GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zvonarek potpisao za Bayern

Zvonarek potpisao za Bayern
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.09.2021 / 14:40
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Talentirani hrvatski veznjak Lovro Zvonarek - čudo od djeteta iz Preloga - potpisao je ugovor za njemačkog nogometnog velikana Bayern, objavio je klub iz Munchena.

Ovaj veliki transfer potvrdili su i u Slaven Belupu, klubu u kojem je 16-godišnji tinejdžer Lovro Zvonarek stigao kao desetogodišnjak iz preloške Mladosti

"Bayern je jedan od najvećih i najuspješnijih svjetskih klubova. Ponosan sam što sam ovdje i što mogu nositi ovu majicu. Također, to me potiče da svaki dan vrijedno radim na sebi," kazao je Zvonarek.


"Lovro je s bio s nama u kampu na proljeće i uvjerili smo se u njegov veliki potencijal i jako smo zadovoljni što se odlučio preseliti u naš klub," kazao je Jochen Sauer, šef Bayernove škole i odgovoran je za razvoj talenata u bavarskom klubu.

Zvonarek je bio najmlađi debitant u povijesti Slaven Belupa, te drugi najmlađi u povijesti HNL-a, a sada je ostvario transfer u jedan od svjetskih velikana.

"Zaista impresivno. Istaknuo bih da je Lovro ovo zaslužio, prije svega, svojim pristupom, zalaganjem i odgojem, a onda i svojom ogromnom talentiranošću. Čestitamo i njegovoj obitelji koja je kroz cijelo ovo razdoblje bila ‘čvrsto na zemlji’ i našem klubu koji ostvario ovaj povijesni transfer," rekao je direktor koprivničkog kluba Aleksandar Aleksovski za klupsku stranicu.

Istaknuo je direktor kako je ovo ogroman plus i za klupsku Školu nogometa.

"Ovo je još jedan od dokaza o i više nego kvalitetnom radu Škole nogometa Slaven Belupa. Trinaest generacija i više od 300 djece koja treniraju na jednom velikom i dva mala terena ostvaruju odlične rezultate u svojim natjecanjima, ali mi tu ne želimo stati. Želimo našu Školu svakodnevno dizati na još višu razinu," poručio je Aleksovski.

Tagovi: Lovro Zvonarek, Slaven Belupo, Bayern
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE