GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Digitalna agencija COBE pridružuje se Etribes Grupi

Digitalna agencija COBE pridružuje se Etribes Grupi
SPAJANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.11.2022 / 10:21
Autor: SEEbiz
OSIJEK – COBE, agencija za UX/UI dizajn i razvoj softvera pridružuje se Etribes Grupi, objavili su danas iz kompanije Etribes. COBE i dalje nastavlja poslovanje uz zadržavanje COBE brenda, i treća je kompanija koja postaje dio Etribes Grupe.

Spajanjem Etribes-a i COBE-a proširuje se portfelj usluga i na jednom mjestu, unutar Etribes Grupe klijentima se nude usluge od konzultacija i istraživanja do UX/UI dizajna te razvoja web i mobilnih aplikacija. Ovim pridruživanjem COBE i Etribes zajedno su još atraktivniji za korporacije izlistane na njemačkoj burzi, ali i njemačke male i srednje kompanije (SMB). Etribes Grupa ostvaruje promet od više od 35 milijuna eura i danas zapošljava oko 300 ljudi.

"Naša vizija je postati prvi izbor za digitalno poslovanje", izjavio je Fabian J. Fischer, izvršni direktor Etribes Grupe. "Vodimo se snažnim uvjerenjem da su poduzetnici najbolji poslovni savjetnici. Kao dio naše misije, udružujemo snage s COBE-om kako bismo formirali ambiciozan tim kreativnih, talentiranih ljudi koji dijele isti pristup u radu i poslovanju".

„Od koncepta do koda": COBE postavlja nove standarde u razvoju digitalnih proizvoda

Niz poznatih brendova poput BMW-a, Rewea i Vodafonea, već su ukazali povjerenje COBE timu pod generalnim direktorima Felixom van de Sandom, Danielom Wagnerom, Ines Ivoković i Felixom Menzelom.

"COBE ima dokazanu sposobnost razumijevanja zahtjeva klijenata i provedbe u uvjerljive digitalne proizvode i cijelo vrijeme pomiče granice kako bi postavio nove standarde u UX / UI dizajnu i razvoju digitalnih proizvoda", objašnjava Fabian J. Fischer, izvršni direktor Etribes Grupe. „Naša vizija je postati prvi izbor za digitalno poslovanje", izjavio je Fabian J. Fischer,

"Digitalno korisničko iskustvo ima odlučujući učinak na cjelokupno iskustvo samog brenda. Uzimajući ovaj uvid kao osnovu onoga što radimo u COBE-u, izgradili smo jedinstveni pristup dizajna i razvoja koda - pristup koji nas je već pretvorio u lidere u industriji", kaže Felix van de Sand, generalni direktor u COBE-u i govoreći o povezivanju s Etribesom, dodaje kako udruživanje snaga otvara još više mogućnosti za uvođenje promjena u industriji.

Etribes Grupa: pokretač digitalizacije

S COBE-om, Etribes je svjesno odlučio integrirati međunarodno poznatu tehnološku tvrtku kako bi proširio ponudu usluga i proizvoda te postao poslovni subjekt koji na jednom mjestu kreira strategiju, UX/UI dizajn i razvoj proizvoda. Kao dio Etribes grupe, COBE će svojim tehnološkim znanjem i razvojnom snagom podržati još više klijenata, razvijajući održive uspješne usluge i proizvode. COBE-ov razvojni tim sa sjedištem u Osijeku s više od 50 članova imat će odlučujuću ulogu u tome.

"Ponosni smo što smo postali dio Etribes Grupe. COBE-ov hrvatski tim bilježi značajan financijski i poslovni rast u posljednje dvije godine što je COBE-u osiguralo dvije nagrade Zlatna kuna za najuspješniju tvrtku u Osječko-baranjskoj županiji u kategoriji srednjih trgovačkih društava. Osim financijskih rezultata, u posljednje dvije godine naša poslovna ekspanzija omogućila nam je udvostručenje broja zaposlenih i sada su oni važan dio Etribes zajednice. Partnerstvo s Etribesom zaposlenicima otvara brojna vrata i brojne nove prilike“, izjavila je Ines Ivoković, direktorica hrvatskog razvojnog tima smještenog u Osijeku.

Najnovijim proširenjem, Etribes Grupa slijedila je svoju strategiju u kojoj planira postati vodeća konzultantska tvrtka za provedbu projekata koja funkcionira kao pokretačka snaga digitalizacije za svoje klijente. Nakon akvizicije Pacemakers Digital Ventures u ljeto 2021., a zatim Orbita, jedne od vodećih kompanija za pokretanje projekata, s COBE-ovim pripajanjem Etribesu Grupa planira i daljnje proširenje u skorijoj budućnosti.

Tagovi: agencija COBE, Etribes Grupa, Ines Ivoković, Fabian J. Fischer
PROČITAJ I OVO
Polovina potrošača u Srbiji troši više od 3.000 dinara mesečno na digitalne usluge
POTROŠNJA
Polovina potrošača u Srbiji troši više od 3.000 dinara mesečno na digitalne usluge
BEOGRAD – U poslednjem istraživanju digitalnih navika, gotovo polovina ispitanika iz Srbije kaže da troši više od 3.000 dinara mesečno na aplikacije ili virtuelne platforme, a svaki drugi ispitanik koristi onlajn usluge nekoliko puta dnevno.
Prodaja pametnih telefona u Kini pala 13 posto u 2022.
OŠTAR PAD
Prodaja pametnih telefona u Kini pala 13 posto u 2022.
ŠANGAJ - Prodaja pametnih telefona u Kini pala je 13 posto prošle godine, što je najveći pad u sektoru u desetljeću, budući da su potrošači oprezno kupovali, objavila je danas tvrtka za istraživanje tržišta IDC.
Google pristao ažurirati neke od svojih usluga u skladu sa zakonima o zaštiti potrošača EU
ODLUKE
Google pristao ažurirati neke od svojih usluga u skladu sa zakonima o zaštiti potrošača EU
NEW YORK - Europska komisija je u četvrtak objavila da je Google pristao uvesti promjene u Google Store, Google Play Store, Google Hotels i Google Flights.
Kompanije vivo i Zeiss stavljaju fotografiju pametnog telefona u fokus
SURADNJA
Kompanije vivo i Zeiss stavljaju fotografiju pametnog telefona u fokus
ZAGREB - Fokus predstavlja osnovni element fotografije — najoštriji dio slike koji usmjerava oko gledatelja na glavni subjekt kompozicije. Slično tome, fokus suradnje između viva i ZEISS-a usmjeren je na stvaranje prvoklasnog iskustva snimanja za korisnike i kontinuiranu optimizaciju snimanja pametnih telefona.
SAD i EU postigle sporazum o umjetnoj inteligenciji
SPORAZUM
SAD i EU postigle sporazum o umjetnoj inteligenciji
WASHINGTON - Sjedinjene Države i Europska unija u petak su objavile sporazum o ubrzanju i poboljšanju korištenja umjetne inteligencije (AI) za bolje rezultate poljoprivrede, zdravstvene zaštite, odgovora na hitne situacije, klimatskih prognoza i električne mreže.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE