GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei i službeno prvi izbor IT profesionalaca u svijetu

Huawei i službeno prvi izbor IT profesionalaca u svijetu
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.05.2021 / 20:02
Autor: SEEbiz
PEKING - Huawei je prvi izbor korisnika, IT profesionalaca i donositelja odluka u tehnologiji za 2021. godinu, rekla je poznata platforma za ocjenu tehnoloških inovacija Gartner, koja uključuje više od 350.000 provjerenih recenzija na preko 355 tržišta.

Huawei je dobio visoku ocjenu, čak 4,8 od mogućih pet zvjezdica na temelju 191. recenzije kupaca na spomenutoj platformi. Ovaj je naslov osvojio zahvaljujući žičanom i WIFI LAN sustavu koji služi korporacijama, vladinim agencijama, sveučilištima i drugim velikim organizacijama. Prepoznat je kao prvi među telekomunikacijskim brandovima u Europi, Aziji, Africi i na Bliskom Istoku.

Predsjednik Huawei Campus Network Domain, Li Xing, istaknuo je da je Huawei ponosan što je dobio brojne ocjene kupaca i visoke ocjene za svoje razvijene performanse postavljene širom svijeta.

"Izuzetno smo ponosni na dragocjeno priznanje Gartnerove platforme za najbolju žičnu i bežičnu LAN infrastrukturu za 2021. godinu.

"Naš jedini cilj je pružiti najbolja rješenja u klasi i proizvode koji udovoljavaju zahtjevima kupaca i dobivaju njihovo priznanje, a sada smo u tome i uspjeli", istaknuo je Xing.

Gartner je platforma za procjenu i pregled IT softvera i usluga koje su napisali i pročitali IT stručnjaci i donositelji tehnoloških odluka. Cilj je pomoći IT čelnicima da donesu ispravne odluke o kupnji, ali i proizvođačima tehnologija da poboljšaju proizvode pružajući objektivne, nepristrane povratne informacije kupaca. Gartner uključuje više od 350 000 recenzija koje se posebno pregledaju prije nego što se objave, radi veće vjerodostojnosti i vjerodostojnosti.

Od 31. ožujka ove godine kupci iz različitih sektora poput financija, državnih institucija, prijevoznika i proizvodnje imali su priliku procijeniti Huaweijeva rješenja poput CloudCampus Solution ili niza drugih proizvoda na Gartnerovoj platformi - prekidači CloudEngine S, AirEngine Wi -Fi 6 AP-ova, iMaster NCE-CampusInsight i iMaster NCE mreže. Najvažniji kriteriji bili su funkcionalnost proizvoda, implementacija, upravljanje i održavanje mreža kao i korisnička podrška. Impresivni dojmovi dobiveni ovom procjenom pokazali su da je Huawei marka koja je globalno prepoznata kao glavni lider u telekomunikacijama. Zadovoljni korisnici imaju samo riječi hvale za ono što im je Huawei omogućio.

"Huawei i moja organizacija dugoročni su strateški partneri. U ovoj se ponudi Huawei izdvaja od proizvođača i pobjeđuje u projektu izgradnje mreže naše središnje zgrade. Iskustvo rada s njima je izvrsno ", istaknuo je jedan od recenzenata i direktor IT-a u jednoj komunikacijskoj industriji.

Dugoročno povjerenje kupaca proizlazi iz kontinuiranih Huaweijevih inovacija i vodstva u mrežnoj domeni, a iz ove tvrtke najavljuju još naprednije inovacije u narednom razdoblju.

Tagovi: Huawei, CloudCampus Solution, Huawei Campus Network Domain, Li Xing
PROČITAJ I OVO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE