GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Imaves kreće na tržišta Srednje Europe i Velike Britanije

Imaves kreće na tržišta Srednje Europe i Velike Britanije
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.04.2020 / 11:41
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon optimizacije i modernizacije poslovnih procesa, financirane iz fondova regionalnog razvoja Europske unije, tvrtka Imaves, zagrebački informatički mini sistem-integrator, kreće na tržišta Srednje Europe i Velike Britanije.

Imaves je sredstva dobio u sklopu natječaja „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti malih i srednje velikih poduzeća kroz informacijske i komunikacijske tehnologije, Ministarstva poduzetništva i obrta. “

Riječ je o gotovo 250 tisuća kuna uloženih u modernizaciju informacijskih i komunikacijskih tehnologija te optimizaciju ključnih poslovnih procesa.
Projekt ,,Optimizacija i modernizacija poslovnih procesa tvrtke IMAVES d.o.o.“ financiran je uz pomoć Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Projekt je u tijeku i bit će dovršen do polovice listopada ove godine. Ukupna vrijednost projekta je 243,6 tisuća kuna, a EU je sufinancirala Imaves s 99,83 tisuće kuna.

Osim u nove tehnologije, Imaves će navedena sredstva uložiti i u razvoj poslovanja na tržištima Češke Republike, Njemačke i Ujedinjene Kraljevine.

Do sada, tvrtka je najveći dio prihoda ostvarivala u Hrvatskoj i na projektima u susjednim zemljama regije.

Tvrtka Imaves sa sjedištem u Zagrebu a osnovana 2002.godine bavi se projektiranjem, uvođenjem, nadzorom i integracijom rješenja namijenjenih upravljanju poslovnim uslugama i približavanju IT tehnologije krajnjim korisnicima. U popisu korisnika tvrtke, kojima je Imaves pouzdan dugogodišnji partner, nalaze se brojna poduzeća iz financijskog i javnog sektora te tvrtke iz sektora maloprodaje i mnogih drugih industrija. Imaves je vodeći regionalni partner tvrtki BMC Software, Pricefx i 4me.

Tagovi: Imaves, BMC Software, Pricefx, 4me, upravljanje poslovnim uslugama
PROČITAJ I OVO
HT u Samoboru testirao 5G tehnologiju
TESTIRANJE
HT u Samoboru testirao 5G tehnologiju

SAMOBOR - Hrvatski Telekom u Samoboru je testirao tehnologiju kojom je omogućio brzo pokrivanje 5G uslugama na većim područjima, izvijestili su u subotu iz HT-a.

Australski sud kaznio Sony zbog kršenja potrošačkih prava
KAZNA
Australski sud kaznio Sony zbog kršenja potrošačkih prava

CANBERRA - Australski savezni sud kaznio je Sony s 3,5 milijuna australskih ili oko 2,4 milijuna američkih dolara, jer potrošačima nije omogućio povrat novca za neispravne PlayStation igre, priopćio je australski regulator tržišnog natjecanja.

Zuckerberg: Facebook revidira pravila za sadržaj nakon Trumpova posta
REVIZIJA
Zuckerberg: Facebook revidira pravila za sadržaj nakon Trumpova posta

SAN FRANCISCO - Glavni izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg kaže da revidira pravila o sadržaju na toj društvenoj mreži, suočen sa snažnim negativnim reakcijama velikog broja ljudi zbog posta američkog predsjednika Donalda Trumpa u kojemu se prijeti prosvjednicima protiv rasistički utemeljenog policijskog nasilja.

HAKOM o Hvaru i 5G: Ograničavanje razvoja nije u skladu s propisima
5G
HAKOM o Hvaru i 5G: Ograničavanje razvoja nije u skladu s propisima
ZAGREB - HAKOM nije zaprimio ni vidio odluku Gradskog vijeća Hvara o obustavi uvođenja 5G-a pa je ne može potpuno komentirati, ali svako ograničavanje razvoja elektroničke komunikacijske infrastrukture za javne usluge nije u skladu s propisima, ističu iz HAKOM-a u povodom odluke iz Hvara.
Facebook: Nema dokaza o uplitanju stranih aktera u američke prosvjede
TVRDNJE
Facebook: Nema dokaza o uplitanju stranih aktera u američke prosvjede
NEW YORK - Facebook je objavio u petak da nisu pronašli dokaze o koordiniranom vanjskom utjecaju na američke prosvjede putem te društvene mreže, nakon što je američki državni odvjetnik rekao da strani akteri provode dezinformacijsku kampanju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE