GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei korisnicima omogućio besplatno produljenje jamstva za tri mjeseca

Huawei korisnicima omogućio besplatno produljenje jamstva za tri mjeseca
JAMSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.11.2020 / 09:52
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Huawei je za postojeće korisnike svojih uređaja osigurao čak dvije posebne ponude kojima nagrađuje njihovu vjernost. Naime, svi kojima jamstvo na Huawei uređajima, ističe od 28. studenog do 28. veljače jamstvo se produljuje do 1. ožujka 2021. godine.

Također, svim korisnicima kojima su potrebne usluge servisa uređaja pod jamstvenim rokom pokriveni su logistički troškovi.

Kako bi aktivirali produljeno jamstvo uređaja, korisnici će pokrenuti aplikaciju Podrška, potom odabrati Servis – Brza usluga – Pogodnosti kako bi provjerili status jamstva i datum isteka. Također, istu informaciju moguće je saznati posjetom na službenu Huawei web stranicu za provjeru statusa jamstva uređaja.

Huawei ovom akcijom pokazuje brigu o svojim korisnicima i njihovoj opremi nakon prodaje, pokušavajući im osigurati najbolje korisničko iskustvo. Zbog toga u Huaweiju kontinuirano poboljšavaju svoj softver, omogućuju ažuriranja i pružaju korisnicima usluge koje im pomažu s održavanjem svojih uređaja u najboljem mogućem stanju.

„Stalo nam je do naših korisnika, a kako bi ispunili njihova očekivanja i održali povezanost s njima tijekom ovog izazovnog razdoblja predstavili smo dvije posebne ponude. Besplatno ćemo im produljiti jamstvo i osigurati plaćanje poštarine za popravak njihovih Huawei uređaja koji su u jamstvenom roku. Nadamo se da ćemo u ovom specifičnom vremenu korisnicima pomoći da se zbliže zahvaljujući tehnologiji“, istaknuo je Liuguoli, Huaweijev service manager.

Za sve Huawei proizvode, uključujući telefone, računala, tablete, nosive uređaje, audio opremu i rutere, čija izvorna garancija istječe između 28. studenoga 2020. i 28. veljače 2021., jamstvo će se produljiti do 1. ožujka 2021. godine. Za bilo koji uređaj koji ispunjava navedene kriterije, jamstvo će se automatski produljiti do 1. ožujka 2021. godine, dok će uvjeti jamstva ostati nepromijenjeni.

Korisnici također mogu ostvariti i besplatno slanje uređaja koji su u jamstvenom roku na servis. Njihov će uređaj preuzeti kurir i odnijeti ga u Huawei servis. Nakon popravka, svaki se uređaj čisti i dezinficira prema profesionalnim standardima. Popis dostupnih servisa moguće je pronaći na službenoj web stranici, a više informacija može se dobiti na besplatan info broj - 0800 6322.

Osim vrhunskih pametnih satova, Huaweijevim su korisnicima na domaćem tržištu dostupni i brojni drugi napredni uređaji. U ponudi prodajnih partnera mogu se pronaći i odličan povoljni pametni telefon P Smart 2021, kao i premium slušalice s odličnim zvukom FreeBuds Pro i FreeLace Pro. Također, ove godine kompanija je zaokružila svoj hardverski ekosustav u Hrvatskoj predstavljanjem MateBook serije prijenosnika koje odlikuju iznimne performanse i izdržljiva baterija, a na globalnoj razini predstavljena je i nova Mate 40 serija pametnih telefona.

Tagovi: Huawei, Huawei FreeBuds Pro, Huawei FreeLace Pro
PROČITAJ I OVO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE