GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aplikacijom ECC Mobile služi se 100.000 korisnika

Aplikacijom ECC Mobile služi se 100.000 korisnika
APLIKACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.10.2020 / 14:03
Autor: SEEbiz
ZAGREB – ECC Mobile, aplikacija koju je Erste Card Club (ECC) lansirao na tržište prije nešto više od dvije godine, premašila je 100 tisuća korisnika. Aplikaciju od drugih sličnih aplikacija ponajviše razlikuje mogućnost brzog i jednostavnog upravljanja troškovima klijenta.

Dodatno, aplikacija pruža i mogućnost digitalnog onboardinga novih klijenata koji na brz i siguran način mogu predati zahtjev za članstvo, i to u potpunosti digitalno.

Među korisnicima se kao široko prihvaćena funkcionalnost pokazala upravo mogućnost digitalnog podnošenja zahtjeva za izdavanje kartice. Naime, svaki drugi korisnik koji je karticu zatražio digitalnim putem, nakon odobrenja zahtjeva kroz digital onboarding, nastavio je koristiti mobilnu aplikaciju, a zanimljiv je i podatak da prosječna dob korisnika aplikacije ECC Mobile iznosi nešto više od 40 godina.

„Aplikaciju se trudimo prilagoditi potrebama korisnika naših kartica, čija očekivanja, opravdano rastu. Također, s evolucijom mobilne tehnologije otvorio se i direktni kanal komunikacije s klijentima koji nam otvara i nove mogućnosti unaprjeđenja našeg poslovnog odnosa s njima. Ujedno, otvara vrata većoj transparentnosti, brzini protoka informacija pa i od klijenta prema nama i kad se radi o povratnoj informaciji vezanoj uz zadovoljstvo našim proizvodima.“ istaknula je Zorana Zibar Medić, direktorica Digital Laba Erste Card Cluba.

Jedna od popularnijih funkcionalnosti među korisnicima je mogućnost upravljanja transakcijama koje su napravljene na rate. Tako korisnici svih Diners Club kartica, koji uredno podmiruju svoje troškove, mogu tijekom otplate rata odlučiti jedan mjesec preskočiti uplatu rate. Osim toga, korisnicima je ponuđena i mogućnost plaćanja svih rata odjednom. Također, mogu unijeti cijenu proizvoda ili željene usluge i provjeriti jesu li dostupne jednokratno i na rate; promijeniti termin izdavanja računa; pregledati popuste na prodajnim mjestima; u slučaju gubitka ili krađe kartice putem aplikacije mogu blokirati karticu i naručiti novu.

Tagovi: ECC Mobile, Erste Card Club, Erste, Zorana Zibar Medić
PROČITAJ I OVO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
ENORMNO
ByteDance utrošio 7 milijuna dolara za lobiranje i oglase u borbi protiv zabrane TikToka u SAD-u
WASHINGTON - TikTok i njegova matična tvrtka ByteDance sa sjedištem u Kini zajedno su ove godine potrošili preko 7 milijuna dolara kako bi pokušali zaustaviti Kongres u donošenju zakona koji bi mogli zabraniti aplikaciju društvenih medija u Sjedinjenim Državama.
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
DOBRE BROJKE
Spotify ugodno iznenadio rezultatima, dionice rastu
NEW YORK - Spotify Technology (SPOT) objavio je u utorak fiskalnu zaradu u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja analitičara. Audio gigant je također ostvario profit jer nastavlja provoditi svoju nedavnu strategiju "učinkovitosti".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE