GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Httpool će sponzorirati SoMo Borac

Httpool će sponzorirati SoMo Borac
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.07.2022 / 06:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Httpool, predstavnik vodećih digitalnih medijskih platformi u Hrvatskoj i regiji, najavio je sponzorstvo SoMo Borca, jednog od najvećih i najrelevantniji digitalnih marketinških događanja u regiji koji se ove godine po prvi puta održava u Zagrebu.

Prirodno partnerstvo sa SoMo Borcem u Httpoolu vide kao priliku za jačanje regionalnog znanja, s ciljem maksimiziranja povrata investicije oglašivačima.

„Na globalnoj razini, Httpool je aktivan dionik digitalnog ekosustava, te kao zastupnik vodećih digitalnih medijskih platformi poput Twittera, Facebooka, Spotifya, Snapchata, Digital Turbinea, oglašivačima, bilo da su to agencije ili brendovi, djeluje kao partner u oglašavanju na navednim platformama. Kroz SoMo Borca, ali i special mention by Httpool nagradu, želimo nastaviti razvijati svijest o važnosti visokih standarda performance marketinga u regiji. Fokus bi trebao biti na odnosu uloženog i dobivenog za oglašivače, a smotra najboljih praksi, kakvu nudi SoMo Borac, izvrsna je prigoda za edukaciju i razmjenu iskustva pri korištenju integriranih performance rješenja, koja uključuju praćenje, optimizaciju i integraciju raznih alata. Veseli nas biti dijelom centralnog mjesto za cijelu digitalnu zajednicu – od agencija i njihovih klijenata do digital native businessa, start upova i medija“, naglašava Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpoola Hrvatska.

U skladu s poslovnom strategijom, koja uključuje kontinuiranu podršku i edukaciju partnera, Httpool kao dio Aleph grupe razvija i platformu na kojoj će 50 tisuća globalnih stručnjaka, što uključuje i našu regiju, imati priliku educirati se u performance marketingu na društvenim mrežama koje Httpool zastupa.

SoMo Borac se dodjeljuje već desetu godinu zaredom, a u žiriju sjedi velik broj digitalnih stručnjaka iz vodećih oglašivačkih agencija, startupa i medija iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Nagrada je sveukupno 14, a dodjeljuju se u dvije različite skupine. Prva je SoMo Advertising, koja se sastoji od deset kategorija i okuplja zajednicu stručnjaka za digitalni marketing iz cijele regije. Uključuje startupe, agencije i druge tvrtke. Druga, SoMo Media, fokusirana je na digitalno izdavaštvo, a žiri se sastoji od stručnjaka iz najvećih medijskih kuća u regiji.

“Partnerstvo s Httpoolom došlo je prirodno i dalo nam veliki vjetar u leđa. Ove smo godine SoMo Borac podigli na višu razinu kako bi postao platforma za razmjenu stručnog znanja, trendova koji oblikuju tržište i primjera dobre prakse. Vjerujemo da je upravo razmjena znanja ključ napretka digitala u regiji, a tu viziju dijeli i Httpool koji također razvija platformu za stručne performance edukacije iz kojih ćemo svi imati priliku dodatno proširiti svoja znanja”, dodaje Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

Ovogodišnja dodjela SoMo Borac nagrada održat će se u Zagrebu 11. studenoga 2022.

Tagovi: Httpool, SoMo Borac, Ivanka Mabić Gagić
PROČITAJ I OVO
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BOLJE OD OČEKIVANJA
TSMC nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom kvartalu
TAIPEI - Taiwan Semiconductor Manufacturing Company u četvrtak je nadmašio očekivanja prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, zahvaljujući stalnoj snažnoj potražnji za naprednim čipovima, posebno onima koji se koriste u aplikacijama umjetne inteligencije.
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
REZULTATI
ASML: Dobit iznad očekivanja, prodaja podbacila
AMSTERDAM - ASML je u ponedjeljak priopćio da je dobit u prvom tromjesečju nadmašila očekivanja, dok je prodaja iznevjerila predviđanja, a kompanija ostaje pri svojim izgledima za cijelu godinu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE