GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ericsson isporučuje 5G operatoru Orange France

Ericsson isporučuje 5G operatoru Orange France
5G
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.02.2020 / 11:28
Autor: SEEbiz
PARIZ - Orange France odabrao je Ericsson za isporuku 5G radijske pristupne mreže (Radio Access Network – RAN) u tri glavne francuske regije, uključujući glavni grad Pariz, i modernizaciju postojeće 2G/3G /4G radijske pristupne mreže.

Ericssonovi 5G RAN proizvodi i rješenja iz portfelja Ericssonovog radijskog sustava bit će implementirani u mrežu operatora Orange u francuskim regijama Sjeveroistok, Jugozapad i Ile de France/Pariz. Petogodišnji ugovor učinit će Ericsson glavnim isporučiteljem radijske pristupne mreže ovog operatora.

Partnerstvo također uključuje usluge održavanja i implementiranja.Implementacija započinje što je prije moguće kako bi 5G mreža operatora Orange France bila spremna za pokretanje 5G usluga još tijekom 2020. godine, kada frekvencije budu dostupne.Kao dio zajedničkog pristupa energetskoj optimizaciji, proizvodi i rješenja Ericssonovog radijskog sustava poboljšat će ugljični otisak kroz bolju energetsku učinkovitost.Fabienne Dulac, zamjenik izvršnog direktora Orange France, kaže:

„Za Orange, implementacija 5G predstavlja ogroman izazov i jedan je od glavnih prioriteta našeg strateškog plana Engage 2025. Oduševljeni smo što nastavljamo svoje partnerstvo s Ericssonom, ključnim dugoročnim partnerom, kako bismo razvili moćnu i inovativnu 5G mrežu. 5G će omogućiti razvoj novih slučajeva upotrebe i novih usluga te pružiti atraktivnije iskustvo našim kupcima - u potrošačkom kao i u poslovnom segmentu. Ovim sporazumom Orange potvrđuje svoju ambiciju da bude lider u mrežama. "

Arun Bansal, predsjednik i voditelj regije Europa i Latinska Amerika u Ericssonu, kaže:

„Pored nevjerojatnih novih iskustava u širokopojasnoj mreži za mobilne korisnike, 5G će omogućiti transformiranje poslovanja, industrije i društva diljem Francuske. Radit ćemo u bliskom partnerstvu s kompanijom Orange France kako bismo to ostvarili i donijeli prednosti 5G mreže kupcima francuskog operatora. Današnja prekretnica u Francuskoj značajna je i u Ericssonovoj suradnji s Orangeom, istaknutim svjetskim partnerom."Ericsson trenutačno ima 80 komercijalnih 5G sporazuma i ugovora s operatorima, od kojih su 34 javno objavljena, uključujući 24 5G mreže koje su već u radu na četiri kontinenta.

Tagovi: Ericsson, Orange France, 5G tehnologija
PROČITAJ I OVO
Tencent najavljuje 64 milijarde eura ulaganja u tehnološku infrastrukturu u Kini
INVESTICIJE
Tencent najavljuje 64 milijarde eura ulaganja u tehnološku infrastrukturu u Kini
PEKING - Kineski tehnološki div Tencent najavio je da će u sljedećih pet godina uložiti 500 milijardi juana (64 milijarde eura) u tehnološku infrastrukturu u matičnoj zemlji, uključujući računalstvo u oblaku, umjetnu inteligenciju i kibernetičku sigurnost.
Kineske vlasti žele proširiti primjenu zdravstvenih aplikacija, raste otpor javnosti
NADZOR
Kineske vlasti žele proširiti primjenu zdravstvenih aplikacija, raste otpor javnosti

PEKING - Lokalne kineske vlasti žele proširiti primjenu zdravstvenih barkodova, koji su odigrali ključnu ulogu u suzbijanju koronavirusa u zemlji, no te najave izazvale su bojazan o privatnosti i sigurnosti osobnih podataka.

Wikipedia uvodi nova pravila koja bi trebala eliminirati činjenične pogreške
REGULATIVA
Wikipedia uvodi nova pravila koja bi trebala eliminirati činjenične pogreške
NEW YORK - Poznata internetska enciklopedija Wikipedia uskoro bi trebala dobiti nova pravila ponašanja kako bi se spriječila različita neželjena ponašanja.
YouTube uvodi zanimljivu opciju
OPCIJE
YouTube uvodi zanimljivu opciju
NEW YORK - YouTube obiluje raznovrnim videozapisima i zbog toga je popularan među korisnicima koji često izgube pojam o vremenu kada ih gledaju i kasno idu na spavanje te budu iscrpljeni i pospani.
IBM potvrdio kako su otpuštanja neminovna
REZOVI
IBM potvrdio kako su otpuštanja neminovna
NEW YORK - Kriza izazvana epidemijom i dalje uzima danak što se tiče poslovnih aktivnosti. Ovaj put to je tvrtka IBM koja je sama utvrdila kako će otpuštati ljude, no nije specificirala koliko će njihovih radnika biti raspušteno ni u kojim uredima američke tvrtke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE