GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Galaxy Z Fold3 5G i Z Flip3 5G stigli su u Hrvatsku

Galaxy Z Fold3 5G i Z Flip3 5G stigli su u Hrvatsku
UREĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.08.2021 / 12:00
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Od danas su u prodaji Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G, dva multitasking pametna telefona namijenjena onima koji žele nadmašiti sebe u poslu, a nakon posla uživati u nikad komfornijoj zabavi.

Maloprodajna preporučena cijena Galaxy Z Fold3 5G uređaja od 512 GB je 14.559 HRK, a Galaxy Z Fold3 5G uređaja od 256 GB 13.999 HRK. Galaxy Z Flip3 5G se prodaje po cijeni od 7.699 HRK. Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G nisu samo nova generacija preklopnih telefona s unaprijeđenim funkcijama, već su dostigli razinu na kojoj imaju više rješenja nego vi poslovnih zadataka – koje ćete uz njihovu podršku rješavati brže i učinkovitije nego dosad.

„Tehnologija koju donosimo u novim pametnim telefonima posljedica je dugotrajnog istraživanja i razvoja kvalitete koja dolazi sa svim komponentama i sa svime onim što nudimo na tržištu", istaknuo je Pavle Zobundžija, direktor odjela mobilnih komunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

Preklopni pametni telefoni Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 uključuju vrhunske inovacije i ključna poboljšanja koja jasno pokazuju da će preklopni pametni telefoni uskoro postati dio naše svakodnevice. Osim prepoznatljivog privlačnog dizajna, izdržljivosti i optimiziranog preklopnog iskustva, oba telefona korisnicima nude jedinstvene načine rada, gledanja i zabave. Po prvi put na nekom preklopnom pametnom telefonu, Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 donose vodootpornost IPX8 standard. Izrađeni su od novog Armor Aluminium materijala, najizdržljivijeg aluminijskog kućišta ikad na nekom Galaxy pametnom telefonu. Također, opremljeni su i sa Corning® Gorilla® Glass Victus™ zaštitnim staklom koje ih štiti od grebanja i padova. Dodatno, unutrašnji ekrani Galaxy Z Flip3 i Z Fold3 pametnih telefona obloženi su rastezljivom PET oblogom, što ih čini izdržljivijima za 80%.

Galaxy Z Fold3 – vaše novo kućno kino i multitasking asistent

Korisnici Galaxy Z Fold3 mogu uživati u svom omiljenom sadržaju na 7.6-inčnom Infinity Flex Display ekranu. Ukupnom iskustvu dodatno doprinosi i dizajn kamere, skrivene ispod ekrana, koja ne ometa prikaz na ekranu. Svakako oduševljava i nevjerojatna brzina osvježavanja od 120 Hz, koja na prednjem i glavnom ekranu pruža izuzetno glatko iskustvo korištenja. U kombinaciji s preklopnim ekranom, korisnici Galaxy Z Fold3 mogu maksimalno iskoristiti mogućnosti multitaskinga na ovom uređaju. Korisnici mogu jednostavno voditi bilješke, organizirati video pozive i čitati e-mailove – u isto vrijeme. Po prvi put u Galaxy Z seriji pametnih telefona, S Pen olovka je kompatibilna uz Galaxy Z Fold3 i pruža savršene opcije za produktivnost i kreativnost.

Galaxy Z Flip3 - najveća preglednost u najkompaktnijem džepnom izdanju

Kompaktni, preklopni Galaxy Z Flip3 oduševljava jer sa svoja 4,2 inča može stati u doslovno svaki džep. Čak i kada je preklopljen, s njim možete fotografirati, slušati muziku ili čitati poruke na 1,9 inčnom ekranu na kome se prikazuju i sve notifikacije s društvenih mreža, kao i broj koraka i druge korisne informacije. A kad ga rasklopite, na 6,7 inčnom Dynamic AMOLED ekranu s Full HD rezolucijom možete uživati u omiljenim filmovima, serijama ili videima na društvenim mrežama. Ako u međuvremenu morate odgovoriti na poruku, samo podijelite ekran i prepustite se multitaskingu.
Najnovije funkcije kamere na modelu Galaxy Z Flip3 omogućavaju korisnicima da snime nevjerojatan portret, selfie ili video bez korištenja ruku, uz Flex Mode način rada. Također, ovaj pametni telefon može se integrirati s opcijama koje pružaju novi pametni satovi Galaxy Watch4 ili Galaxy Watch4 Classic.

Što je novo u svijetu nosivih uređaja?

Najnovije Samsung Galaxy Buds2 bežične slušalice, koje su ujedno najlakše i najmanje dosad, osvajaju svojim zaobljenim dizajnom. Opremljene su dinamičkim dvosmjernim zvučnicima, koji pružaju oštar i jasan osjećaj visokih i bas nota, dok funkcija uklanjanja pozadinskog šuma Active Noise Cancellation smanjuje buku iz okoline. Slušalice Galaxy Buds2 bit će dostupne po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 999 HRK.

Novi pametni satovi Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classsic imaju elegantnu liniju dizajna, s tanjim kućištima od prethodnih generacija, zbog čega će se savršeno uklopiti sa svakom modnom kombinacijom. Dobra vijest za sve trendsetere je ta da će uz kupljene Galaxy Watch4 satove do 10. rujna dobiti i dva dodatna trendy remena u bijeloj i boji senfa. Pametni Galaxy Watch4 satovi će u prodaji biti dostupni po preporučenoj maloprodajnoj cijeni: model Galaxy Watch 4 Classic 46mm je u ponudi od 2.999 HRK, Galaxy Watch 4 Classic 42mm je dostupan po cijeni od 2.699 HRK, Galaxy Watch 4 44mm je 1.999 HRK, dok je Galaxy Watch 4 40mm dostupan po cijeni od 1.799 HRK.
Više informacija o uređajima možete pronaći na https://www.samsung.com/hr/.

Tagovi: Samsung Galaxy Z Fold3 5G, Pavle Zobundžija, Samsung Z Flip3 5G, Samsung, Samsung Electronics
PROČITAJ I OVO
Nizozemska vlada investira 2,5 milijarde eura kako bi zadržala ASML
POTEZI
Nizozemska vlada investira 2,5 milijarde eura kako bi zadržala ASML
EINDHOVEN - Nizozemska vlada objavila je u četvrtak da planira uložiti 2,5 milijarde eura u regiju Eindhoven u sklopu plana koji bi trebao odvratiti proizvođača opreme za proizvodnju čipova ASML od selidbe u inozemstvo.
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
INVESTICIJE
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
SEATTLE - Amazon je objavio da će potrošiti dodatnih 2,75 milijardi dolara podupirući Anthropic, startup sa sjedištem u San Franciscu koji se smatra predvodnikom u generativnoj umjetnoj inteligenciji. Njegov temeljni model i chatbot Claude natječu se s OpenAI-jem i ChatGPT-om.
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
NAGRADE
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
ZAGREB – Spectra Assure, sigurnosni proizvod IT kompanije ReversingLabs koji pogoni umjetna inteligencija, prošlog je tjedna u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem u kategoriji sigurnosti lanca nabave softvera.
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
SKOK
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
ANALIZA - Američki proizvođač memorijskih čipova, Micron Technology, dosegao je rekord svih vremena prošlog tjedna, nakon objave kvartalnih rezultata i objave iznenađujuće visokih očekivanih prihoda temeljenih na procvatu umjetne inteligencije (AI).
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
NA VRHU
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
ZAGREB – Huawei je u 2023. godini podnio zahtjev za čak 5071 patent i tako zadržao svoju poziciju najvećeg podnositelja prijava. Slijede ga Samsung, LG, Qualcomm i Ericsson.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE