GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dentsu najavio početak rada kompanije Merkle na srpskom IT tržištu

Dentsu najavio početak rada kompanije Merkle na srpskom IT tržištu
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2021 / 10:59
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Kompanija Dentsu najavila je početak rada nove kompanije za upravljanje iskustvom korisnika (CXM) na teritoriji Republike Srbije. Kompanija će u poslovanju kombinovati podatake i analitičke sposobnosti sa CRM, trgovinskim, medijskim i uslugama digitalnih iskustava, a poslovanje će se obavljati pod imenom Merkle.

Plasiranje ovog tipa poslovanja značajan je korak u EMEA regionalnoj strategiji širenja kompanije Merkle. Ono proširuje sposobnost i otvara dodatni spektar delovanja postojećih CXM usluga koje će klijentu pružiti neophodnu podršku zarad uspostavljanja potpunog korisniškog doživljaja – pri svakoj interakciji sa korisnicima njihovog brenda.

Kompaniju predvodi 1.200 CXM stručnjaka koji svoja znanja koriste kako za kreiranje strategije u izgradnji korisničkog iskustva tako i za savete, dizajn baziran na iskustvu korisnika, CRM, upravljanje podacima, trgovinu, mobilnost, sisteme za upravljanje sadržajima (CMS), kao i platforme adtech i martech.

Sedišta kompanije će se nalaziti u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj (DACH), Češkoj, Srbiji i Portugalu. Istovremeno imaće pristup Merklovoj regionalnoj EMEA mreži koju čini više od 3.400 zaposlenih u 14 zemalja.

Svojim rešenjima kroz konsultacije, primenu i usluge rukovođenja ovakav vid poslovanja još više će ojačati Merkle-ovo strateško partnerstvo u regionu sa globalnim tehnološkim kompanijama kao što su Salesforce, Adobe, Microsoft, Sitecore i SAP.

Patrik Gamrid, izvršni direktor kompanija Merkle DACH i dentsu Švajcarska naglašava:

„Ovo je uzbudljiv momenat za udruživanje sposobnosti transformacija podataka kompanije Merkle sa našim uslugama u oblasti digitalnih transformacija, a sve kako bi se zaokružilo kompletno korisničko iskustvo na DACH tržištima. Radujem se što sam u prilici da našim klijentima ponudim ovo unapređeno iskustvo.”

Margaret Vagner, EMEA predsednica zadužena za CXM servisnu liniju kompanija Merkle i dentsu, dodaje: „Poslovanje kompanije Merkle u regionu DACH se širi, a sa njim i naša postojeća poslovanja u Nemačkoj, Švajcarskoj i Srbiji plasirajući nas tako na nova tržišta poput Austrije, Češke i Portugala. Samim tim se kompanija Merkle pozicionira kao vodeći partner za upravljanje iskustvima korisnika u DACH regionu.”

Tagovi: Dentsu, Merkle, srpsko IT tržište
PROČITAJ I OVO
Telekom Slovenije pokriva 5G mrežom više od 33 posto stanovništva u državi
5G
Telekom Slovenije pokriva 5G mrežom više od 33 posto stanovništva u državi
LJUBLJANA - Telekom Slovenije je dodatnim frekvencijskim spektrom nadogradio 5G mrežu, koju je uspostavio prošle godine.
Musk prodaje rabljene rakete američkoj vojsci
RAKETE
Musk prodaje rabljene rakete američkoj vojsci
SAN FRANCISCO - Pentagon je potpisao sporazum sa SpaceX-om, koji će omogućiti vojsci SAD-a korištenje rabljenih raketnih boostera za vojne potrebe, a prva takva misija je planirana za ovaj tjedan, kada bi Falcon 9 trebao u svemir lansirati vojni GPS III satelit.
Peru: Socijalistički predsjednički kandidat Castillo proglasio izbornu pobjedu
POBJEDA
Peru: Socijalistički predsjednički kandidat Castillo proglasio izbornu pobjedu
LIMA - Peruanski socijalistički kandidat Pedro Castillo proglasio je u utorak pobjedu na predsjedničkim izborima, nakon tijesnog vodstva i neizvjesnog prebrojavanja glasova, no rezultate još u pitanje dovodi njegova desničarska suparnica Keiko Fujimori.
Kina u četvrtak šalje u svemir brod s ljudskom posadom
SVEMIR
Kina u četvrtak šalje u svemir brod s ljudskom posadom
PEKING - Kina će poslati u četvrtak troje ljudi u svemir u svojoj prvoj misiji s ljudskom posadom u posljednjih gotovo pet godina, što je dio ambicioznog plana dovršetka svemirske postaje do kraja sljedeće godine.
Huawei pokrenuo natjecanje za inovacije
INOVACIJE
Huawei pokrenuo natjecanje za inovacije
ZAGREB – Huawei, vodeća svjetska tehnološka tvrtka, danas pokreće svoje godišnje natjecanje za inovacije aplikacija Huawei Mobile Services (HMS) - AppsUP. Cilj programa je nadahnuti nadarene programere širom svijeta za stvaranje revolucionarnih aplikacija i digitalnih iskustava te im pruža jedinstvenu priliku za istraživanje i promicanje digitalnih inovacija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE