GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei Y6s dostupan u Hrvatskoj

Huawei Y6s dostupan u Hrvatskoj
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.02.2020 / 13:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Novi Huawei Y6s odsad je dostupan i na domaćem tržištu. Glavne odlike novog Y6s su prostrani Dewdrop zaslon dijagonale 6,09 inča, snažan osmojezgreni procesor te 13MP kamera visoke kvalitete. Uređaj je dostupan u plavoj i crnoj boji s efektom po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.199,00 kuna.

Zahvaljujući stražnjoj kameri rezolucije 13 MP sve će fotografije, bilo da se radi o noćnim ili dnevnim slikama, izgledati profesionalno i bez šuma, zahvaljujući otvoru blende f/1.8 koji upija do 50% više svjetla. Prednja kamera smještena je iznad zaslona u profinjen izrez u obliku kapi s rezolucijom od 8 MP i omogućuje fotografiranje oštrih i kvalitetnih portreta.

Širok prikaz zaslona s 87 posto omjera u odnosu na kućište pruža preglednost i nesmetan rad prilikom pretraživanja internetskih stranica, pregledavanja video sadržaja ili igranja najnovijih mobilnih naslova. IPS zaslon dijagonale 6.09 inča s rezolucijom od 720 x 1560 piksela, osim vrhunske reprodukcije boja, dodatno blokira štetnu plavu svjetlost zahvaljujući TÜV Rheinland certifikatu s ciljem što veće zaštite vida korisnika.

Uređaj pokreće osmojezgreni Mediatek čip izrađen u 12-nanometarskom procesu. Podijeljen je na četiri jezgre koje rade na 2,3 GHz te četiri na 1,8 GHz, dok zajedno s 3 GB radne memorije poboljšava svakodnevne radne performanse uz efikasno smanjenje potrošnje energije. Y6s dolazi s 32 GB prostora za pohranu, a kako bi korisnik mogao spremiti što veću količinu datoteka, filmova i fotografija u uređaj, memorija je proširiva do 512 GB microSD karticom. Jednostavnost načina korištenja pripisuje se i EMUI 9.1 sučelju uz prednosti Phone Clone aplikacije i navigacije gestama po cijelom zaslonu.

Huawei Y6s opremljen je Super Linear zvučnikom koji isporučuje dublji bas i sveukupno bolji zvuk pri reprodukciji glasne glazbe. Uz pomoć baterije kapaciteta 3.020 mAh s inteligentnom optimizacijom omogućeno je cjelodnevno korištenje, a uređaj je moguće otključati pomoću senzora otiska prsta na poleđini uređaja i prepoznavanjem lica.

Tagovi: Huawei Y6s, Huawei, Phone Clone, TÜV Rheinland
PROČITAJ I OVO
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
INVESTICIJE
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
SEATTLE - Amazon je objavio da će potrošiti dodatnih 2,75 milijardi dolara podupirući Anthropic, startup sa sjedištem u San Franciscu koji se smatra predvodnikom u generativnoj umjetnoj inteligenciji. Njegov temeljni model i chatbot Claude natječu se s OpenAI-jem i ChatGPT-om.
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
NAGRADE
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
ZAGREB – Spectra Assure, sigurnosni proizvod IT kompanije ReversingLabs koji pogoni umjetna inteligencija, prošlog je tjedna u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem u kategoriji sigurnosti lanca nabave softvera.
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
SKOK
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
ANALIZA - Američki proizvođač memorijskih čipova, Micron Technology, dosegao je rekord svih vremena prošlog tjedna, nakon objave kvartalnih rezultata i objave iznenađujuće visokih očekivanih prihoda temeljenih na procvatu umjetne inteligencije (AI).
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
NA VRHU
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
ZAGREB – Huawei je u 2023. godini podnio zahtjev za čak 5071 patent i tako zadržao svoju poziciju najvećeg podnositelja prijava. Slijede ga Samsung, LG, Qualcomm i Ericsson.
EU otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete
ISTRAGA
EU otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete
BRUXELLES - Europska unija u ponedjeljak je otvorila istragu protiv Applea, Alphabeta i Mete, u svojoj prvoj istrazi prema novom novom tehnološkom zakonodavstvu Zakona o digitalnim tržištima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE