GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei predstavio novi dizajn svoje AppGallery trgovine

Huawei predstavio novi dizajn svoje AppGallery trgovine
REDIZAJN
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.03.2021 / 10:38
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Huawei je predstavio svoje potpuno novo sučelje za AppGallery trgovinu u Europi, pružajući korisnicima njihovih pametnih telefona novi način otkrivanja i uživanja u tisućama dostupnih aplikacija i igara.

Nova AppGallery trgovina dizajnirana je za otkrivanje s poboljšanom navigacijom i lokaliziranim sadržajem, a developerima olakšava stvaranje dubljih interakcija s korisnicima.

Poboljšanja AppGalleryja odražavaju uspjeh Huaweijevog ekosustava aplikacija, koji je u posljednjih godinu dana povećao svoju bazu globalnih korisnika na preko 500 milijuna mjesečno aktivnih korisnika. Novi dizajn prikazuje aplikacije i igre s većim, smjelijim dizajnom za još bolje korisničko iskustvo.

S korisničkim iskustvom u središtu potpuno novog AppGallery sučelja, Huawei se usredotočio na interakciju, omogućujući prikazivanje aplikacija pomoću upečatljivih vizuala i komplementarnih digitalnih sadržaja do kojih korisnici mogu doći u manje koraka. Na ovaj način izlaže se i promovira veći broj aplikacija developera, istovremeno osiguravajući publici da ih otkrije.

Na novoj kartici ‘Izdvojeno' su aplikacije sada predstavljene u obliku kartice. To znači da je korisnicima ne samo lakše pronaći aplikacije i igre koje je odabrao AppGallery tim, već mogu dobiti i mnogo relevantniji sadržaj, uključujući članke, stručne vodiče i kritike. Istaknute kartice također su redovito ažurirane, s novim sadržajem na vrhu, kako bi korisnici uvijek prvo pogledali relevantni sadržaj.

Odmah ispod kartice 'Izdvojeno' na novom sučelju su kartice 'Pokloni' i 'Nagrade', koje su među najpopularnijim značajkama među aktivnim korisnicima. Kartica 'Pokloni' nudi bogate promocije, a većina njih je lokalizirana što generira povećanu interaktivnost s korisnicima. Odjeljak 'Nagrade' korisnicima omogućuje preuzimanje besplatnih pogodnosti, što može uključivati besplatne premium usluge na određeno razdoblje ili dodatne kredite koji će se koristiti u igri.

Aplikacije i igre sada se mogu otkriti s dvije ekskluzivne kartice koje korisnicima pružaju poboljšano i usmjereno iskustvo otkrivanja novih aplikacija. Huawei je također osvježio stranice recenzija u AppGalleryju kako bi korisnicima olakšao otkrivanje prethodnih recenzija i ocjena.

„Broj aplikacija, uključujući premium aplikacije na našoj platformi, raste iz dana u dan i želimo da naši korisnici budu svjesni bogatstva novog sadržaja čim on postane dostupan. Preuređeni AppGallery opravdao je svoje ime dopuštajući korisnicima da lako pregledavaju sadržaj i otkriju neočekivane užitke”, rekao je Wang Heng, potpredsjednik za globalno partnerstvo i razvoj ekosustava u Huawei CBG-u.

U skladu s odlukom Huaweija da korisnicima pruži lokalno značajne aplikacije, urednici će pripremiti sadržaj kako bi se usredotočili na lokalne trendove i potrebe. Objavljivat će urednički sadržaj kako bi nadahnuli korisnike, od recenzija aplikacija i igara do korisnih savjeta i zanimljivih popisa.

Nova verzija AppGallery trgovine od danas je dostupna širom Europe, uključujući Hrvatsku.

Tagovi: Huawei, Huawei AppGallery
PROČITAJ I OVO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE