GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aplikacija koja ujedinjuje Word, Excel i PowerPoint

Aplikacija koja ujedinjuje Word, Excel i PowerPoint
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.02.2020 / 08:21
Autor: SEEbiz / Bug.hr
ZAGREB - Bilo da želite otvoriti ili uređivati kakav tekstualni dokument, tabličnu kalkulaciju ili prezentaciju, sve što će vam od sada na dalje trebati na Android mobitelu bit će tek jedna mobilna aplikacija.

Prije nešto više od tri mjeseca najavljena aplikacija Microsoft Office spremna je, naime, za javnost.

Microsoft je na Google Play Store postavio njezinu prvu inačicu koja ima zadatak objediniti funkcije popularnih uredskih alata – Worda, Excela i PowerPointa. Aplikacija je za sada dostupna tek za Android OS, i to samo u inačici za mobitele.

Osim čitanja Office app omogućava i stvaranje novih dokumenata ili njihovo uređivanje, kao i dijeljenje s drugim korisnicima. Kod stvaranja novih dokumenata moguće je krenuti "od nule", ali i poslužiti se nekim od ponuđenih predložaka. Pohraniti dokumente moguće je lokalno, na uređaju, ali i na cloud uslugama.

Aplikacija omogućava i skeniranje dokumenata kamerom mobitela te njihovo automatsko pretvaranje u tekst ili tablicu. Dokumente je moguće pretvoriti i u PDF, potpisivati već postojeće PDF dokumente, stavljati si podsjetnike (Sticky Notes) te kamerom skenirati QR kodove.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje ovdje i besplatna je u osnovnoj verziji. Prijavom sa svojim privatnim, poslovnim ili školskim Microsoft računom ona će se povezati s uslugama koje inače koristite, pa će se tako dobro uklopiti u Office 365 pretplatu i sve s njom povezane usluge – a pretplatnici će dobiti i neke dodatne "premium" usluge unutar aplikacije.

Tagovi: Microsoft Office, Android, Word, Excel, PowerPoint
PROČITAJ I OVO
Elon Musk: Vrijeme je za razbijanje Amazona
OŠTRO
Elon Musk: Vrijeme je za razbijanje Amazona
NEW YORK - U još jednom od ekscentričnih ispada, Elon Musk je poručio kako je došlo vrijeme za razbijanje Amazona.
Hvar stopira uvođenje 5G tehnologije
5G
Hvar stopira uvođenje 5G tehnologije
HVAR - Grad Hvar obustavlja uvođenje 5G tehnologije dok se ne dokaže da ta tehnologija nema negativan utjecaj na ljude i okolinu, objavljeno je u četvrtak na službenim stranicama Hvara.
Infobip ocijenjen najboljim pružateljem A2P SMS usluga u svijetu
NA VRHU
Infobip ocijenjen najboljim pružateljem A2P SMS usluga u svijetu
VODNJAN - Vodnjanska IT tvrtka uvrštena je i među deset najinovativnijih kompanija na tržištu specijaliziranih usluga za mobilne operatore.
Huawei skočio na drugo mjesto po isporukama nosivih uređaja u prvom kvartalu 2020. godine
SKOK
Huawei skočio na drugo mjesto po isporukama nosivih uređaja u prvom kvartalu 2020. godine
ZAGREB – Prema nedavno objavljenom „Worldwide Quarterly Wearable Device Tracker„ izvješću IDC-a (International Data Corporation), globalne isporuke nosivih uređaja u prvom tromjesečju 2020. godine dosegnule su 72,6 milijuna isporučenih uređaja, što je porast od 29,7% u usporedbi s istim razdobljem prošle godine.
Nanobitova igra hit u arapskim zemljama
HIT
Nanobitova igra hit u arapskim zemljama
ZAGREB – Nanobit, globalni gaming studio iz Zagreba, izdavač lifestyle, casual i narativnih igara, sve je popularniji i u arapskom svijetu. Njihova igra Hollywood Story samo tri mjeseca nakon lansiranja bilježi odlične rezultate.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE