GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zubčevi Clippersi nadigrali Detroit Pistonse Bojana Bogdanovića

Zubčevi Clippersi nadigrali Detroit Pistonse Bojana Bogdanovića
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.11.2022 / 09:45
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - LA Clippers Ivice Zubca su sinoć na svom terenu sa 96-91 nadigrali Detroit Pistonse Bojana Bogdanovića, a obojica hrvatskih košarkaša su imali solidan učinak.

Ivica Zubac je odigrao 39:31 minutu za Clipperse, koji su produžili pobjednički niz nad Pistonsima na sedam utakmica, i izjednačio rekord karijere sa 18 skokova čemu je dodao devet koševa i jednu asistenciju.

Reggie Jackson ubacio je 23 koša, Marcus Morris stariji i Paul George dodali su po 16 za pobjedu Los Angeles Clippersa koji su dočekali su povratak Kawhija Leonarda na teren.

Za Leonarda je ovo tek treća utakmica ove sezone i sinoć je postigao ??šest poena. Peterostruki All-Star posljednji je put igrao 23. listopada. Propustio je posljednjih 12 utakmica zbog zaostale upale koljena nakon operacije ACL-a u srpnju 2021.

Bojan Bogdanović je bio najbolji strijelac poraženih Pistonsa, kojima je ovo šesti uzastopni poraz, zabio je 26 koševa u 34:13 minuta na terenu, upisavši pritom tri skoka, tri asistencije i dvije ukradene lopte. Jaden Ivey je dodao 18 koševa.

Kod vodstva Pistonsa 73-70 9:45 minuta prije kraja, Clippersi su vratili cijelu svoju početnu petorku s klupe. Zahvaljujući seriji od 13-4, Los Angeles dolazi u vodstvo od 83-77 nešto više od šest minuta prije kraja. Četiri minute do kraja Leonard zabija polaganje čime Clippersi povećavaju prednost na 87-79 i ne ispuštaju je do kraja.

U preostale dvije utakmice koje su sinoć odigrane Brooklyn Nets su sa 109-107 pobijedili Portland Trade Blazerse, a Sacramento je kod kuće upisao petu pobjedu zaredom nadigravši San Antonio Spurse sa 130-112.

Kevin Durant je predvodio Brooklyn ubacivši 35 koševa, dok je Royce O'Neal, koji je zabio koš za pobjedu sedam desetinki prije kraja, upisao triple-double sa 11 poena, 11 skokova i 11 asistencija. Kod Blazersa, Damian Lillard je zabio 25 koševa, a Anfernee Simons 24.

U Sacramentu su De'Aaron Fox sa 28 poena i Malik Monk 26 osigurali pobjedu Kingsima nad Spursima koji sada imaju devet poraza u deset utakmica.

Tagovi: Ivica Zubac, Bojan Bogdanović, Jayson Tatum, Nikola Jokić, Luka Dončić, Detroit Pistons
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE