GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Airbnb i kao platforma za nasilje i ratovanje

Airbnb i kao platforma za nasilje i ratovanje
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.12.2020 / 10:42
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Airbnb otkriva zastrašujuće informacije: Osim pogleda koji oduzima dah, puno pristupačnijih turističkih iskustava, možete doživjeti i nešto potpuno neočekivano u smještaju koji se može unajmiti putem platforme Airbnb.

Putovanja u budućnosti imat će potpuno drugačija "lica" nego što smo bili navikli do sada. Mnogi analitičari vjeruju da ih u budućnosti, s obzirom na kretanje cijena, mnogi ljudi neće moći ni priuštiti. I to je vjerojatno ono što zna dopisnik Independenta, Simon Calder.

Simon Calder pročitao je 74 stranice dokumenta koji otkriva sve trenutne "poslovne anomalije" tvrtke i njezinog poslovanja, kao i potencijalne prijetnje koje bi mogle ugroziti stabilnost i poslovanje Airbnb-a.

Takav je dokument svojevrsna "ulaznica" za IPO ili prvu javnu prodaju, gdje će Airbnb ponuditi dionice javnosti na burzi, što bi trebalo zaštititi potencijalne investitore.

Na objektima rezerviranim na platformi bilo je pucnjave, smrtnih slučajeva i drugih zločina ili djela nasilja.

Za sve koji su uživali u bezbrižnom boravku putem Airbnba, dokument je zabrinjavajući.

Bilo je pucnjave, ubojstava, premlaćivanja i drugih zločina poput silovanja, krađe ili vojne službe na nekretninama rezerviranim na platformi. Dokument otkriva da navedena i sva druga devijantna kaznena djela ne čine samo gosti, odnosno oni koji unajmljuju nekretnine putem Airbnb-a. Takve se radnje u dokumentu pripisuju i vlasnicima nekretnina, odnosno domaćinima, među kojima je najčešće ratovanje s neovlaštenim postavljanjem skrivenih kamera i snimanje gostiju.

Kako će ovo utjecati na budućnost tvrtke i, naravno, na razinu povjerenja svih domaćina ili vlasnika nekretnina, iskristalizirat će se čim ponovno počnemo prelaziti granice. I to ne općinske, već granice država ili čak kontinenata.

Tagovi: Airbnb, Simon Cadler, putovanja
PROČITAJ I OVO
Američka vlada brani Google i Facebook protiv australskih medija
SUKOBI
Američka vlada brani Google i Facebook protiv australskih medija
WASHINGTON - Američki kabinet na odlasku zatražio je od Australije da povuče prijedlog zakona kojim bi se ojačala pozicija medija u pregovorima s Googleom i Facebookom o plaćanju medijskih sadržaja.
Francuska: Misteriozna grupacija krenula s paljenjem 5G odašiljača
5G
Francuska: Misteriozna grupacija krenula s paljenjem 5G odašiljača
PARIZ - Protivnici 5G tehnologije zapalili su opremu mobilnog operatera Orange na području Limogesa u Francuskoj, lišavajući tamošnje stanovnike mobilne komunikacije, televizije i radija, izvijestili su lokalni mediji.
Turska zabranila Twitteru, Pinterestu i Periscopeu nove ugovore o oglašavanju
ZABRANE
Turska zabranila Twitteru, Pinterestu i Periscopeu nove ugovore o oglašavanju
ANKARA - Društvene mreže Twitter i Pinterest te aplikacija za streaming Periscope, ne smiju sklapati nove ugovore o oglašavanju u Turskoj, prije ispunjenja zakonske obveze otvaranja predstavništava u toj zemlji, odlučio je turski regulator.
Evo zašto Elon Musk preporučuje Signal
PREPORUKE
Evo zašto Elon Musk preporučuje Signal
NEW YORK - Mnogi proizvođači chat aplikacija nastojali su iskoristiti promjenu pravila o privatnosti koje je uveo Facebook/WhatsApp, kako bi nagovorili korisnike da prijeđu na njihova rješenja.
Pandemija podigla podigla SAP-ove prihode od poslovanja u oblaku
RAST
Pandemija podigla podigla SAP-ove prihode od poslovanja u oblaku
BERLIN - Njemački proizvođač poslovnog softvera SAP preliminarno je izvijestio o većim prihodima od poslovanja u oblaku u četvrtom tromjesečju 2020. zahvaljujući pojačanoj elektronskoj trgovini u vrijeme pandemije koronavirusa.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE