GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Finastra i Uni Systems isporučuju zajednička rješenja i usluge u području riznice, plaćanja i rizika u Hrvatskoj

Finastra i Uni Systems isporučuju zajednička rješenja i usluge u području riznice, plaćanja i rizika u Hrvatskoj
RJEŠENJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.06.2021 / 10:05
Autor: SEEbiz
LONDON – Finastra je oformila novo partnerstvo s tvrtkom Uni Systems Information Technology S.M.SA (Uni Systems), koja se bavi integracijom sustava informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT), a specijalizira se transformaciju mogućnosti koje informacijske tehnologije nude u Europi.

Uni Systems na lokalno će tržište uvesti Finastrinu programsku podršku za riznicu, rizike i plaćanja, odnosno Fusion Treasury, Fusion Risk i Fusion Global PAYplus, s implementacijom na licu mjesta i uslugama podrške.

Constantine Serros, direktorica poslovne jedinice za bankarske i financijske usluge u tvrtki Uni Systems izjavila je:

„S veseljem najavljujemo novo poslovno partnerstvo s Finastrom. Kao globalni lider u području fintech tehnologije, Finastra donosi vrhunske stručnjake i vodeća rješenja u domenama riznice, plaćanja i rizika, koje želimo dodatno iskoristiti sa svojim lokalnim utjecajem i mogućnostima integracije znanja i tehnoloških sposobnosti. Sigurni smo da će ovo partnerstvo biti od pomoći europskim financijskim ustanovama na njihovom putu prema digitalnoj transformaciji, što je zajednička vizija tvrtkama Finastri i Uni Systems.“

Partnerstvom će se korisnicima omogućiti pomoć lokalnih stručnjaka te visokoprofesionalne usluge pored Finastrinih provjerenih tehnoloških rješenja. Ono uključuje odabrane korisnike u mnogobrojnim mjestima diljem Europe, poput Grčke, Cipra, Malte, Rumunjske, Bugarske, Albanije, Sjeverne Makedonije, Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Michael Henssler, generalni direktor riznice, tržišta kapitala i rizika u Finastri izjavio je: „Tvrtka Uni Systems zanimljiva je nova članica u našem partnerskom programu Fusion Orbit. Radujemo se pronalasku novih tržišta diljem Europe u sklopu ove suradnje. Specijalizirani konzultanti iz Uni Systemsa obučeni su i ovlašteni za provedbu naših rješenja, kako u oblaku, tako i u samim tvrtkama, a sigurni smo da će pružiti kvalitetne profesionalne usluge našim korisnicima.“

Tagovi: Finastra, Uni Systems, Constantine Serros, Fusion Treasury, Fusion Risk i Fusion Global PAYplus
PROČITAJ I OVO
Facebook će stvoriti 10.000 radnih mjesta u EU da pomogne izgraditi metaverzum
INVESTICIJE
Facebook će stvoriti 10.000 radnih mjesta u EU da pomogne izgraditi metaverzum
SAN FRANCISCO - Facebook, div društvenih mreža, objavio je u nedjelju da će stvoriti 10.000 visokokvalificiranih radnih mjesta u Europskoj uniji u idućih pet godina kako bi pomogao u izgradnji takozvanog metaverzuma.
Oracle najavljuje regionalni data centar u Srbiji
INVESTICIJE
Oracle najavljuje regionalni data centar u Srbiji
BEOGRAD - Direktor Kancelarije za IT i eUpravu Vlade Srbije Mihajlo Jovanović i viši potpredsjednik prodaje aplikacija za Bliski istok, Afriku i zemlje centralne i istočne Evrope kompanije Oracle Leopoldo Boado Lama potpisali su Memorandum o razumijevanju koji bi trebalo da omogući formiranje regioanlnog data centra u Kragujevcu u sklopu Državnog data centra.
King ICT pregovara o preuzimanju Omega Softwarea
PREGOVORI
King ICT pregovara o preuzimanju Omega Softwarea
ZAGREB - Drugi najveći sistemski integrator u Hrvatskoj, King ICT u sastavu grupacije M SAN, navodno je pred potpisivanjem ugovora o kupnji IT tvrtke koja je za državu napravila neke od najuspješnijih IT sustava, poput eVisitora za praćenje turista, i eFondova za digitalizaciju prijave i provedbe projekata EU.
Fredriksen: Za 5G potrebna dobra suradnja operatora, dobavljača i industrija
5G
Fredriksen: Za 5G potrebna dobra suradnja operatora, dobavljača i industrija
ZAGREB - Europa kaska za Azijom u razvoju 5G tehnologija jer se 5G spektar u zemljama tek postavlja, uključujući Hrvatsku, a da bi zaživjela i donijela koristi potrebna je suradnja operatora, dobavljača i različitih industrija, ocjena je izvršnog potpredsjednika Huaweija za regiju Nordic i CEE Kennetha Fredriksena.
Microsoft gasi LinkedIn u Kini
GAŠENJE
Microsoft gasi LinkedIn u Kini
ZAGREB - Microsoft gasi svoju društvenu mrežu LinkedIn u Kini uz objašnjenje da je poštivanje tamošnjih pravila postajalo prevelik izazov, objavio je BBC u četvrtak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE