GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Booking.com lansirao kampanju za korisnike kojom potiče ponovnu rezervaciju smještaja u Hrvatskoj

Booking.com lansirao kampanju za korisnike kojom potiče ponovnu rezervaciju smještaja u Hrvatskoj
KAMPANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.06.2020 / 12:26
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Ovaj tjedan Booking.com je pokrenuo kampanju kako bi potaknuo korisnike u Hrvatskoj koji su trebali otkazati rezervacije unutar svoje države zbog vladinih ograničenja putovanja uslijed koronavirusa (COVID-19) da, kad opet postane sigurno putovati, rezerviraju smještaj u istom objektu.

Kako bi potaknuo putnike da ponovno rezerviraju isti objekt, Booking.com ponudit će im 15% nagrade (do 100 EUR) nakon ostvarenog boravka, koja će vrijediti za rezervacije napravljene do 31. prosinca 2020. i s datumom odjave do 30. travnja 2021. godine. Osim toga, Booking.com neće naplatiti proviziju za rezervacije napravljene u sklopu ove kampanje, a sve u cilju pružanja dodatne podrške partnerima koji pružaju uslugu smještaja. 

Ova objava uslijedila je nakon pokretanja raznih drugih inicijativa osmišljenih kako bi se partnerima pomoglo u ovim izazovnim vremenima, ali i u trenutku kada putnici diljem svijeta polako počinju razmišljati o putovanjima. Ove inicijative omogućuju da smještajne jedinice na jednostavan način ukažu na mjere opreza koje objekt donosi vezano za koronavirus (COVID-19) na stranici objekta.

Također, ne naplaćuje se provizija za otkazane rezervacije, rezervacije s izmijenjenim datumima kao i one kompenzirane vaučerom zbog vladinih ograničenja putovanja u određenim područjima. Nova pravila će se primjenjivati retroaktivno, gdje je prikladno. Booking.com je uveo i alat kojim partnerima omogućuje veću fleksibilnost u primjeni njihovih pravila i načina rada i promiče njihovu uporabu kako bi pomogao objektima da iskoriste potražnju korisnika koji žele fleksibilnost u ova neizvjesna vremena.

„Svi mi u sektoru putovanja imamo istu želju: da turistička branša preživi ovu krizu.“ rekao je Arjan Dijk, Viši potpredsjednik i Direktor odjela marketinga u Booking.com-u.

„Neumorno radimo na tome da partnerima vratimo potražnju, inspiriramo putnike i nagradimo ih zato što podržavaju lokalne tvrtke kako bismo, kada dođe pravo vrijeme, mogli nastaviti olakšavati svima da istraže svijet.“

Iako su mnogi u ovim izazovnim vremenima možda stavili pauzu na putovanja, uz ove inicijative Booking.com se nada da će olakšati korisnicima u Hrvatskoj da izravno podrže svoje omiljene lokalne smještajne objekte, ali i partnerima da privuku buduću potražnju kada putnicima opet bude sigurno istraživati svijet.

Tagovi: Booking.com, rezervacija smještaja, hrvatski turizam, Arjan Dijk
PROČITAJ I OVO
Novska: Gradit će se kampus gaming industrije sa sveučilištem i domovima
INVESTICIJE
Novska: Gradit će se kampus gaming industrije sa sveučilištem i domovima
NOVSKA - U Novskoj će se graditi kampus gaming industrije sa sveučilištem, domovima i eSportskom dvoranom s 4000 mjesta, piše u nedjelju Večernji list.
YouTube: Kreatori sadržaja odsad imaju bolji pregled informacija o ostvarenim prihodima
NOVE OPCIJE
YouTube: Kreatori sadržaja odsad imaju bolji pregled informacija o ostvarenim prihodima
NEW YORK - Google je u YouTube dodao opciju koja će stvarateljima YouTube sadržaja omogućiti da na jednom mjestu steknu mogućnost jednostavnog pregleda te analize svih svojih prihoda stečenih na toj platformi.
Britanija će do 2025. eliminirati Huawei iz 5G mreže
POLITIKA I BIZNIS
Britanija će do 2025. eliminirati Huawei iz 5G mreže

LONDON - Očekuje se da britanska vlada do 2025. godine ukloni opremu kineskog Huaweija iz nacionalne 5G telekomunikacijske mreže, izvjestio je londonski Telegraph.

Nvidia prestigla Intel prema tržišnoj vrijednosti
USPOREDBE
Nvidia prestigla Intel prema tržišnoj vrijednosti
NEW YORK - Na tržištu dionica industrije poluvodiča došlo je do velikog preokreta, jer je nakon rasta cijene dionice za 2,3% na 404 američka dolara, Nvidia nakon desetogodišnje dominacije Intela izbila na vrh najvrjednijih dionica proizvođača čipova.
LinkedIn omogućio snimanje izgovora svojeg imena
OPCIJE
LinkedIn omogućio snimanje izgovora svojeg imena
ZAGREB - Ako na LinkedInu pokušate potražiti posao izvan Hrvatske i regije, a imate neko uobičajeno ime i prezime za naše krajeve, pogotovo ako ono sadržava dijakritičke znakove, stranci bi mogli imati problem prilikom izgovaranja istoga.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE