GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Atrakcijom u srcu Zagreba kreće Samsung Roadshow 2020

Atrakcijom u srcu Zagreba kreće Samsung Roadshow 2020
ROADSHOW
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.06.2020 / 07:44
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Na veliko oduševljenje svih obožavatelja inovacija, moderne tehnologije i pametnih rješenja, tvrtka Samsung i ove će godine diljem Lijepe naše održati jedinstveni roadshow s najnovijim proizvodima.

Ovogodišnja turneja ovog jedinstvenog prodajno-savjetodavnog mobilnog paviljona započet će 12. lipnja atrakcijom u samom centru Zagreba. Posjetitelji će tako moći razgledati, isprobati i kupiti najnovije Samsung proizvode po promotivnim cijenama, što je izvrsna prilika želite li sebi ili nekome od svojih najmilijih pokloniti proizvod za pamćenje.

Samsung Roadshow jedinstveni je ekosustav proizvoda koji uključuje dio inovativnog Samsung portfelja uređaja; od pametnih telefona, satova, tableta i bežičnih slušalica do malih i velikih kućanskih uređaja, televizora, surround sistema te monitora. Građani će tako moći vidjeti i isprobati neke od najnovijih Samsung uređaja - Galaxy S20 seriju, revolucionarne preklopne uređaje – Galaxy Fold i Galaxy Z Flip, nove 8K QLED i lifestyle televizore The Frame, The Sero i The Serif te kućni klimatizacijski sustav Wind-FreeTM.

„Ove godine Samsung Roadshow posjetit će čak 13 hrvatskih gradova te pojedine gradove u susjednoj nam Sloveniji i Srbiji. Veselimo se što našim korisnicima i svim zaljubljenicima u tehnologiju na ovaj način možemo približiti naše proizvode i nadamo se da se vidimo u što većem broju.“, rekao je je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Samsung Roadshow kreće u Zagrebu, a posjetitelji će već od petka, 12. lipnja, u 12 sati do subote, 13. lipnja, u 21 sat moći iz prve ruke vidjeti i isprobati sve proizvode na Trgu kralja Tomislava. Turneja se nastavlja u Sisku 14. i 15. lipnja, a potom u Kutini 17. i 18. lipnja. Roadshow zatim odlazi na Jadran, gdje će razveseliti građane Splita, nakon čega se vraća u Zagreb gdje će se predstaviti u sklopu Gastro Music Festa od 24. do 28. lipnja.

Samsung Roadshow će krajem lipnja i u prvoj polovici srpnja posjetiti i Senj, Crikvenicu te Labin, a obilazak Istre završit će u Poreču.
Usred najtoplijeg godišnjeg doba, tijekom druge polovice srpnja, od 20. do 28. srpnja, Samsung Roadshow predstavit će novitete u sjevernom i istočnom dijelu Hrvatske – od Varaždina do Osijeka i time zaokružiti ovu jedinstvenu tehnološku avanturu.

Tagovi: Samsung Roadshow 2020, Matthew Jinkyu Jeon, Samsung, Samsung Electronics Adriatic, Galaxy S20, Galaxy Fold, Galaxy Z Flip
PROČITAJ I OVO
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
POTEZI
Apple u Kini na zahtjev vlasti uklonio WhatsApp i Threads iz AppStorea
PEKING - Američki tehnološki div Apple uklonio je Metine aplikacije WhatsApp i Threads iz svog App Storea u Kini.
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
POTENCIJALI
Regija CEE postaje europska Silicijska dolina
ZAGREB - PwC i CEE Digital Coalition vjeruju da zemlje u regiji srednje i istočne Europe (CEE) imaju potencijal ojačati i razviti svoje ICT sektore i stvoriti Silicijsku dolinu EU-a, stoji u novom izvješću.
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
SJAJNE BROJKE
Netflix oduševio poslovnim rezultatima
LOS ANGELES - Netflix je večeras objavio poslovne rezultate koji su nadmašili očekivanja analitičara.
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
RAST
Nokia u prvom kvartalu s većom dobiti, ali padom prihoda
HELSINKI - Finski proizvođač telekomunikacijske opreme Nokia u prvom je ovogodišnjem kvartalu zahvaljujući mjerama štednje zabilježio rast neto dobiti od 52 posto na 438 milijuna eura.
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
INTERES
Pretraživanje pojma bitcoin halving na Googleu na najvišoj razini u povijesti
NEW YORK - Uzbuđenje oko nadolazećeg prepolovljenja bitcoina ("halving") dovelo je do kontinuiranog porasta pretraživanja tog pojma na Googleu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE