GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

GameBar je postao GameHub

GameBar je postao GameHub
REBRANDING
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.04.2021 / 12:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon uspješnog djelovanja pod imenom GameBar, jedini hrvatski televizijski gaming kanal osim imena, promjenom vlasnika i uredničke politike, promijenio je i svoj vizualni identitet. Donedavni GameBar postao je GameHub, a promjena imena rezultat je poslovne transformacije i okretanja k budućnosti u gaming industriji koja svakim danom sve više dobiva na važnosti.

„Naša misija, cilj i vizija, od samih su početaka isti i tome smo ostali dosljedni i pod novim imenom. Ono za što se zalažemo jest stvoriti platformu na kojoj će se moći okupljati svi relevantni gameri. Pri tome se ne ograničavamo samo na gamere iz Hrvatske, već dajemo priliku i potičemo da nam se pridruže svi zaljubljenici u igre iz regije. Prvenstveno želimo pružiti priliku svim mladim igračima i onima koji traže svoj put pod gaming nebom“, izjavila je direktorica GameHuba, Dunja Trojan.

Gaming industrija svakim danom postaje sve snažnija, a broj igrača i content creatora neprestano raste. Ovaj globalni fenomen nije zaobišao ni Hrvatsku, već upravo suprotno, sve više visokoobrazovanih ljudi svoje vrijeme posvećuje upravo stvaranju sadržaja na raznim platformama.

„Kanal će, baš kao i do sada, neprestano raditi na povećanju dosega e-sport organizacija. Svjesni smo da su neki igrači u e-sportu iz čistog hobija, no također, sve je više profesionalnih sportaša. Upravo ovi potonji ulažu svoje vrijeme i treniraju, a sve kako bi bili priznati na gaming sceni. Kako bi što šira javnost čula za njih, naš tim neprestano radi na približavanju gaminga i gaming medija širokoj populaciji. Kod nas ima mjesta za sve i ne ograničavamo se samo na gamere, već dajemo priliku i youtuberima, streamerima, reviewerima, hardverašima, kao i onima koji igraju igre na mobitelu u autobusu“, objasnio je Lovro Lajoš, glavni urednik kanala.

Na kanalu su već okupljeni i uspješno djeluju brojni kreatori sadržaja pa se tako među emisijama u produkciji GameHuba ističu AFK, Top 10, Flashback, Esport report i Hot seat čija će premijera biti upravo danas s posebnom gošćom Zsa Zsom. Osim kreatora sadržaja, bogati program stvaraju i programski partneri, a pri čemu se ističu emisije Good game show, Rebootcast, Mrtvi piksel Popcast, PC Crazy Dario hardver review, Tehix review igara, A1 Adria league i QSKE turniri.

GameHub svakodnevno pratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram te putem providera na kanalima: A1 na broju 224, MAXtv na broju 666, IskonTV na broju 611, OptiTV na broju 411 i Eronet (BH) na broju 67 .

Tagovi: GameBar, GameHub, Dunja Trojan, Lovro Lajoš
PROČITAJ I OVO
Apple blizu dogovora s FIFA-om oko TV prava
DOGOVOR
Apple blizu dogovora s FIFA-om oko TV prava
NEW YORK - Globalno upravno tijelo nogometa FIFA blizu je dogovora s Appleom da toj tehnološkoj kompaniji da svjetska televizijska prava za novi, jednomjesečni klupski turnir, izvijestio je u ponedjeljak New York Times.
Alphabet ima toliko gotovine da bi mogao početi isplaćivati dividende
DIVIDENDA
Alphabet ima toliko gotovine da bi mogao početi isplaćivati dividende
NEW YORK - Alphabet Inc. donosi toliko novca da rastu nade da će naučiti nešto iz prmjera Meta Platformsa i početi isplaćivati dividendu.
TikTok zabrinut zbog slobode govora, opet im prijete zabrane
ZABRANE
TikTok zabrinut zbog slobode govora, opet im prijete zabrane
WASHINGTON - TikTok je u nedjelju izrazio zabrinutost zbog slobode govora nakon što je Zastupnički dom američkog Kongresa usvojio zakon kojim bi se zabranila popularna društvena mreža u SAD-u ako kineski vlasnik ByteDance ne proda svoj udio unutar godine dana.
Netflix više neće objavljivati podatke o broju pretplatnika; na Wall Streetu nisu sretni
PODACI
Netflix više neće objavljivati podatke o broju pretplatnika; na Wall Streetu nisu sretni
NEW YORK - Netflix (NFLX) će početkom sljedeće godine prestati izvještavati o brojkama pretplatnika. To ne odgovara Wall Streetu.
Microsoft planira organizirati konferenciju u Bonnu za partnere u AI
PLANOVI
Microsoft planira organizirati konferenciju u Bonnu za partnere u AI
BONN - Američka tehnološka kompanija Microsoft planira u svibnju organizirati međunarodnu partnersku konferenciju u njemačkom gradu Bonnu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE