GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Httpool Hrvatska postaje Aleph

Httpool Hrvatska postaje Aleph
NOVI ISKORAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.01.2024 / 09:37
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Alephova stručnost povezuje tisuće oglašivača s milijardama potrošača diljem svijeta, stvarajući tržišta za rast lokalnih tvrtki putem digitalnog oglašavanja.

Višestruki, uglavnom regionalni brendovi Grupe uključivali su Httpool, IMS Internet Media Services, Ad Dynamo i Connect Ads, te su predstavljali odabranog adtech partnera za vodeće svjetske platforme, oglašivače i agencije. Objedinjenjem, Aleph postaje snažan, jedinstven sustav za širenje tržišta koji omogućuje raznovrsniju ponudu usluga i veće globalne mogućnosti za rast i razvoj klijenata.

Ova promjena omogućit će veću suradnju i razmjenu znanja, poboljšati profesionalni razvoj i povećati mogućnosti kako bi klijentima iz Hrvatske bio dostupan puni paket usluga. Time će Aleph ojačati svoju poziciju u Hrvatskoj, omogućiti širenje u regiji te osigurati još kvalitetniju stručnu lokalnu podršku.

„Otvaranjem novog uzbudljivog poglavlja naše kompanije pod Aleph brendom ujedinili smo naše lokalne stručnjake i vlastitu tehnologiju. Globalna stručnost Alepha omogućit će isporuku maksimalne vrijednosti našim partnerima, oglašivačima, agencijama i malim i srednjim poduzećima u Hrvatskoj, uz brzu i neprekidnu lokalnu podršku, istovremeno im pomažući da rastu”, istaknula je Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpool by Aleph Hrvatska, dodavši kako svi ugovori s klijentima i svakodnevna komunikacija ostaju jednaki kao dosad, te se odvijaju putem tvrtke Noovo internet d.o.o.

Aleph Grupa se od 2021. proširila s 90 tržišta na 150, protežući se na pet kontinenata; te svojim predanim timom digitalnih stručnjaka diljem svijeta surađuje više od 45 partnera. Od prošle je godine, zahvaljujući i uz podršku Httpool by Aleph, hrvatskim oglašivačima dostupno oglašavanje putem jedne od najpopularnijih platformi za pretraživanje – Microsoft te najveće ecommerce platforme na svijetu – Amazon, kao i targetiranje globalnog tržišta putem Pinteresta, nudeći im jedinstvena oglašivačka rješenja ove platforme i stručno vodstvo kroz cijeli proces.

Osim svoje ključne adtech ponude, posljednjih nekoliko mjeseci Aleph se proširio lansirajući nove usluge - Aleph Payments i Aleph Express. Nadovezujući se na Alephovo gotovo dva desetljeća vrijedno iskustvo u upravljanju prekograničnim kreditima i plaćanjima za svoje partnere, Aleph Payments pruža samostalna rješenja za osiguranje kredita i plaćanja za tvrtke. Aleph Payments pojednostavljuje financijske složenosti poput KYC, lokalnih plaćanja, naplate, deviznih razmjena i poreznih nagodba te prekograničnih plaćanja, omogućujući tvrtkama da se usredotoče na svoje glavne poslovne operacije. Aleph Payments trenutno upravlja prekograničnim kreditima i plaćanjima u vrijednosti od preko 2 milijarde dolara.

Alephovu komercijalnu strategiju podupire i Digital Ad Expert, besplatna online platforma za edukaciju o digitalnom oglašavanju. Dizajniran od strane svjetskih stručnjaka za digitalno oglašavanje, Digital Ad Expert ima gotovo 600.000 aktivnih korisnika, a certificirao je više od 75.000 polaznika iz preko 140 zemalja kratkim tečajevima, te njih više od 10.000 nagradio punim certifikatom za digitalno oglašavanje. U skladu sa svojim planom da certificira 100.000 stručnjaka iz cijelog svijeta, Digital Ad Expert nedavno se pridružio UNESCO-ovoj Globalnoj obrazovnoj koaliciji koja do 2029. želi usavršiti 10 milijuna ljudi.

"Naša vizija One Brand inicijative nadilazi objedinjavanje vizualnog identiteta", dodaje Ivanka Mabić Gagić. "Riječ je o prihvaćanju inovacija, poticanju profesionalnog razvoja i ubrzanju gospodarskog rasta na tržištima na kojima poslujemo. Opremajući tisuće stručnjaka za digitalne medije vještinama koje su im potrebne za postizanje uspjeha, ne oblikujemo samo budućnost digitalnog oglašavanja – već i budućnost regionalnih gospodarskih sustava te pružamo dostojanstvo kroz obrazovanje, jedinu valutu čija vrijednost nikada ne pada."

Tagovi: Httpool, Aleph
PROČITAJ I OVO
Zaposlenici jedne od trgovina Applea u Sjedinjenim Državama glasali za štrajk
ŠTRAJK
Zaposlenici jedne od trgovina Applea u Sjedinjenim Državama glasali za štrajk
NEW YORK - Sindikalno organizirani radnici jedne od Appleovih trgovina u SAD-u glasali su za štrajk u subotu.
SMIC iznevjerio očekivanja analitičara, odaslao važno upozorenje
ČIPOVI
SMIC iznevjerio očekivanja analitičara, odaslao važno upozorenje
PEKING - Semiconductor Manufacturing International Corporation (SMIC) u petak je upozorio na intenzivnu konkurenciju u industriji čipova nakon što je dobit u prvom tromjesečju izmakla očekivanja.
Slovenija će sufinancirati projekte na području računalnih čipova
ČIPOVI
Slovenija će sufinancirati projekte na području računalnih čipova
LJUBLJANA - Vlada se izvijestila o tijeku suradnje Slovenije sa zajedničkom europskom tvrtkom za računalne čipove Chips JU, koja među ostalim predviđa uspostavu nacionalnog kompetentnog centra za čipove.
Intel revidirao prognozu zbog novih sankcija protiv Kine
REVIZIJA
Intel revidirao prognozu zbog novih sankcija protiv Kine
DETROIT - Američki proizvođač čipova Intel priopćio je u srijedu da je Ministarstvo trgovine SAD-a povuklo određene izvozne dozvole za svoje proizvode kupcu u Kini, što je odluka koja će utjecati na zaradu tvrtke u drugom tromjesečju.
Huaweijev novi telefon koristi više kineskih dijelova, a i memorijski čip proizveden je u Kini
KINESKI DIJELOVI
Huaweijev novi telefon koristi više kineskih dijelova, a i memorijski čip proizveden je u Kini
PEKING - Huaweijev najnoviji vrhunski telefon ima više kineskih dobavljača, uključujući novi čip za pohranu flash memorije i poboljšani procesor čipa, pokazala je analiza rastavljanja, ukazujući na napredak koji Kina ostvaruje prema tehnološkoj samodostatnosti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE