GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Huawei će omogućiti Huawei Cloud i AI diljem Europe

Huawei će omogućiti Huawei Cloud i AI diljem Europe
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2021 / 10:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Huawei je potpisao sporazum o razumijevanju sa EVERNEX-om, multinacionalnom IT kompanijom sa sjedištem u Francuskoj, koji će europskim kupcima omogućiti dostupnost i podršku za Huawei Cloud i usluge temeljene na umjetnoj inteligenciji (AI).

Kako su naglasili iz obje tvrtke, ovaj sporazum predstavlja nadogradnju ranije uspješne suradnje, no sada na mnogo višoj razini.

Sporazum su potpisali Qi Weining, direktor Huaweijevog odjela za Cloud i AI u CEE & Nordic regiji i Klaus Stockert, izvršni direktor tehnološkog dijela EVERNEX-a. Dvije će kompanije zajedno raditi na izgradnji paneuropske mreže koja će omogućiti dostupnost i kvalitetnu podršku za Huawei Colud i AI rješenja.

„Huawei će industrijama ponuditi otvoreni ekosustav po principu „One Cloud, Two Wings, Two Engines“. Stalni razvoj Huawei Cloud i AI rješenja omogućava nam dosljedan dugoročan odnos prema korisnicima, podržava prijateljska i stabilna servisna partnerstva te unaprjeđuje izgradnju ekosustava”, izjavio je Li Peng, predsjednik Huaweijevog odjela za Cloud i AI u CEE & Nordic regiji.

Klaus Stockert iz EVERNEX-a uvjeren je da će ovaj sporazum objema kompanijama omogućiti izgradnju ekosustava Cloud i AI Service koja će biti presudan za tržišnu prednost u novoj eri inteligentnog računarstva.

Tagovi: Huawei, Huawei Cloud, Huawei AI
PROČITAJ I OVO
Alibaba zbog kazne zaključio tromjesečje s gubitkom
U MINUSU
Alibaba zbog kazne zaključio tromjesečje s gubitkom
ŠANGAJ - Kineska platforma za internetsku trgovinu Alibaba Group Holding izvijestila je u četvrtak da je zbog kazne za kršenje propisa o ravnopravnom tržišnom natjecanju četvrto fiskalno tromjesečje zaključila s gubitkom.
Dostavljačima hrane u pandemiji promet porastao 500 posto
DOSTAVA
Dostavljačima hrane u pandemiji promet porastao 500 posto
ZAGREB - Vozači Glova, Wolta, Bolt Fooda ili Pauze postali su svakodnevni prizor i na ulicama većih hrvatskih gradova, a činjenica je da je još prije nekoliko godina bila riječ o veoma sramežljivoj praksi.
Glovo preuzeo slovensku Ehranu
ŠIRENJE
Glovo preuzeo slovensku Ehranu
LJUBLJANA - Glovo, jedan od vodećih svjetskih igrača na području dostave, objavio je danas da je postigao dogovor o preuzimanju lokalne slovenske dostavne tvrtke Ehrana. Kupoprodajna cijena nije objavljena.
YouTube formirao fond od 100 milijuna dolara za autore kratkih sadržaja
BUDŽET
YouTube formirao fond od 100 milijuna dolara za autore kratkih sadržaja
NEW YORK - YouTube je svjetsku slavu stekao kao platforma na koju se može postaviti bilo kakav video zapis.
Američka vlada ukida zabranu Xiaomiju
SKINUT EMBARGO
Američka vlada ukida zabranu Xiaomiju
WASHINGTON - Vlada SAD-a pristala je ukinuti zabranu Xiaomiju, do kojeg je došlo kada su Trumpova administracija i Pentagon u siječnju stavili tvrtku na crnu listu kao "kinesku vojnu tvrtku".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE