GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ericsson isporučuje 5G operatoru Orange France

Ericsson isporučuje 5G operatoru Orange France
5G
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.02.2020 / 11:28
Autor: SEEbiz
PARIZ - Orange France odabrao je Ericsson za isporuku 5G radijske pristupne mreže (Radio Access Network – RAN) u tri glavne francuske regije, uključujući glavni grad Pariz, i modernizaciju postojeće 2G/3G /4G radijske pristupne mreže.

Ericssonovi 5G RAN proizvodi i rješenja iz portfelja Ericssonovog radijskog sustava bit će implementirani u mrežu operatora Orange u francuskim regijama Sjeveroistok, Jugozapad i Ile de France/Pariz. Petogodišnji ugovor učinit će Ericsson glavnim isporučiteljem radijske pristupne mreže ovog operatora.

Partnerstvo također uključuje usluge održavanja i implementiranja.Implementacija započinje što je prije moguće kako bi 5G mreža operatora Orange France bila spremna za pokretanje 5G usluga još tijekom 2020. godine, kada frekvencije budu dostupne.Kao dio zajedničkog pristupa energetskoj optimizaciji, proizvodi i rješenja Ericssonovog radijskog sustava poboljšat će ugljični otisak kroz bolju energetsku učinkovitost.Fabienne Dulac, zamjenik izvršnog direktora Orange France, kaže:

„Za Orange, implementacija 5G predstavlja ogroman izazov i jedan je od glavnih prioriteta našeg strateškog plana Engage 2025. Oduševljeni smo što nastavljamo svoje partnerstvo s Ericssonom, ključnim dugoročnim partnerom, kako bismo razvili moćnu i inovativnu 5G mrežu. 5G će omogućiti razvoj novih slučajeva upotrebe i novih usluga te pružiti atraktivnije iskustvo našim kupcima - u potrošačkom kao i u poslovnom segmentu. Ovim sporazumom Orange potvrđuje svoju ambiciju da bude lider u mrežama. "

Arun Bansal, predsjednik i voditelj regije Europa i Latinska Amerika u Ericssonu, kaže:

„Pored nevjerojatnih novih iskustava u širokopojasnoj mreži za mobilne korisnike, 5G će omogućiti transformiranje poslovanja, industrije i društva diljem Francuske. Radit ćemo u bliskom partnerstvu s kompanijom Orange France kako bismo to ostvarili i donijeli prednosti 5G mreže kupcima francuskog operatora. Današnja prekretnica u Francuskoj značajna je i u Ericssonovoj suradnji s Orangeom, istaknutim svjetskim partnerom."Ericsson trenutačno ima 80 komercijalnih 5G sporazuma i ugovora s operatorima, od kojih su 34 javno objavljena, uključujući 24 5G mreže koje su već u radu na četiri kontinenta.

Tagovi: Ericsson, Orange France, 5G tehnologija
PROČITAJ I OVO
CVC Capital Partners odgodio ponudu o preuzimanju Toshibe
ODGODA
CVC Capital Partners odgodio ponudu o preuzimanju Toshibe
NEW YORK - CVC Capital Partners odgodit će podnošenje službenog prijedloga za kupnju Toshibe Corp, nakon što je japanska industrijska grupa imenovala novog izvršnog direktora, izvijestio je Nikkei u petak.
Slovenija na dražbi za 5G frekvencije prikupila više novca od očekivanja
5G
Slovenija na dražbi za 5G frekvencije prikupila više novca od očekivanja
LJUBLJANA - Danas je Agencija za komunikacijske mreže i usluge (Akos) uspješno zaključila važnu aukciju frekvencijskih opsega za javne mobilne usluge, uključujući 5G mreže.
Ministarstvo: Cuspis, IN2 i Ericsson Nikola Tesla uključeni u praćenje cijepljenja
REAKCIJE
Ministarstvo: Cuspis, IN2 i Ericsson Nikola Tesla uključeni u praćenje cijepljenja
ZAGREB - Ministarstvo zdravstva izvijestilo je u petak da su tvrtke Cuspis, in2 i Ericsson Nikola Tesla uključene u programsko rješenje za praćenje postupka cijepljenja, a platformu CijepiSe naziva terminom koji se u medijima koristio za to cjelovito programsko rješenje.
Google je obmanjivao Australce informacijama o korištenju podataka
OBMANA
Google je obmanjivao Australce informacijama o korištenju podataka
CANBERRA - Australski savezni sud utvrdio je da je Google obmanjivao potrošače informacijama o korištenju osobnih podataka prikupljenih mobilnim uređajima s operativnim sustavom Android, objavio je u petak regulator za zaštitu tržišnog natjecanja.
Magenta 1 slavi peti rođendan i poklanja do mjesec dana neograničenog interneta
ROĐENDAN
Magenta 1 slavi peti rođendan i poklanja do mjesec dana neograničenog interneta
ZAGREB - Magenta 1, jedinstveni proizvod Hrvatskog Telekoma u kojem su objedinjene sve telekom usluge uz brojne pogodnosti za korisnike, obilježava pet godina od svog predstavljanja na tržištu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE