GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aplikacija koja otkriva ljepote Cetinske krajine

Aplikacija koja otkriva ljepote Cetinske krajine
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.10.2019 / 16:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Cetinska krajina nova je aplikacija za smartphone i tablet uređaje koja služi kao vodič za posjetitelje područja Cetinske krajine - aplikacija pruža pregled i informacije o aktivnostima, događajima i lokacijama na području Sinja, Trlja, Vrlike, Otoka, Hrvaca, Dicma i okolice istih.

Aplikacija Cetinska krajina za ljubitelje aktivnog odmora nudi detaljan pregled čak 19 biciklističkih ruta u sklopu kojih je moguće vidjeti bogatstvo prirodne i kulturne baštine Cetinske krajine.

Aplikacija posjetiteljima nudi pomoć u vidu adresara korisnih kontakata prilikom planiranja boravka u Cetinskoj krajini kao što su kontakti turističkih zajednica, agencija, brojnih sportskih i rekreacijskih klubova, udruga itd. Posjetitelji koji žele samostalno istražiti znamenitosti Cetinske krajine informacije i lokacije istih mogu pronaći pregledom izbornika „Pregled baštine“ koja, osim informacija o baštini, nudi i mogućnost izračuna odabira prijevoznog sredstva i optimalne rute dolaska na odabranu lokaciju.

Odabirom tirkiznih krugova na početnoj stranici aplikacije korisniku je omogućeno preuzimanje Vodiča kroz područje Cetinske krajine u .pdf obliku, čime je korisniku omogućen pregled prirodne i kulturne baštine Cetinske krajine i u slučaju lošijeg prijema telefonskog signala.  Za korisnike koji žele saznati više informacija o Cetinskoj krajini na raspolaganju je web stranica Cetinske krajine kojoj je moguće pristupiti odabirom poveznice www.cetinska-krajina.hr u podnožju aplikacije.Besplatna aplikacija Cetinska krajina dostupna je za Android i iOS uređaje na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.

Mobilna aplikacija Cetinska krajina izrađena je u sklopu projekta „Sinj u sridu“. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj i Operativnog programa Konkurentnost i kohezija a na projektu, uz Grad Sinj kao nositelja, sudjeluje pet projektnih partnera relevantnih za društveni i gospodarski razvoj kraja te upravljanje kulturnom baštinom, a riječ je o Turističkoj zajednici Grada Sinja, Viteškom alkarskom društvu Sinj, Muzeju Cetinske krajine Sinj, Javnoj ustanovi RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije te Obrtu za proizvodnju FLORAMI, Sinj.

Ukupna vrijednost projekta “Sinj u sridu” iznosi 66.594.231,17 kn, od toga bespovratnih sredstava Europske unije 55.597.793,26 kn. Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr.

Sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Javne ustanove RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Tagovi: Cetinska krajina, Sinj, Trilj, Hrvace, Europska unija, fondovi EU
PROČITAJ I OVO
Od nedjelje TikTok i WeChat zabranjeni u SAD-u
ZABRANE
Od nedjelje TikTok i WeChat zabranjeni u SAD-u
WASHINGTON - Američko ministarstvo trgovine u petak je priopćilo da u nedjelju u SAD-u stupa na snagu zabrana preuzimanja kineskih aplikacija za dopisivanje i transfer novca te video uradaka WeChat i TikTok, navodeći kao razlog "nacionalnu sigurnost", javljaju agencije.
Ericsson kupio američki Cradlepoint za 1,1 mlrd dolara
ŠIRENJE
Ericsson kupio američki Cradlepoint za 1,1 mlrd dolara

STOCKHOLM - Švedski proizvođač telekomunikacijske opreme Ericsson u petak je izvijestio da je dogovorio kupnju američke tvrtku za bežično umrežavanje Cradlepoint za 1,1 milijardu dolara.

Švedski Stillfront preuzeo Nanobit za gotovo milijardu kuna
AKVIZICIJE
Švedski Stillfront preuzeo Nanobit za gotovo milijardu kuna
ZAGREB - Transakcija će biti provedena u dvije tranše, pri čemu će Stillfront najprije kupiti 78% udjela za 100 milijuna dolara.
Najiščekivaniji Samsung pametni telefon stiže u Hrvatsku
NAJAVE
Najiščekivaniji Samsung pametni telefon stiže u Hrvatsku
ZAGREB – Samsung Galaxy Z Fold2 5G, predvodnik treće generacije preklopnih telefona, od 18. rujna je moguće kupiti i u Hrvatskoj.
Huawei AppGallery surađuje s globalnim partnerima na jačanju ekosustava i proširivanju mogućnosti
SURADNJA
Huawei AppGallery surađuje s globalnim partnerima na jačanju ekosustava i proširivanju mogućnosti
ZAGREB – Tijekom prošlotjedne Developers konferencije (HDC), Huaweijevi predstavnici podijelili su važne informacije o platformi za distribuciju aplikacija AppGallery.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE