GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei omogućuje digitalnu transformaciju putem inovativnih HMS rješenja

Huawei omogućuje digitalnu transformaciju putem inovativnih HMS rješenja
EKOSUSTAV
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.09.2020 / 17:27
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Huawei je na nedavno održanoj konferenciji Connect 2020 u Šangaju predstavio potpuno otvorene mogućnosti svog Huawei Mobile Services (HMS) ekosustava.

Zhang Ping'an, predsjednik Consumer Cloud Service jedinice u Huawei Consumer Business Grupi, predstavio je Huaweijeva inovativna HMS rješenja i suradnje s različitim sektorima - uključujući financije, usluge vlade, obrazovanje, poduzetništvo, zabavu i još mnogo toga, kao dio svog keynote predavanja naslova „Together, Let's Play with HMS“.

“Huawei se zalaže za otvaranje softverskih, hardverskih i cloud mogućnosti industrijskim partnerima. Nastojimo osnažiti sva poduzeća i industrije da pruže korisnicima digitalno iskustvo za više potrošača putem inovativnih digitalnih usluga", rekao je Zhang Ping'an.

Huaweijevim potpuno otvorenim mogućnostima partnerima se otvara put prema inovacijama i postizanju digitalne transformacije. Kao rezultat toga, ubrzava se digitalizacija u sektorima poput financija, usluga vlade, obrazovanja i zabave, što im omogućava uvođenje inkluzivnijih i inovativnijih digitalnih usluga.

Posljednjih godina kompanija radi na pružanju mobilnog digitalnog financijskog iskustva. Primjerice, Huawei Wallet nadograđen je tako da uključuje nekoliko inovativnih značajki, kao što su mobilni POS, Huawei kartica i još mnogo toga. Huawei je također razvio sigurnosni mehanizam dizajniran za zaštitu podataka, računa, aplikacija i plaćanja temeljen na sveobuhvatnom sigurnosnom i zaštitnom mehanizmu. Uključuje sigurnosne certifikate na razini hardvera, Trusted Execution Environment (TEE) i sustav kontrole rizika od računarstva u oblaku. Osnovne mogućnosti HMS-a također su potpuno otvorene za poticanje banaka i ostalih industrijskih partnera da ponude širi spektar digitalnih financijskih usluga.

Huawei City Service je sveobuhvatna platforma službe za državne poslove zajednički uspostavljena s partnerima iz lokalnih uprava. Obuhvaća 6 širokih područja i više od 30 često korištenih državnih usluga - uključujući, između ostalih, troškove, medicinske i imigracijske usluge. U budućnosti će korisnici moći obavljati transakcije sa svim granama vlada putem jedinstvenog Huawei ID-a koji im omogućava pristup lokalnim građanskim uslugama bilo kad i bilo gdje.

U sektoru obrazovanja i rada, Huawei je pokrenuo Link Now, mrežnu platformu za obrazovanje i koordinaciju rada, koja nudi značajke poput slanja poruka, suradnje uživo i učenja na daljinu. Huawei nastoji tehnološkim osnaživanjem učiniti obrazovanje i suradnju među radnim timovima dostupnijima. Na taj način svaki korisnik Huaweija na svijetu može uživati u poboljšanom i učinkovitijem iskustvu.

Huawei je također najavio Business Touch uslugu. Platformu za trgovce koja im omogućuje da pravovremeno šalju kupcima promotivne poruke ili usluge koje im se mogu isporučiti putem različitih kanala. Huawei je također predstavio pametno poslovno rješenje temeljeno na integriranim 2D/3D kartama, AR navigaciji i raznim drugim mogućnostima, kao i poslovno mobilno rješenje, Huawei Enterprise Manager.

Huawei je razvio i potpuno novo rješenje pametnih atrakcija za sektor kulturnog turizma. Korisnici Huaweija mogu čuvati podatke poput eID-a, ulaznica, ključeva automobila i hotelskih ključeva na svojim uređajima, a potom će se oni automatski prikazati na Huawei AI Pass-u kad se približavaju ulazima. Tada korisnici mogu jednostavno dodirnuti terminalni uređaj i nastaviti sa svojim aktivnostima. Rješenje također nudi usluge poput preporuka ruta, ažuriranja u stvarnom vremenu za zanimljiva mjesta, kao i AR navigaciju. Huawei se zato udružio sa zanimljivim mjestom Dujiangyan kako bi posjetiteljima pružio potpuno novo putničko iskustvo.

Huawei je programerima na globalnoj razini otvorio pet osnovnih servisnih mehanizama, uključujući plaćanje, oglase, pregledavanje, mapiranje i pretraživanje. Kroz HMS Core 5.0, Huawei nudi vodeći softver, hardver i mogućnosti u oblaku, osnažujući partnere i programere da ubrzaju inovacije, kao i procese digitalizacije. Huaweijev HMS ekosustav trenutno je treći najveći svjetski ekosustav mobilnih aplikacija, s preko 1,8 milijuna registriranih programera širom svijeta i 96.000 aplikacija integriranih s HMS Core mogućnostima.

Huawei je također uložio milijardu dolara u svoj program Shining-Star kako bi potaknuo programere da se pridruže HMS ekosustavu i potaknuo inovacije u razvoju aplikacija. S planovima za daljnje širenje, program Shining-Star rezultirao je s više od 10.000 inovativnih aplikacija širom svijeta, uključujući preko 1.000 vertikalnih industrijskih partnera.

Huawei surađuje s globalnim partnerima na inovacijama u digitalnoj transformaciji, kao i na implementaciji programa digitalne inkluzije TECH4ALL. Huawei se zalaže za otvaranje više mogućnosti drugim industrijama i sektorima u budućnosti kako bi ubrzao digitalnu transformaciju. To omogućuje Huaweiju i partnerima da zajednički pružaju poboljšano digitalno iskustvo za potrošače i poboljšavaju kvalitetu njihova života.

Tagovi: Huawei, Huawei Mobile Services, digitalna transformacija, inovativah HMS rješenja
PROČITAJ I OVO
Biste li pojeli tunu koja nikada nije plivala u moru?
UMJETNA TUNA
Biste li pojeli tunu koja nikada nije plivala u moru?
LOS ANGELES - Umjetnu tunu proizvela je tvrtka Finless Foods, koja je korištenjem 9 cjelovitih sastojaka, proizvela meso tune na biljnoj osnovi
Platio 28 milijuna dolara za izlet u svemir s Bezosom
ENORMNO
Platio 28 milijuna dolara za izlet u svemir s Bezosom
SAN FRANCISCO - Mjesto u raketi s milijarderom Jeffom Bezosom prodano je u subotu na dražbi za 28 milijuna američkih dolara čime je okončano jednomjesečno nadmetanje za izlet u svemir Blue Originom idući mjesec.
Huawei u Sloveniji uspostavlja logistički centar za europska tržišta
LOGISTIKA
Huawei u Sloveniji uspostavlja logistički centar za europska tržišta
LJUBLJANA - Kineski tehnološki gigant Huawei objavio je da planira u Sloveniji uspostaviti svoje središnje regionalno čvorište za srednju i jugoistočnu Europu, gradnjom centralnog skladišta blizu ljubljanskog aerodroma Brnik, čime će se povećati i važnost luke Koper kao destinacije za opskrbu 19 tržišta u Europi.
Austrijski proizvođač poluvodiča ulaže dvije mlrd dolara u tvornicu u Maleziji
ULAGANJA
Austrijski proizvođač poluvodiča ulaže dvije mlrd dolara u tvornicu u Maleziji
KUALA LUMPUR - Austrijski proizvođač poluvodiča AT&S namjerava uložiti 8,5 milijardi ringgita (dvije milijarde dolara) u gradnju tvornice u Maleziji, objavilo je u četvrtak malezijsko ministarstvo trgovine i industrije.
Hrvatski Telekom lansirao Premium fiskalnu blagajnu
USLUGE
Hrvatski Telekom lansirao Premium fiskalnu blagajnu
ZAGREB - Hrvatski Telekom kontinuirano razvija i prilagođava ponudu svojih poslovnih rješenja koja poslovnim korisnicima osiguravaju vrhunsku tehnologiju i usluge kako bi svoje poslovanje učinili što jednostavnijim i učinkovitijim.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE