GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Discovery pokreće discovery +, novi globalni streaming servis

Discovery pokreće discovery +, novi globalni streaming servis
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.12.2020 / 10:05
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Discovery Inc. objavio je da je globalni početak rada discovery + streaming platforme zakazan za 4. januar 2021. u SAD-u.

Novi servis rezultat je saradnje sa kompanijom Verizon, čiji će korisnici moći da odaberu 12-mesečnu pretplatu za discovery +. Lansiranje platforme je počelo u prvih 25 zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Irsku, Indiju.

Potpisivanjem ugovora Discovery i Verizon započinju saradnju koja podrazumeva korišćenje discovery+ sadržaja u zemljama širom sveta putem kućnih i mobilnih uređaja.

Prilikom lansiranja u SAD-u, discovery + će imati dosad najveću ponudu sadržaja od bilo kog novog striming servisa, pre svega predvođen širokim spektrom ekskluzivnih serija popularnih širom sveta, strastvenih serijala u kojima Discovery brendovi imaju jaku lidersku poziciju (lifestyle; dom i hrana; priče o istinitim zločinima; paranormalni fenomeni; avantura i istorija; kao i nauka, tehnologija i životna sredina i niz visokokvalitetnih dokumentarnih filmova. Verizon će ubrzati usvajanje discovery + platforme u SAD-u ekskluzivnom ponudom koja će novim korisinicima omogućiti uživanje u originalnim sadržajima.

„Poslednje dve godine veoma metodično radimo na tome da sve naše strateške prednosti uključimo u lansiranje discovery +, uključujući distribuciju i oglašavanje u celom svetu, svetsku klasu ponude kvalitetnih brendova, autentičnih ličnosti i najveću biblioteku sadržaja, kao i širok spisak ekskluzivnih programa. Sa discovery + koristimo globalnu priliku da postanemo lideri u formatima bez scenarija nudeći domaćinstivama sadržaj koji je stvaran, drugačiji, održiv. Verujemo da je discovery + savršen dodatak svakom striming portfoliju i ne bismo mogli da budemo uzbuđeniji što smo partneri sa Verizonom i što smo doneli ovaj neverovatan sadržaj njihovoj bazi kupaca”, rekao je David Zaslav, predsednik i CEO Discovery Inc.

U Americi će discovery+ na jednom mestu ponuditi više od 55.000 epizoda iz preko 2.500 kako novih, tako i onih već legendarnih serijala iz svog čuvenog portfolija koji čine: HGTV, Food Network, TLC, ID, OWN, Travel Channel, Discovery Channel i Animal Planet.

Kao deo novog partnerstva, discovery + će po prvi put okupiti vrhunski dokumentarni sadržaj sa A&E, HISTORY Channel i Lifetime kanala iz svog portfolija, produbljujući svoju lidersku poziciju u sferi zabavnog dokumentarnog programa.
Takođe, po prvi put, discovey+ nudi sve na jednom mestu, od BBC programa o prirodi, nauci i istoriji kao što su emisije Planet Earth, Blue Planet, Frozen Planet, do američke emisije A Perfect Planet.

Pored 25 ključnih tržišta na kojima će u narednoj godini biti lansiran discovery+, a koja podrazumevaju zemlje Skandinavije, Holandiju, Italiju i Španiju, streaming platforma će zaživeti i na tržištu Latinske Amerike, kao i u delovima Azije.

U evropskim zemljama u kojima će platrforma biti lansirana tokom 2021, discovery + biće podržan i od strane Eurosporta, njegovim premijum i lokalno relevantnim sadržajima koji podrazumevaju teniske Grend slem turnire, biciklistička takmičenja, zimske sportove, fudbal, kao i moto sport.

Tagovi: Discovery, discovery +, streaming, Travel Channel, Discovery Channel, Animal Planet, Verizon
PROČITAJ I OVO
Nizozemska vlada investira 2,5 milijarde eura kako bi zadržala ASML
POTEZI
Nizozemska vlada investira 2,5 milijarde eura kako bi zadržala ASML
EINDHOVEN - Nizozemska vlada objavila je u četvrtak da planira uložiti 2,5 milijarde eura u regiju Eindhoven u sklopu plana koji bi trebao odvratiti proizvođača opreme za proizvodnju čipova ASML od selidbe u inozemstvo.
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
INVESTICIJE
Amazon potrošio 2,75 milijardi dolara na AI startup Anthropic
SEATTLE - Amazon je objavio da će potrošiti dodatnih 2,75 milijardi dolara podupirući Anthropic, startup sa sjedištem u San Franciscu koji se smatra predvodnikom u generativnoj umjetnoj inteligenciji. Njegov temeljni model i chatbot Claude natječu se s OpenAI-jem i ChatGPT-om.
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
NAGRADE
Sigurnosni proizvod ReversingLabsa u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem
ZAGREB – Spectra Assure, sigurnosni proizvod IT kompanije ReversingLabs koji pogoni umjetna inteligencija, prošlog je tjedna u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem u kategoriji sigurnosti lanca nabave softvera.
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
SKOK
Rezultati podigli dionice Microna do rekorda
ANALIZA - Američki proizvođač memorijskih čipova, Micron Technology, dosegao je rekord svih vremena prošlog tjedna, nakon objave kvartalnih rezultata i objave iznenađujuće visokih očekivanih prihoda temeljenih na procvatu umjetne inteligencije (AI).
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
NA VRHU
Huawei i dalje vodeći po broju prijavljenih patenata u Europi
ZAGREB – Huawei je u 2023. godini podnio zahtjev za čak 5071 patent i tako zadržao svoju poziciju najvećeg podnositelja prijava. Slijede ga Samsung, LG, Qualcomm i Ericsson.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE