GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zvijezda Bayerna objasnila zašto se ne želi cijepiti

Zvijezda Bayerna objasnila zašto se ne želi cijepiti
OBJAŠNJENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.10.2021 / 14:04
Autor: SEEbiz
MUNCHEN - Bayerna Joshua Kimmich našao se u centru pažnje nakon što je javno otkrio da se ne želi cijepiti protiv korone.

Zvijezda Bayerna u razgovoru za njemačke medije priznala je da to ne želi napraviti, a javnost je njegov stav dočekala na nož.

''Nisam se cijepio jer nisam siguran u analize dugoročnih studija. Svjestan sam, naravno, svoje odgovornosti, poštujem sve higijenske mjere i testiram se svaka dva do tri dana. Svatko treba odlučiti za sebe. Ipak, nisam ni poricatelj covida-19 ni antivakser. Također, ne kažem kategorički da se uopće neću cijepiti. Moguće je da u budućnosti promijenim mišljenje", rekao je Kimmich.

Zbog te izjave igrač Bayerna se našao na kritikama njemačke javnosti koja je osudila njegovo odbijanje cjepiva.

Međutim, nakon toga u javnosti su se pojavile informacije koje su utišale kritičare jer su vidjeli koliko je Kimmich pomagao u borbi protiv pandemije koronavirusa.

Naime, Kimmich je pokrenuo kampanju WeKickCorona tijekom pandemije preko koje je prikupio čak osam milijuna eura kako bi pomogao njemačkom zdravstvu u borbi protiv koronavirusa.

Tagovi: Bayern, Joshua Kimmich
PROČITAJ I OVO
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE