijeta. Veselimo se i spremni smo, imamo sjajan tim koji je iskusan u stvaranju ovakvog sadržaja“, rekao je Ivan Burazin, član uprave Infobipa za developersko iskustvo.

Tim se sastoji od iskusnih, tech novinara redakcije Netokracije - glavna urednica online magazina je Mia Biberović, inače i glavna urednica Netokracije, izvršna urednica Antonija Bilić Arar s bogatim iskustvom rada u digitalnim medijima, startupima i tvrtkama čija su ciljana publika programeri, ostali kolege novinari te inženjeri.

“Imamo značajno iskustvo u lansiranju i vođenju online medija za tehnološki potkovanu ciljanu skupinu na regionalnoj razini - sada to znanje i iskustvo prenosimo na globalnu razinu. Ovakav projekt upravo je bio jedan od naših motiva zbog kojih smo se pridružili Infobipovom timu”, ističe Mia Biberović, glavna urednica ShiftMaga.

Sadržaj magazina, kao i sama konferencija Infobip Shift, bit će fokusiran na programerima zanimljive prakse u različitim inženjerskim timovima, kolumne o aktualnim temama, kao i na niz tema o najboljoj organizaciji timova ili najboljim karijernim putevima. Sadržaj će biti namijenjen developerima, kako za one koji tek ulaze u svijet programiranja, tako i za iskusnije inženjere.

Usporedno s lansiranjem ShiftMaga, Infobipov tim za developersko iskustvo posvećen je i Shift konferenciji u Miamiju - na kojoj će govornik, među ostalima, biti i John Romero, tvorac kultne igre Doom. U rujnu slijedi novo izdanje konferencije Infobip Shift koja se održava u Zadru, a koja je prošle godine okupila više od 3000 developera iz cijelog svijeta.

Tagovi: Infobip, ShiftMag, Mia Biberović, magazin za developere
PROČITAJ I OVO
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
POTEZI
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
PEKING - Američki tehnološki div Apple uklonio je Metine aplikacije WhatsApp i Threads iz svog App Storea u Kini.
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
POTENCIJALI
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
ZAGREB - PwC i CEE Digital Coalition vjeruju da zemlje u regiji srednje i istočne Europe (CEE) imaju potencijal ojačati i razviti svoje ICT sektore i stvoriti Silicijsku dolinu EU-a, stoji u novom izvješću.
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE