GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Httpool će sponzorirati SoMo Borac

Httpool će sponzorirati SoMo Borac
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.07.2022 / 06:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Httpool, predstavnik vodećih digitalnih medijskih platformi u Hrvatskoj i regiji, najavio je sponzorstvo SoMo Borca, jednog od najvećih i najrelevantniji digitalnih marketinških događanja u regiji koji se ove godine po prvi puta održava u Zagrebu.

Prirodno partnerstvo sa SoMo Borcem u Httpoolu vide kao priliku za jačanje regionalnog znanja, s ciljem maksimiziranja povrata investicije oglašivačima.

„Na globalnoj razini, Httpool je aktivan dionik digitalnog ekosustava, te kao zastupnik vodećih digitalnih medijskih platformi poput Twittera, Facebooka, Spotifya, Snapchata, Digital Turbinea, oglašivačima, bilo da su to agencije ili brendovi, djeluje kao partner u oglašavanju na navednim platformama. Kroz SoMo Borca, ali i special mention by Httpool nagradu, želimo nastaviti razvijati svijest o važnosti visokih standarda performance marketinga u regiji. Fokus bi trebao biti na odnosu uloženog i dobivenog za oglašivače, a smotra najboljih praksi, kakvu nudi SoMo Borac, izvrsna je prigoda za edukaciju i razmjenu iskustva pri korištenju integriranih performance rješenja, koja uključuju praćenje, optimizaciju i integraciju raznih alata. Veseli nas biti dijelom centralnog mjesto za cijelu digitalnu zajednicu – od agencija i njihovih klijenata do digital native businessa, start upova i medija“, naglašava Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpoola Hrvatska.

U skladu s poslovnom strategijom, koja uključuje kontinuiranu podršku i edukaciju partnera, Httpool kao dio Aleph grupe razvija i platformu na kojoj će 50 tisuća globalnih stručnjaka, što uključuje i našu regiju, imati priliku educirati se u performance marketingu na društvenim mrežama koje Httpool zastupa.

SoMo Borac se dodjeljuje već desetu godinu zaredom, a u žiriju sjedi velik broj digitalnih stručnjaka iz vodećih oglašivačkih agencija, startupa i medija iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije. Nagrada je sveukupno 14, a dodjeljuju se u dvije različite skupine. Prva je SoMo Advertising, koja se sastoji od deset kategorija i okuplja zajednicu stručnjaka za digitalni marketing iz cijele regije. Uključuje startupe, agencije i druge tvrtke. Druga, SoMo Media, fokusirana je na digitalno izdavaštvo, a žiri se sastoji od stručnjaka iz najvećih medijskih kuća u regiji.

“Partnerstvo s Httpoolom došlo je prirodno i dalo nam veliki vjetar u leđa. Ove smo godine SoMo Borac podigli na višu razinu kako bi postao platforma za razmjenu stručnog znanja, trendova koji oblikuju tržište i primjera dobre prakse. Vjerujemo da je upravo razmjena znanja ključ napretka digitala u regiji, a tu viziju dijeli i Httpool koji također razvija platformu za stručne performance edukacije iz kojih ćemo svi imati priliku dodatno proširiti svoja znanja”, dodaje Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorica SoMo Borca.

Ovogodišnja dodjela SoMo Borac nagrada održat će se u Zagrebu 11. studenoga 2022.

Tagovi: Httpool, SoMo Borac, Ivanka Mabić Gagić
PROČITAJ I OVO
Disney prestiže Netflix prema broju pretplatnika
TREND
Disney prestiže Netflix prema broju pretplatnika
NEW YORK - Disney stječe sve više pretplatnika i prema broju prestiže Netflix zbog čega će u SAD-u lansirati i novu uslugu za streaming u prosincu.
Samsung predvodi holističke zdravstvene inovacije uz Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro
PAMETNI SATOVI
Samsung predvodi holističke zdravstvene inovacije uz Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro
ZAGREB – Tvrtka Samsung Electronics Co., d.o.o. najavila je Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro modele pametnih satova – koji oblikuju zdrave navike s intuitivnim uvidima, naprednim značajkama i još snažnijim mogućnostima.
Padaju cijene elektronike, igračaka i odjeće
INTERNET DEFLACIJA
Padaju cijene elektronike, igračaka i odjeće
NEW YORK - Internet kupovina do pojave pandemije dugo je bila otporna na inflaciju. Online cijene počele su rasti u lipnju 2020. godine i povećanje je trajalo sve do srpnja ove godine kada su pale jedan posto u odnosu na lani.
Amazon preuzima iRobot
ŠIRENJE
Amazon preuzima iRobot
SAN FRANCISCO - Amazon će dodatno proširiti svoj asortiman proizvoda za pametni i povezani dom, preuzimanjem američke kompanije iRobot.
Facebook podržavao zlonamjerne mobilne aplikacije
PODRŠKA
Facebook podržavao zlonamjerne mobilne aplikacije
SAN FRANCISCO - Istraživači tvrtke McAfee otkrili su zlonamjerne mobilne aplikacije i agresivnu reklamnu kampanju na jednoj od najvećih svjetskih platformi društvenih medija te upozorili da bi korisnici mogli biti izloženi riziku od napada.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE