GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei predstavio vrhunsko tehnološko rješenje za podatkovne centre

Huawei predstavio vrhunsko tehnološko rješenje za podatkovne centre
RJEŠENJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.04.2021 / 14:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Huawei je na nedavno održanom eventu predstavio vrhunsko rješenje za buduće podatkovne infrastrukture - Huawei All-Flash Data Center Solution.

Na eventu pod nazivom ”Moving towards an All-Flash Dana Center” sudjelovalo je nekoliko govornika iz raznih industrija raspravljajući o iskustvima rada s Huaweijem te sve većem broju kompanija koje se odlučuju za Huawei All-Flash Data Center Solution, koji se pozicionira kao pokretačka snaga digitalnih transformacija velikog broja industrija.

Johan Westin, CTO nordijske regije za Cloud&AI Huawei predstavio je četiri glavna izazova podatkovnih centara:

• digitalna transformacija poduzeća dovodi do velikog broja offline usluga na mreži,
• velika potrošnja energije rezultira povećanim troškovima električne energije i emisije ugljika,
• ekonomski gubici uslijed prekida usluga i gubitka podataka koji se održavaju i na imidž kompanije, a sve to rezultira padom prihoda,
• problema efikasnosti upravljanja.

“Kako bi prevladao ove izazove, Huawei nudi tri rješenja: nadogradnju all-flash za više vrsta i scenarija pohrane podataka, rekonstrukciju svih IP podatkovnih centara te inteligentni O&M za cjeloživotni ciklus podatkovnih centara. Ovo višeslojno rješenje pomaže u izgradnji zelenijeg podatkovnog centra s većom učinkovitošću i dostupnošću, inteligentnijim O&M-om, nižim TCO-om te izostankom bilo kakvog uskog grla”, rekao je Johan Westin, CTO nordijske regije za Cloud&AI Huaweija.

"Naša postignuća u Europi omogućena su zahvaljujući našim kupcima i više od 1800 partnera s kojima smo surađivali tijekom posljednjih 10 godina. Gledajući unaprijed, Huawei će i dalje ostati predan u pružanju podrške razvoja lokalne ICT industrije, širenju digitalne transformacije za poduzeća i integriranju naprednih tehnologija, uključujući i rješenje All-Flash Data Center", rekao je Li, predsjednik Cloud & AI, Huawei CEE & nordijske regije.

Tagovi: Huawei, podatkovni centri, Johan Westin
PROČITAJ I OVO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE